ירון טלפז מגיע להתארח בפורום NBA

../images/Emo45.gif

הדבר היחידי שמעצבן זה שכל פעם שמישהו כותב "ל-ירון" אני לא מבין מה השם שלי עושה שם
אחלה אירוח.

Evil Beast

New member
אירוח מצוין../images/Emo45.gif

תודה לירון ותודה גם לכם שאירגנתם.

itai46

New member
דבר אחד אני לא מבין

אני כסף וקליינטים לNBA. אבל לסמפדוריה נגד פארמה בליגה האיטלקית בכדורגל יש כסף וקליינטים? רבאק, את מי זה מעניין! יפה שהוא ענה על הרבה שאלות וענה אותם לעניין. אבל אני לוקח אותו בתור איש כדורסל מבריק ולכן הייתי מצפה שיתעקש יותר על שידורי כדורסל. אם זה מכללות ואם זה NBA.

OrEl74

Well-known member
מנהל
תודה רבה לכולכם אבל אני חייב להודות

שלא עשיתי כלום
כל מה שעשיתי זה לבקש שיביאו לנו את טלפז והנהלת תפוז דאגה לכל השאר, כך שאני קצת נבוך מהתודות. אבל נכון שאני תותח???

cache

New member
הוא גם צנוע

תודה רבה להנהלה מההנהלה ההנהלה

כל הכבוד על האירוח ותודה על ההשקעה.

ירון טלפז עיתונאי ממעלה ראשונה, והעבודה שלו מדהימה. תמיד אפשר ללמוד ממנו משהו, והצורה שבה הוא רואה את הדברים ומתייחס אליהם זה מעורר השראה. יכול להיות שיהיו אנשים שיחשבו שאני מתחנף, אבל ירון לא יקרא את ההודעה הזאת, ופשוט האינטרס היחיד שלי הוא לפרגן לאדם הנכבד הזה שבזכותו קיים פורום NBA בישראל. כמובן שגם לערוץ הספורט מגיע הרבה קרדיט, וכמו שירון ציין, זה לא עסק פשוט לרכוש את זכויות השידור בהתחשב בכך שאין מספיק צופים כדי לכסות את ההוצאות. כל הכבוד לכל המעורבים באירוח. היה נחמד. סוף שבוע טוב לכולם.

שוף1

New member
(לא) שידורים של תחרות ההטבעות

היי ירון אני לא מבין למה ערוץ ספורט 5 לא שידר את התחרות ההטבעות זה ממש עיצבן אותי. וסתם שאלה:גם אתה כמוני חושב שסלטיק לא יקחו את האליפות? 2)ומי לדעתך הטלנט הצעיר הבא בnba

למעלה