מה קורה לאנשים?../images/Emo2.gif
קחי רגיעון לא אפרת ולא אני התנפלנו עליך זה הכל בראש שלך בחיי שאין לי מושג על איזו תוכנית את מדברת, אני זוכרת שמות של אנשים חיים, אבל לא זוכרת ניקים וירטואליים, ובטח לא את הקשר בין הניק לתוכנית. אני גם לא אזכור את הניק שלך בעוד שבוע, אלא אם תזכירי לי. 'צטערת. בהחלט לא "הכנסתי" לך... זוהי הגדרה אישית שלך. ניסיתי להראות לך (בחיוך
כולל סמיילים!) שאת כועסת על חפים מפשע, ובמקום להבין ולהפנים, את מתנפלת גם עלי (??!!) עם טענות מוזרות בהחלט שאין לי מושג מאיפה צצו. חבל. אני לא"קוטלת" אלא נותנת ביקורת למי שרוצה. אני משקיעה זמן, ידע, ותשומת לב. עמיתים שלי העירו לי שאני נותנת שירות חינם, יתכן, אבל לי זה עושה טוב בעיקר בגלל המודעות לנושא. אז אני ממשיכה. מי שרוצה שאני לא אגיב לו - שיציין את זה. מי שלא רוצה ביקורת בכלל - שלא יבקש בפורומים. מי שרוצה רק מחמאות - שיאמר מראש, כדי שיעשו לו פוצי מוצי בסגנון "מ ד א י י י ם נפלא מעולה". אני אומרת אך ורק את האמת. לפי התגובות במסרים - אנשים דוקא מאד מרוצים מהביקורות כאן. את לא? אז לא ! באמת חבל שהשקעתי בך זמן, כי זה מפריע לך. בפעם הבאה שתשימי כאן תוכנית, תדגישי שאת מבקשת שאני לא אגיב. ( כי אני אשכח את הניק שלך). מבטיחה לציית.