יקיריי,

nobodys girl

New member
יקיריי,

אני מנסה מאוד לשים אצבע על הבעיה המדויקת שלי ופשוט לא יכולה... זה בעיקר החבר מצד אחד אני יודעת שאני אוהבת אותו.. כלומר.. מרגישה שאני אוהבת אותו... מצד שני הרבה דברים שהוא אומר פוגעים בי או מרגיזים אותי מאוד (באמת שמאוד.. היה יום שכבר היו לי דמעות בעיניים מרוב תסכול) אבל.. אנחנו מושלמים ביחד. כולם אומרים. המשפחה שלו.. כולם אוהבים אותי, ופה? חולים עליו... אפילו חיצונים אמרו לנו שאנחנו מתאימים- שהגובה שלנו מושלם, איך אני בקושי מגיעה לו לסנטר, איך אני לבנה לעומתו... אמרו שהחיוך שלנו אותו דבר ושיש לנו צחוק דומה לא משנה מי מסתכל מהצד הוא תמיד יגיד שאנחנו הזוג האידיאלי.. וכולם אומרים לי את זה- אפילו אנשים שאני לא מכירה ממש... אבל עדיין.. יש לי לפעמים הרגשה ש.. אני נחנקת מכל המושלמות... וחברות שלי לא מבינות למה לפעמים אין לי כוח אליו.. הוא מתוק, ונורא משתדל לשמח אותי בדברים קטנים כאלה.. פתקים עם מלאכים ודברים כמו "רק רציתי להזכיר כמה אני אוהב אותך".. ועדיין.. בימים האחרונים אני מרגישה שא.. אה.. טוב... שבאופן פיזי, חוץ מלתת לו נשיקה על הלחי וחיבוק כזה של ´יהיה טוב´ אני פשוט.. לא מעוניינת בכלום.. ואומנם להתנשק איתו זה לא כל מה שצריך כדי להיות חברים, אבל עכשיו כשאני לא רוצה קירבה פיזית הקשר בנינו הוא פשוט... ידידות, אבל אנחנו עדיין נחשבים חברים וזה מוזר... כי הוא לא בדיוק מבין למה אני כל הזמן מזיזה את הראש כשהוא בא לנשק אותי או מבקשת שיעזוב אותי באמצע חיבוק.. אני לא מצליחה להחליט אם אני רוצה שנפרד ממש או לא כי אני אוהבת אותו אבל יש לנו את הבעיות האלה, וזה מציק לי זה יהיה מוזר מדי לא להיות איתו פתאום, כי נכנסתי לתיכון בתור "חברה של.." והרבה אנשים מכירים אותי בתור "חברה של.." וכאילו... כן, הם יודעים שאני בנאדם חוצמזה, אבל עדיין.. זה לא שאני מפחדת לאבד את החברים שהוא הכיר לי זה פשוט שהמצב יהיה מאוד מוזר.. וזהו מצד שני הקשר שלנו הוא לא חברות אלא ידידות, אז על מי אנחנו עובדים...? וזהו. אני תקועה בתוך הבלאגן של עצמי... ואני אישית נורא ניסיתי לעזור לכם כשיכולתי וכשהייתה לי עצה... אז אני אשמח לשמוע את דעתכם אדוה

תראי

אני יושב פה שעה חושב על מה לכתוב לך וקשה לי למצוא משהו... נראה לי שאת רוצה בעצם רק להיות ידידה שלו כי המשיכה בינכם נגמרה אבל את מפחדת לצאת מהמסגרת של "חברים" זה יהיה מצב מוזר בהתחלה ... נכון... אבל לפי דעתי זה יגדיר מחדש את מה שיש בינכם לטוב ולרע...

אני כ"כ מבינה אותך...

חוץ מהקטע של הכניסה לתיכון בתור החברה של.. וכל זה... אבל כל הריחוק הזה שנוצר פיתאום, זה דבר שמאוד מקשה על היחסים. לפי דעתי כל זה נוצר אולי בגלל שהייתם יותר מידיי זמן ביחד ואת דיי מרגישה חנוקה. קחי את הספייס שלך ואם אתם באמת אוהבים, אז מהר מאוד את תרגישי שאת צריכה שוב את הקרבה שלו ואם לא אז תעזבי, כי אחריי זה זה פשוט יכאב יותר. אין טעם למשוך דברים סתם. וקשר שבנוי על ידידות זה לא חייב להיות דבר רע, יש בזה גם ייתרונות, יש הרגשה יותר של פתיחות ואם זה באמת משהו רציני כמו שכבר אמרתי זה רק יתפתח ויעשה את זה ליותר יפה... מקווה שעזרתי

יהלe

New member
אולי,

תדברי איתו ותראי מה הוא מרגיש, תבררי עם עצמך דברים, יכול להיות שאת צריכה להיות קצת לבד....

