יציאה לקק"צ

נשמה את סותרת את עצמך

יש לי פה מטרה ענקית. איך את יכולה לפספס אותה?

house of lies

New member
לא, כפרה, אני לא

מה המטרה? להיות קצינה? את בעצמך אמרת שבהתחלה כלל לא רצית בזה. משמע סתם אפיזודה חולפת. לא מתוך כמיהה, לא מתוך שאיפה, לא מתוך ערכיות.
הכרתי מישהו כזה- הוא רצהל צאת לקצונה רק בשביל הארון. מעבר לזה? ממש לא משנה.

או-קיי,

מהודעות אינטרנטיות אי אפשר להכיר את הבן אדם.
אני רק יכולה להבטיח לך (האמיני או לא) שזה ממש לא בשביל הארון.

אנשים משתנים עם הזמן

אנשים משנים תחומי לימודים, מקומות עבודה, בני זוג ואפילו נטייה מינית. לא כאפיזודה חולפת, אלא כי פעם הם לא רצו ועכשיו כן.

house of lies

New member
אנשים לא משתנים. הם אולי רוצים בכך

או צריכים בכך...אבל אנשים לא משתנים.

פחחח

אם ליאופולד וייס היה מסוגל להפוך למוחמד אסד, אז גם מישהו שלא רצה לצאת לקצונה יכול להחליט ברצינות שכן.

house of lies

New member
פחחח גם לך..כנראה שהתקשית שם

אתה לא מכיר אותו ולא יודע מה הוא היה קודם. זה שהיה יהודי והמיר דתו לא אומר כלום. כמו שתגיד לי שזהבה גלאון תמיר את דתה. לא יפתיע אותי, להגיד שזה שינוי? ממש לא
אנשים לא משתנים.

טענה אובססיבית משהו

כלומר, יש לנו מספיק מקרי בוחן שמעידים על אנשים שמשתנים (למעשה, כל אחד שיבחן את חייו בין גיל 10 לגיל 20 יאתר לפחות כמה שינויים מהותיים שעברו על אישיותו) ככה שלטעון בתוקף שכל האנשים לא משתנים, אף פעם זה.. אמ.. נמצא בקטגוריה של רמת המוזרות שיש לאנשים שמשחיזים כפיות וממלמלים לעצמם "אני מלאך המוות, יום הטיהור קרב".

אושי231

New member
כי זה החלום שלה

והיא רוצה להגשים אותו, אז למה לא? בגלל שהמערכת לא יודעת להעריך אנשים בעלי מוטיבציה? כי כל זין נהיה היום קצין וכשיש מישהו שרוצה באמת אז אומרים לו שהוא עם עודף מוטיבציה וצריך קב"ן?

אושי231

New member
מה שלי מותר לכם אסור

סתם, אני צוחקת, האופנוע נתן לי אנרגיות חדשות השבוע, כולי בהתרגשות כמו ילדה קטנה

מכיר את הבדיחה של המפקד הסמל "לי יש כזההההה זין, חצי לחברה שלי, חצי לכם. נפרדתי מחברה שלי, עכשיו כל זה לכם" ?

בדיוק.

מי הפך את הקצינה שלי לקצינה אני לא מבינה.
לא סתם לא רצו להוציא אותי והיא כמעט נפלה פעמיים בבה״ד 1

Prime Time

New member
השאלה היא אחרת

הוא כל פעם בא עם שאלה וסיפור על כלא ונפקדות, לפי ההודעות שלו מבחינה משמעתית הוא לא הבחור הכי "נקי" בקלמר. למה בכל זאת נראה לו שהוא יקבל זימון או המלצה לחריג נתונים?
זאת אומרת, יש חלקים מפגרים בצבא, במיוחד ביחידות ובתפקיד שהוא נמצא, אבל בכל זאת...(אבל אני לא אתפלא, ראיתי גרועים ממנו עם דרגת כתף)

למעלה