יציאה לגינה

../images/Emo46.gif הפורום הזה יכול רק להתהדר בכותבים כמוך,

פיטנגו. אבל יש אנשים שפשוט אינם טובים בהבנת הנקרא ותרגומו ונעלבים. אל תקחי ללב, אני אני לפחות שמחה על ההשתתפות שלך ועל העיצות וכן, גם על הביקורות. ככה לומדים ונמנעים מטעויות.
 

balbalon

New member
מה קורה לאנשים?

כל מילה באבן, פיטנגו! ההשקעה שלך, היכולת, הידע והרצון שלך לחלוק את הידע שלך ראויים לציון. מי שלא רוצה, או שנעלב- כנראה לא מבין את הקונספט של הפורום הזה פיטנגו- אנחנו איתך!
 

efratcn

New member
ציניות מגעילה? נו שויין. למדתי כבר לא להעלב

מתגובות של אנשים. ואם יורשה לי לצטט אותך בהודעה אליה הגבתי: " מטר חלון קבוע (לפחות החלק התחתון שלו)" ולא. לא התכוונתי להיות צינית. אם תקראי קצת בפורום תגלי שלפעמים לאנשים יש מחשבה יצירתית כזו או אחרת, ולפעמים (רק לפעמים, אם מצליחים לקרוא מבלי להיעלב סתם ולקחת ללב) אפשר גם ללמוד דברים חדשים. התייחסתי לדברייך כפשוטם כפי שנכתבו. לאחר מכן גם הגבתי בצורה עניינית ועניתי לך מה דעתי אבל את בחרת להתמקד ב"ציניות המגעילה" שלי במקום להתייחס לתוכן הדברים. חבל. הפסד שלך.
 

Lihuli

New member
../images/Emo140.gif יכול היות שלא הבנתי את כוונתך

כפי שאת לא הבנת מה שאני ניסיתי להסביר. קורה... כשאמרתי "מטר חלון קבוע" התכוונתי למעשה לקיר זכוכית. וההתלבטות שלי היא לעשות מהחלק העליון חלון שניתן יהיה לפתוח כדי להכניס אויר פנימה. לא חשוב. זה כבר לא משנה. הדיון במילא שינה כיוון, לצערי.
 

בינא

Member
מושגים בסיסיים: "מפתח" = מרחק בין עמוד לעמוד

"מרווח" = גודל פתח. דוגמא: במרווח הקיים נכניס 3 כנפי הזזה, 2 רשתות הזזה ותריס על כל המפתח. "קבוע" = חלק שאינו לפתיחה. "גובה" = גובה - דוגמא: לגובה של 3 מ' נוכל להתקין קבוע תחתון + כנף לפתיחה + קבוע עליון. "כנף פתיחה" = כנף דלת או חלון עם צירים באחד הצדדים או בצד העליון והתחתון.
 

אסיא10

New member
לכו לראות בעצמכם

אני ממליץ לכם ללכת לחנות של קליל בדיזיין סנטר (מול קניון רמת גן). יש להם שם דלת הזזה (3 כנפיים) במפתח די גדול לנו זה עזר להחליט
 

זהבה נ

New member
אז לאחר הרבה התלבטויות אצלנו החלטנו על מפתחים

בגודל יחסית מאוד גדול ממה שהיה לי והוא יהיה תריס רשת ושמשה טריפלקס 4+4 בעובי שלי ומפרופיל 9000 שהוא מתאים לגודל מפתחים גדול שכזה, הגובה היה 240+ 30 לתיבת תריס הגלילה החשמלי על רשת ממליצה לעולם לא לוותר. הגודל בבבית שלי יהיה שלוש וחצי מטר המפתח מחולק ל3 חלקים כנף על כנף עם חלוקה פנימית ובסלון של הדו שלי בחרנו מפתח בגודל 2.90 מר' כמעט שלוש ללא חלוקה פנימית לכל המפתחים בקומת הקרשע יהיה רשת ותריס חשמלי תריסים כנף על כנף יהיו בחדרי השינה של קומה א'. אני אוהת את הפרופיל הבלגי האמיתי מהברזל הוא מדהים לטעמי וגם ולקחתי הצעת מחיר מסמיר שעשה וממשיך ועושה עבודתות מדהימות כאן לכמה חברים בפורום, בסוף נפלה ההחלטה על נושא והפרקטיות ניצחה את היופי. כי אני לא מסוגלת לחיות ללא תריסים וגם בקייץ אני רק נזכרת ביתושים שמגיעים מהלולים במושבה ותאמינו לי לא כדאי להתעורר עם העקיצות שלהם בבוקר זה לא נורמאלי, שלא נזכיר את הזבובים, וכל הזוחלים שבמושבה שלא נדבר על החתולים..... אם עושים מפתחים רחבים יחסית ומקפידים על 3 כנפיים (חשוב להכין לכך רוחב מספיק במשקוף) אזאפשר לעשות עם תריס חשמלי גלילה ורשת 2 כנפיים וכל מסתדר. בקרוב יהיו לי תמונות של היציאות לחצר בקומת הקרקע הם בשלבי סיום הבניה שלה. בהצלחה
 

איריסג

New member
יש לזה פיתרון מאד פשוט

חלון בתוך דלת.... ואז מרשתים רק את החלון. אנחנו עושים את זה בכמה מהדלתות שלנו (שעשויות ברזל בלגי) ואין עם זה שום בעיה. ובזמנו כשבדקנו ב"קליל" - גם הם יודעים לעשות את זה.
 
למעלה