מתן ב

New member
אוקיי, תראי...

המצב שלך לא ממש מסובך... מה את חושבת? את אוהבת אותו? הוא אוהב אותך? את רוצה להיפרד או להישאר? את פשוט צריכה לנסות להרחיק אותו קצת ממך, אבל לא בצורה שתפגע בו כמו להתעלם ממנו, או שתבקשי ממנו קצת מרחק או שפשוט תתרחקי ממנו אוטומטית... אחרי כמה זמן, כמו שכבר אמרו לך, את תביני מה הולך ביניכם...

nobodys girl

New member
הבעיה היא..

שאני אוהבת אותו אבל הוא אוהב אותי הרבה יותר... אני לא יודעת אם אני רוצה להשאר או להפרד והתרחקתי קצת, ואז החלטנו שלא ניקח פסק זמן אלא נתחיל מהתחלה.. ולא יודעת.. אחרי שבוע וחצי חוזרת התחושה המגעילה שהוא פשוט.. לא יודעת.. תראי.. חוץ מלדבר איתו אני לא רוצה כלום.. וזו ידידות.. לא? אבל אני אוהבת אותו.. ובתכלס.. הקשר שלנו כזה.. כמעט מושלם.. אז אני לא יודעת אם להפסיק או לא, כי אין הרבה אנשים כמוהו

Benja GiRl

New member
אני הייתי במצב שלך..

והגעתי למסקנה, שלא שווה להמשיך את הקשר... אין לזה מטרה... ואני הייתי בשני המצבים, של חבר שיותר אוהב אותך מאשר את אותו וגם ההפך... ושניהם נורא פוגעים ובכאלו מקרים עדיך להפרד... כדי לא לפגוע בעצמך ובחבר... ובלי קשר, פרידה תמיד, אבל תמיד, לא נעימה, ומכניסה לדכאונות... אבל ככה זה החיים ורוב הזוגות לא נשארים.. אבל את הזמן שיש את צריכה לנצל,ף עם מישהו שאת ->כן<- אוהבת, וכן רוצה שהוא יחבק אותך וינשק אותך... אני לא אגיד לך להפרד ממנו.. כי אני שנאתי שאמרו לי את זה... אני חושבת שאת צריכה לקחת יום אחד, להיכנס לאמבטיה רותחת, לעשות לעצמך יום יופי כזה.. מרגיע... ואח"כ לחשוב טוב טוב עם עצמך, מה יותר כדאי לי? ומה אני מעדיפה? את צריכה לחשוב על מה יקרה אם לא תיפרדי ממנו ומה ייקרה אם כן... אני מקווה שעזרתי לך ועל כל דבר נוסף, את יכולה לפנות אליי למסרים... לאף יו

Gmcp

New member
אהבה לא באה ע"י הבאה פיזית!

עצה קצת מהסרטים... תיפרדו למשך חודש ותראי אם את מתגעגעת אליו והוא אלייך, רק ככה תדעי אם את אוהבת אותו או לא... את תראי אם את חברה שלו מתוך אילוץ שלא נראה לעין/ מלחץ שנובע מהמשפחה וחברים!

nobodys girl

New member
זה בנאדם שאם אני לא רואה שעה...

הוא חסר לי הוא הידיד הכי טוב שלי הוא החבר הכי טוב שלי דיברתי איתו היום, אחרי שהוא התחמק ממני כל אתמול ישבנו ודיברנו שם באמצע בצפר.. ופתאום הרגשתי כל כך קרובה אליו, כאילו עוד יש סיכוי לתקן הרבה ממה שהתקלקל הקראתי לו משהו שכתבתי לו, וכשאמרתי שפעם אם היינו עומדים באמצע המסדרון מחובקים אז מצידי הכל מסביב היה יכול להתפוצץ.. אבל שעכשיו כשאני כבר לא מסוגלת להרגיש אותו (וזאת ההגדרה הכי נכונה. כי פעם הרגשתי שהוא חושב עלי, שהוא אוהב אותי.. ידעתי אם הוא מתגעגע) אין לשום חיבוק ולשום נשיקה משמעות כזאת אז אני לא רוצה כאלה.. והוא הסתכל עלי במבט העצוב שלו.. וכל כך רציתי ללטף לו את הלחי כמו שאני עושה כשרע לו, והתביישתי הוא חבר שלי, ואני מתביישת לגעת ביד שלו, מפחדת שהוא יגיד על זה משהו...

Gmcp

New member
יש הכנה פיזית ונפשית...

