ירון טלפז מגיע להתארח בפורום NBA

cache

New member
לדעתי הוא היה עונה עופר

אבל מכיוון שלא קיבלנו תשובה אני קורא לאוראל לערוך מיד סקר: שימי או שלח?

OrEl74

Well-known member
מנהל
לדעתי הוא לא היה עונה (והוא אכן לא ענה)

בעיניי זאת לא שאלה לגיטימית. אל תשכחו שהבחור עובד איתם והוא לא יכול להצהיר בפומבי את מי הוא מעדיף.

ברור... נו - הכוונה הייתה לסחוט תשובה שתספק

אינסייט, משהו מצחיק, כמו "קשה לבחור. שימי משוגע ושלח מבריק. תלוי במוטיבציה...", או "אני בכלל מעדיף את רונן גורביץ'"... לא משהו רציני.

התכוונתי לכתוב סיטואציה ולא מוטיבציה. אבל בתפ

בתפוז אין ולעולם לא תהיה דרך לערוך.

OrEl74

Well-known member
מנהל
רונן גורביץ? ../images/Emo6.gif

טוב שלא חזרת ל-94.

SHNIK

New member
אהלן ירון!

ראשית תרשה לי בבקשה להודות לך על הופעתך בפורום הזה, כעת לשאלות שיש לי אליך : 1. האם אתה עוקב באופן רציף אחר ליגת המכללות?, בהנחה שכן מי הפייבוריטים שלך לזכות במדנס השנה? 2. מי להערתך יתפתח להיות שחקן גדול יותר, כריס פול או דרון וויליאמס? 3. אם זכרוני אינו מטעה אותי אתה אוהד את הרוקטס, איזה מהלך לטעמך (מציאותי, כמובן...) יהיה הנכון והיעיל ביותר מבחינתם עד תום הטרייד דדליין?, האם אתה חושב על מהלך שיכול להפוך את הרוקטס לקונטנדרים? 4. אנדראה ברניאני, לאחרונה הרבה מקטלגים אותו כ"באסט", עקב רכותו ואי יציבותו, עם זאת מדובר בשחקן אירופאי קלאסי, גבוה ורסטילי עם זריזת ויד מבחוץ, מה דעתך עליו ואיזה עתיד אתה צופה לו? שניק.

שלום ירון

מה חסר לדאלאס בשביל לקחת אליפות? עומק-יש הגנה-יש ניסיון בפליאוף-יש אבל זה נסיון רע. לכאורה זה מתכון לאליפות-למה זה לא קורה?

tristan79

New member
שלום ירון

דבר ראשון נצטרף למקהלת המודים לך על ההסכמה להתארח בפורום ונאחל לך נסיעה וחוויה נעימה באולסטאר. לשאלות: 1. במהלך השנים בהם אתה עוקב אחרי ה NBA (בשכר וגם לפני כן), האם אתה חושב שהמשחק השתנה? איך, אם בכלל, משפיעה ה"פלישה האירופית" בשנים האחרונות? איך היו כוכבי העבר מסתדרים במשחק כיום? 2. (ואני לא מאמין שבפורום NBA אף אחד לא טרח לשאול את זה עד כה) - מהי חמישית כל הזמנים שלך? מהי חמישית השחקנים הפעילים? 3. מי הקבוצה הבכירה כיום שלדעתך תדבר חזק גם בעוד 5 שנים? איזו קבוצה שנבנית מחדש עושה זאת נכון ותהיה מועמדת לאליפות בטווח זמן שכזה?

כללי

המשחק השתנה ונהיה אתלטי, פיזי וצפוף יותר. בעיקרון, אם היה אפשר, היה כדאי להגדיל עוד קצת את המגרש כי אף פעם לא היו כל כך הרבה אנשים חזקים וגדולים על מגרש אחד. אפילו קבוצה לכאורה נמוכה כמו גולדן סטייט בעצם עמוסה באתלטים עבים וחזקים שתופסים הרבה מקום. שחקני עבר היו מסתדרים כי היה להם כישרון גדול והם היו נהנים מהידע שקיים כיום כדי להיות פיסיים כמו השחקנים של היום. הפלישה האירופית עוזרת בשיווק של המשחק ובהכנסת יותר קלעים שמאזנת את האמריקאים שמייצרים כיום יותר אתלטים למרות שגם העניינים האלה כבר נגמרים ובאירופה צומחים אתלטים נדירים שגם סובלים מהבעיות של הכדורסל האמריקאי הלפעמים פחות חכם. חמישיית כל הזמנים האבסולוטית: מג'יק ג'ונסון, מייקל ג'ורדן, לארי בירד, טים דאנקן, ביל ראסל. החמישיה שאני הכי אהבתי, לפי עמדות: מג'יק ג'ונסון, מייקל, לארי, מקהייל, אולאג'וואן החמישיה כיום: נאש, קובי, לברון, דאנקן, יאו מהבכירות כיום: אורלנדו וקליבלנד ידברו חזק, בהנחה כמובן שלברון יישאר בקליבלנד. במערב יהיה חילוף שלם לכיוון פורטלנד, ניו אורלינס למרות שדי ברור שלסן אנטוניו, כארגון חכם, יהיה מה לומר. זהו חברים, אני נאלץ להיפרד - תודה על השאלות והזמן שלכם. תראו כמה שיותר NBA

