יציאה לגינה

danaoy

New member
יציאה לגינה

האם עשיתם רשת ביציאה לגינה? לי זה נראה ממש חשוב אך אם יש רשת ותריס חשמלי לא ניתן לעשות קליל בלגי שהדלתות נפתחות החוצה. היות שפתיחה פנימה לא באה בחשבון מבחינתי, נשארת רק עם אופצייה של הזזה שפחות יפה בעיני. מישהו עבר התלבטות דומה? ומה החלטתם?

efratcn

New member
מבחינתי לא בא בחשבון לא לרשת

ואם זה לא היה מכוער-טיכו הייתי שמה רשת גם בדלת הכניסה
אצלנו יש והדלת היא הזזה (למרות שממש לא בטוח שיהיה שם תריס חשמלי). הזזה נוחה גם מטעמי הפתיחה של הדלת - אין צורך "לשמור" לדלת מקום כי היא לא תופסת מרחב נוסף בפתיחה שלה.

danaoy

New member
זה כבר מותקן אצלכם?

אם כן את יכולה אולי להעלות תמונה?

efratcn

New member
לא ../images/Emo13.gif טרם התחלנו לבנות אבל אנחנו גרים שנים

בבתים פרטיים ואין מה להשוות (בטח ובטח כשגרים באיזור חקלאי כמו הבית הנוכחי). זה לא יפה במיוחד, זה חוסם את האוויר (ולכן החלטנו על מפתחים גדולים תוך חשיבה על כיווני האוויר וזרימת האוויר) אבל זה מונע כניסה של חרג'וקים למיניהם. מאחר ואין מניעה הרמטית יש לנו בבית גם ברביקיו לחרגוקים (המנורה הכחולה שצולה אותם). יש תמונות באתרי אלומיניום כמו קליל.

Lihuli

New member
בדיוק באותה דילמה

אני גם רוצה דלת כנף ביציאה מהמטבח לגינה. חשבתי באמת פשוט לפתוח את הדלת פנימה. עדיין לא מצאתי פתרון אחר ודלתות הזזה, אפילו שהן חסכוניות במקום, לא נראות לי. זה פשוט לא יפה בעיני.

THE UNDER TAKER

New member
אני לא מבין ! ההזזה נראית כמו פתיחה

אין שום הבדל , אצלי יש דלת הזזה מהסלון החוצה , אי אפשר לעשות מפתחים גדולים עם דלת פתיחה , הדלת תשקע . הבת שלי לקחה את המצלמה, יותר מאוחר אביא צילום של הדלת עם התריס חשמלי .

Lihuli

New member
יפה החלון שלך

מה שאני חשבתי לעשות הוא מפתח (אם הבנתי נכון זה המונח) של 3 מטר: 1 מטר חלון קבוע (לפחות החלק התחתון שלו) אחריו דלת כנף ברוחב מטר ואחריה שוב חלק קבוע (שאולי החלק העליון שלו יהיה חלון). כה אני מקבלת הרבה אור במטבח ודלת יציאה ברוחב מטר. מה דעתך?

chenmo

New member
מנצל את השרשור לשאול שאלה

האם יש פתרון לפתיחה מלאה (180 מעלות) כאשר עובדים עם דלתות הזזה שנפתחות לחצר. אנחנו מאוד רוצים דלתות פתיחה, אבל באותה דילמה של רשת ופתיחה מלאה. נשמח לשמוע מה דעתכם

THE UNDER TAKER

New member
במטבח עשיתי 2 חלונות במפתח של 120 כ"א

עכשיו אני שם לב שהפרופילים של דלת ההזזה הרבה יותר עדינים מאשר של החלונות . גם כאן התמונה קצת ישנה היום המטבח גמור פרט לקרמיקה שלקח לה זמן להגיע מחו"ל וכעת היא בנמל מחכה לשיחרור .

רצרצרץ

New member
פיתרון יפה לבעית הפינות במטבח ../images/Emo62.gif

אני אשמח לראות תמונה יותר עדכנית של המטבח (עם הפינה, כמובן).