זה שאת מוכנה פיזית לקראת מגע איתו זה בסדר גמור...! יכול להיות שאת רוצה להיות במגע איתו, אך נפשית את לא מוכנה ללטף אותו או לגעת בו!

nobodys girl

New member
אנחנו ביחד שלושה חודשים

והתנשקנו גם בבצפר, אז זה לא העניין אבל פתאום אני מרגישה כל כך רחוקה שכאילו.. אין לי זכות לגעת בו

Gmcp

New member
תתארי לי מה את מרגישה כלפיו...

כל פרט ופרט! כדי שהוכל לתת לך את העצה הטובה ביותר!

nobodys girl

New member
מה אני מרגישה?

אני אוהבת אותו ולפני השבועיים האחרונים הרגשתי שאין בנאדם שמבין אותי יותר ממנו.. יכולתי להשלים את המשפטים שלו יכולתי להרגיש כשהוא חושב עלי עכשיו הרבה מזה נעלם

Gmcp

New member
אז את מאבדת את הרגשות שלך כלפיו

את מתארת במצב הראשוני מערכת יחסים של שני חברי/ידידי נפש! יכול להיות שבמצב ההוא אהבת אותו, לפי מה שאת אומרת! אבל האהבה דועכת לה, אז את איבדת רגשות כלפיו, את חוששת שמה תצטרכי להיפרד ממנו/להגיד לעצמך שאינך אוהבת אותו! תישארו חברים אבל אם תגיעי למצב כזה שאת כבר לא מבינה מה קורה בינכם, זה מראה על סימנים של איבוד אהבה, תתיעצי עם חברות שלך!

מה שאני חושבת...

תראי... זה קורה בחיים, האהבה דועכת.... אבל מה לעשות. אם את מרגישה שמשהו חסר במעכרת היחסים הזאת, זה לא אומר שהיא חייבת להסתיים. דרך אגב, אמרת שישבת ודיברת איתו על המצב, והתרחקתם... זה אומר שנפרדתם? אני מקווה שלא... לדעתי עוד לא מאוחר מידי בשביל לתקן את המצב, אלא אם כן נמאזס לכם..... ואם את אומרת שאתם מתנהגים כמו ידידים, רק עם הגדרה של חברים.... זאת לא צריכה להיות בעיה להשאר ידידים... אבל אם את אומרת שהוא מאוד אוהב אותך... זה יהיה קשה שלא לפגוע בו. הוא יכעס ויתמרמר כמה זמן... אבל אז, אני מקווה שיהיה לו מספיק שכל כדי להשאר איתך בידידות, כי הוא יעשה טעות אם יפסיק לדבר איתך. אם באמת איכפת לך ממנו, אז אל תמשיכי להיות איתו בשקר, הבלי שאת רוצה. היו לי חברים, שהיו ביחד, והיא שיקרה לו במשך שבועיים - והוא ממש נפגע מזה, אז תלמדי מהטעויות שלה.... תספרי לו בזמן מה את מרגישה אם בא לך תשלחי לי הודעה פרטית או תוסיפי אותי לאי סי קיו 126673329 ואני אתן לך פרטים יותר אישיים שאני לא ממש רוצה לכתוב כאן בפורום.... ביי! עדי

Gmcp

New member
שמעי....

יש שני סןגי ידידות... 1. נפש! 2. לדבר וכו´... אם אתם לא חברים, תבחני מה את הכי אוהבת בו! אבל מה שכתבתי כרגע לא קשור! בחברות יש עליות וירידות, כמו כל זוג חברים הם נפרדים וחוזרים...! לכן זה לא אומר שמערכת היחסים שלך איתו נגמרה! הילד שאוהב אותך כמו שעדי אמרה הולך להיתנהג בצורה מאד פגיעה בכל דבר הכי קטן, לכן תהיי זהירה במילותייך! *כמובן וכמובן שמרי איתו על ידידות ברמה מסויימת, אם אינך רוצה לחזור אליו... אז תני לזמן לעשות את שלו, אהבה דועכת ולכן אינך צריכה לחשוש או כל דבר דומה לזה, אך תתמכי בו כידידה! מצטער אם אני כזה פסימי שאומר שאהבה תמיד דועכת!

אני לא אמרתי את זה...

זה לא שהאהבה תמיד דועכת, רק לפעמים זה קורה! נכון תמיד יש עליות וירידות, אפילו זוגות נשואים רבים (לפעמים כל הזמן, ואז משהו לא בסדר) אבל עדיין אוהבים ואכפת אחד מהשני במדרה של אדוה זאת התרחקות, לא ריב... אבל זאת גם סוג של ירידה

למעלה