ירח בעייתי?

איילתג1

New member
ירח בעייתי?

מה דעתכם על המפה המצ"ב? ירח ריבועי למרס וונוס עם היבט לא קל גם לשבתאי האם מראה על קשיים רגשיים? והשמש,,גם לה אין היבטים משמעותיים כאן חוץ מאשר עם מרקורי..מה זה אומר? דעתכם:)

נסי שוב

והדביקי למטה את השורה של דף המפה, מאסטרו קום. בגדול, זויות כאלה מראות על רגישות יתר בנושאים שונים. עם המפה יהיה קל יותר לראות איך ואיפה.

איילתג1

New member
תודה יאיר,, הכנסתי פרטים וכתובת

07.10.65 שעה 01:00 בלילה נהריה http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=4irfileus4vGU-u1096804363&lang=e&gm=a1&nhor=9&nho2=1&btyp=2&mth=gw&sday=3&smon=11&syr=2008&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

איילתג1

New member
תודה יאיר הכנסתי פרטים וכתובת

07.10.65 שעה 01:00 בלילה נהריה http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=4irfileus4vGU-u1096804363&lang=e&gm=a1&nhor=9&nho2=1&btyp=2&mth=gw&sday=3&smon=11&syr=2008&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

weblight

New member
איילת ג-זו המפה שלך-תבקשי למחוק את הקישור

כי הוא מאפשר גישה לאתר אסטרו של עם פרטים אישיים.

kuponkup

New member
מאוד בולט במפה דבר אחד

זו מפה שההביטים ההרמונים עם שמש מאזנים והמרס בזנב הדרקון בקשת היאמפה שמציע ניגוד אישיותי בלתי נסבל לאדם עצמו האיזונים הרבים שבו השאיפה לאיזון הרגישות העומק של עקרב דגים וכו עם התפרצויות בלתי נשלטות שלא מובנות לבעל המפ]ה עצמו, זה כו דוד רותח רגשית עמוק פגיע מבולבל ותפאום התפרצות שבעל המפה עמום מעמו לצד תקופות של שיתוק ביכולת לפעול מרס בקשת בזנב זה כמעט מצבים פסיכוטים - ברמה קיצונית של אפשרות, האופק באריה רק מדגיש שזה על בסיס של הנטיה הנרקסיסטית של בעל המפה במגעו ע העולם ותפישת עצמו זה מלכדות שלעומק רגיש מול אגוצנטריות תפיסתית ואיפולסים לסירוגין עם שיתוקים אואו זה מעניין לשמוע מה יש לבעל המפה לאמר אם אישה יותר דרמטילכיוון הרגשי רומנטי וןכו גבר יותר לכיוון התפקודי חברתי מיני וקצת אלים לעיתים

מנסיוני זויות של ירח עם נפטון תמיד בעייתיות

אבל לא נתקלתי בזוית הספציפית הזאת. בטח יאיר יודע.

nomi12

New member
אין כאן ירח נפטון.

יש כאן לדעתי פופולאריות חברתית הכוונה יכולת טובה ליצור קשרים לא אישיים, אפשר לראות את ההיבט הטוב שעושה הירח ליופיטר לעומת קשיים משפחתיים בעבר ואולי בהווה, לדעתי השבתאי נכנס כבר לבית שביעי ואז אולי יש כאן (לא בטוחה) צרות שבן הזוג יכול להביא, אולי תלות כלכלית בו, לא יודעת להגדיר בדיוק, הקשיים קשורים לירח בדגים שעושה זוויות אתגריות לבית הרביעי, ו-0 למרס שזאת הזווית הכי מדוייקת במפה, שליטה של בית 12, יש הרבה כעסים מאחורי הקלעים, מלפנים כלפי חוץ יש כאן שמש צמודה למרקורי שליטה של האופק, כביכול כלפי חוץ בן אדם מרשים מאוד, מלא גאווה וגם מאוד נחמד כדרכם של בני מזל מאזניים, אך בפנים..........קשה.......

nomi12

New member
טוב עכשיו אני רואה שהמפה היא של גבר או אישה??

כי אם זאת מפה של גבר הפרוש הוא אחר.

nomi12

New member
אההה..אם זה גבר אז

הוא מחפש את דמות אימו בכל אישה וכאן בעייתו. אימו כנראה היתה דמות קורבנית (ירח בדגים)? לגבי השבתאי בבית השמיני כנראה האישה אם ישנה כזאת אולי תהיה בזבזנית?....חהחהחה........... מעניין שהירח עושה 120 ליופיטר והשליט תאומים. בקיצור המערכת טובה ברמה מבחינה חברתית אך מה שמסתתר שם בבית זה סיפור אחר לגמרי, נראה לי פשוט בן אדם שמשחק אותה בחוץ ואוכל אותה בפנים...........

איילתג1

New member
הרבה גברים מחפשים בתת מודע את דמות אימם...

אבל לדעתי גבר זה מחפש בדיוק את המודל ההופכי לדמות האם שלו באמת צודקת מבחינת הצלחה בקריירה והגשמה עצמית כלפי חוץ בתוך הבית ישנם מתחים לעיתים וחוסר סיפוק מצידו על פניו יש לו אשה נהדרת אך כנראה לא עונה על הצרכים להם הוא עצמו זקוק?! או אולי בכלל יש לו קשיים בכל זוגיות שהיא בלי כל קשר לאופי בת הזוג?!

nomi12

New member
כנראה נדמה לו שהוא מחפש את המודל ההופכי

אבל לפי המפה זה לא כך. זה נכון שהיו מתחים עם האם, מרס ירח והצמידות של וונוס ובעצם הוונוס שמסמלת את האם היא שליטה של בית עשירי שמגלמת את האם, אבל זאת המפה שלו. אני חושבת שבאמת יש לו הצלחה חברתית, אבל במערכות אישיות הוא לא ממש מרוצה, השאלה איך הוא מתייחס אליה כי לא נראה שיש שם הרמוניה לפי המפה שלו.

nomi12

New member
לדעתי האם היתה אישה או חזקה מידי או חלשה

מידי, ירח בדגים - אישה מתקרבנת אך גם אפשרות קיצונית אחרת אפשרית, וונוס בעקרב שליטה של בית 10, פלוטונית וכמובן עצבנית עם מאוד עם הירח מרס, או אלך ממש לקיצוניות ואומר שאולי היא היתה אישה מוכה שלא עמדה על שלה. אני קצת מגזימה....

nomi12

New member
או שהיא שיחקה את הדמות של האישה הקורבנית,

גם זאת אפשרות.

איילתג1

New member
מתייחס יפה מאד לאימו..

בן טוב אף מעל לממוצע ואולי אף המועדף עליה לא ידוע לי שהיו לו מתחים עימה בעבר ובטח לא בהווה בקשר לדמות אם לא מוכה חלילה ממש לא אלא עקרת הבית הטיפוסית/חביבה עד כמה שאני מכירה ויודעת גם ממנו

למעלה