שלום ירון

קודם כל תודה שהסכמת להתארח, מקווה שתתרשם לטובה. עכשיו, לשאלות: 1)יש לי את "מדריך הכדורסל השלם לעונת 98/99". בזמנו הבנתי שהתכנון היה להשיק כל שנה את הספר, אבל איכשהו העסק לא התרומם. מה קרה שם? אני אישית נהניתי ממנו מאוד ועדיין נהנה. 2)ובהמשך לשאלה הקודמת- האם ערוץ הספורט בוחר כמעט ולא לשדר NBA בגלל שלדעתו זה לא ישתלם בגלל שההתעניינות והמודעות בארץ היא נמוכה מדי? האם זו היתה גם אחת הסיבות לכך שהפרויקט שלך ושל ערן סלע נכשל? 3)יש כרגע מס' קבוצות בליגה שהחלו העונה ו/או אשתקד בתהליך בניה מחדש- סיאטל, מינסוטה, פורטלנד, פילדלפיה והאחרונה להצטרף לרשימה היא ממפיס. מי לדעתך נמצאות בכיוון הנכון? 4)בשנים האחרונות כמות הפציעות בליגה הולכת וגוברת. ממה לדעתך זה נובע? נכון שיש קצת יותר עומס, אבל האם לא התפתחו גם הרפואה והטכנולוגיה בהתאם?

ספר ושידורים

לגבי הספר - הוצאנו אותו באופן פרטי. זו היתה השקעה מטורפת של זמן ואנרגיות למשך כמה חודשים של עבודה מאומצת ובגלל שוק ספרי הספורט הכל כך קטן בארץ, זה פשוט לא משתלם. וכן, מאותה הסיבה של השוק הקטן, לא משתלם לשדר כאן יותר משחקי NBA. ובכל זאת, בואו לא נשכח, ערוץ הספורט משדר פעם בשבוע ולפעמים פעמיים וכמובן בפלייאוף את כל סדרת הגמר האזורית ואת כל הגמר. יחסית למדינה ללא שחקן ב- NBA ולעובדה שהמשחקים באמצע הלילה - זה לא מעט שידורים. לגבי הקבוצות בבניה - כולן בכיוון הנכון פחות או יותר, במיוחד פורטלנד שתהיה מאד חזקה בעונה הבאה עם גרג אודן. גם ממפיס עשתה נכון עם הטרייד של גאסול. לגבי פציעות - אני חושב שמשחקים יותר מדי משחקים בשנה וביחד עם משחקי הנבחרות בקיץ יש פשוט יותר מדי עומס. הרפואה בעיקר עוזרת לטפל מהר יותר

OrEl74

Well-known member
מנהל
הסתיים הארוח

תודה רבה לירון טלפז, אני לא יודע מה איתכם אבל אני נהנתי. התנצלותי בפני הגולשים שירון לא הספיק לענות על שאלותייהם מפאת קוצר זמן (כמוני למשל...) ואני מקווה שבסוף העונה נצליח להביא אותו שוב וכמובן שאנחנו עובדים על עוד ארוחים בקרוב..תחזיקו אצבעות

SHITBREAK3

New member
אחד האירוחים הכי טובים שראיתי

נכון, לא ראיתי הרבה, אבל היה פשוט תענוג לקרוא את התשובות. לצערי הוא לא הספיק לענות לכולם אבל התשובות שהוא כן ענה היו מצוינים, ממש נהניתי. וזאת עוד הזדמנות להגיד תודה למנהלים וכמובן לירון טלפז

המשתגר

New member
../images/Emo45.gif פשוט מעולה!

תשובות לעניין ובגובה העיניים, כיף לקרוא. ואני לא יודע ממש למה, אבל משעשע אותי שדוקא על השאלות שלך הוא לא ענה. אני חושב שגם זה הוסיף לרמת האירוח הזה...
המון תודה גם לך וגם לירון!

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo13.gif מצחיק אותך אהה?

לקחתי בחשבון שבשעה שהוא הקציב לארוח (שנמשך שעה וחצי בסופו של דבר) הוא לא יספיק לענות על הכל ולכן גם הייתי מהאחרונים ששאלו. נשמע דביק ומלוקק אאבל בתכל'ס הפורום הזה פה בשבילכם ולא בשבילי ובעיניי יותר חשוב שהוא יענה לכם, למרות שהייתי שמח אם הוא היה עונה גם על שלי
העיקר שהיה ארוח טוב.

7liel7

New member
יופי טופי של אירוח ../images/Emo45.gif

ממש מעניין היה לקרוא את התשובות. תודה רבה למנהלנו, והמון תודה לירון ששיתף אותנו בידע הענק שלו

למעלה