יקיריי,

nobodys girl

New member
עדכונים וחידושים לכל המעוניין

נכון לעכשיו אנחנו בהפסקה.. החלטנו עליה אתמול בערב (ואז דיברנו שעה וחצי בטלפון על שטויות) והיום היה לנו שיעור חופשי וישבנו בחוץ ודיברנו.. והיה קטע כזה שישבנו קרובים קרובים ואז מישהו שישב שם צעק "תנשק אותה כבר יא דפוק" ואני התחלתי לצחוק ולא הצלחתי להפסיק... אבל לא חשוב :) וזהו. אחר כך הוא נתן לי חיבוק אחרון ויצאנו להפסקה של שבוע אז יותר אני רק אדוה, ואני לא חברה של חיים ואני עכשיו אלך לי לאיזה סרט בערב עם חברות או לשחק סנוקר ואני אברר לעצמי למה בדיוק הערות קטנות פוגעות בי כל כך, מה בדיוק אני רוצה מהקשר בנינו ומה אני רוצה לתקן.. וחיים בזה הזה יצטרך ללמוד קצת לשמור על הפה שלו ולא להגיד כל דבר שקופץ לו לראש ואם נרצה התכנון הוא בעוד שבוע בדיוק (בעצם.. שבוע ושעה כי יש לי שיעור גיטרה) לתת נשיקה ארוכה וחיבוק ענקי ולהשלים לעולמים :) איך שאומרים- העיקר האופטימיות

CRaZySweeT

New member
גמני חושבת...

אני מאחלת לך המון בהצלחה!! אבל מה, תכננתם הכל מראש?? אחרי שבוע בדיוק להפגש ולהתנשק ולהשלים? ומה אז, יעבור כמה זמן, ותחזרי איתו בדיוק לאותה נקודה של שיעמום...? אני לא מבינה...

nobodys girl

New member
זה לא שעמום

פשוט יש בעיות... וזה שברור לי בדיוק מה יקרה עוד שבוע מבדיל את זה מפרידה... כי בעיקרון, נפרדנו אבל נחזור, אני יודעת את זה

lighter

New member
../images/Emo24.gif תראי,

בתכלס, לדעתי ההפסקה הזאת רק תועיל...כי אתם נכנסתם למין שיגרה כזאת...ואז הכל התחיל להימאס ולהיטחן ובגלל זה האהבה "מתה"... והעיקר האופטימיות

Bזוקה

New member
יש לי פתרון..... ../images/Emo13.gif

טוב דבר ראשון את צריכה לדעת שפרידות הם באמת דבר כואב והם גם דבר טבעי אז עם את מרגישה טיפה או אפילו קמצוץ של אי יציבות בקשר הזה סימן שאת לא אוהבת אותו אהבת אמת אלה אוהבת אותו בתור ידיד בלבד. זה דבר ראשון....... דבר שני: עם את רוצה להיפרד ממנו ולעשות את זה כמה שפחות כואב לדעתי את צריכה להזמין אותו לביתך לשבת איתו לדבר איתו להסביר לו עד שהוא יבין. ואז להגיד לו שאת לא חושבת שאתם מתאימים ושאת מאוד אוהבת אותו ואת רוצה להיות הידידה הכי טובה שלו ולהמשיך לעשות את כל הדברים שעשיתם כשהייתם חברים רק כשתהיו ידידים.ושאת פשוט חושבת שזה לא ילך בינכם. דבר שלישי: את אמרת שאת לא רוצה לאבד אותו כי אין הרבה אנשים כמוהו ואת צודקת במאה אחוז אין עוד אפילו אדם אחד בעולם שדומה לו כי הוא מיוחד (מי שזה לא יהיה) אבל החיים עוד לפניך ואני מבטיחה לך שתמצאי עוד הרבה אנשים נחמדים וחמודים בדיוק כמוהו ואולי אפילו יותר. אז זה כל מה שיש לי להגיד לך ואשמח גם עם תתני לי עצות מה אני יכולה לעשות לחבר שלי כי עוד מעט אנחנו חברים חודש.

למעלה