THE UNDER TAKER

New member
פינה הזו לא נולדה סתם , יש לה סיפור

בבית הקודם שלי ז"ל באלי סיני שבניתי אותו בעצמי , לא היה לי נסיון בצנרת ביוב, אז עשיתי טעות במיקום של הצינור 4" של האסלה, הרחקתי אותו משני הקירות כ 40 ס"מ במקום רק מקיר אחד ( האסלה בפינה ) היות וזה היה כבר לאחר יציקת רצפה ובניית הקירות חשבתי מה לעשות ואז הופיע השכן שלי ואמר למה שלא תעשה קיר קטן באלכסון ? קיבלתי את הרעיון בזרועות פתוחות , המקלחת הייתה גדולה אז לא הייתה בעיה למקם את האסלה באלכסון לקירות . כאשר הגעתי למטבח , היות והיו לי גם מטבח וגם מטבחון לא הייתי זקוק ליותר מידי שטח איכסון אז הרעיון של לבטל את הפינה היה מתאים לי גם למטבח . גם בבית החדש הלכתי על אותו הרעיון .

רצרצרץ

New member
נותן אותו מקום אחסון כמו פתרונות יקרים בהרבה

(וגם פחות יפים, לטעמי)

efratcn

New member
לא הבנתי את התכנון

חלק תחתון בגובה מטר? את מתכוונת לעבור מעליו? או שהתכוונת למפתח ברוחב של 3 מ' שמשני צדדיו יש חלון קבוע ברוחב מטר? אני חושבת שמפתחים נועדו להכניס אור ואוויר לתוך הבית ויצירה של מפתח כזה נורא מגבילה כניסת אוויר. לדעתי זה מתאים במקום בו יש קיר שלם זכוכית ואז חלק מהקיר הוא דלת, אבל התכנון הזה בהחלט אפשרי.

Lihuli

New member
כן, אני מתכוונת לקפוץ מעליו בכל פעם

נראה לך? למה להיות צינים. כמו שאמרת - לא הבנת! אולי ההסבר היותר מדוייק הוא קיר זכוכית ברוחב 3 מטר שמתוכו (החלק האמצעי) הוא דלת ברוחב מטר. משני צידי הדלת אני שוקלת לעשות רק חצי קיר (תחתון) זכוכית קבועה והחלק העליון - חלון שניתן יהיה לפתוח לשם הכנסת אויר. מקווה שזה יותר ברור. ובאמת שאין צורך בציניות מגעילה.

פיטנגו4

New member
לא הבנת

זה מין הומור כזה, של אנשים חכמים... לא כולם מבינים. לא היתה כאן שום כוונה מגעילה. להיפך, efratcn השקיעה זמן ומחשבה וניסתה לעזור לך. זה הרבה יותר ממה שהרבה אחרים (כולל אני) עשו. באמת לא מגיעה לה כזו התיחסות מצידך. (עכשיו קראי שוב)

Lihuli

New member
תגידי, אנחנו מכירות מאיפשהו?

זה נראה כאילו יש לך משהו אישי נגדי (מאז הקטילה שלך לגבי התוכנית שלנו). מי קרא לך לסנגר עליה ועל הדרך ל"הכניס" לי? ואם את לא מתייחסת לשאלה אז למה את מגיבה לי בכלל? סגנון ההתנסחות שלך הובן לי מזמן והיות והוא לא לרוחי אני נמנעת מלתקשר איתך. חבל ששוב אני צריכה לקבל ממך תגובה כזאת או אחרת... אודה לך באם תרדי ממני באופן סופי ומוחלט למען הסדר הטוב ולמען שלום בית בפורום.

פיטנגו4

New member
מה קורה לאנשים?../images/Emo2.gif

קחי רגיעון לא אפרת ולא אני התנפלנו עליך זה הכל בראש שלך בחיי שאין לי מושג על איזו תוכנית את מדברת, אני זוכרת שמות של אנשים חיים, אבל לא זוכרת ניקים וירטואליים, ובטח לא את הקשר בין הניק לתוכנית. אני גם לא אזכור את הניק שלך בעוד שבוע, אלא אם תזכירי לי. 'צטערת. בהחלט לא "הכנסתי" לך... זוהי הגדרה אישית שלך. ניסיתי להראות לך (בחיוך
כולל סמיילים!) שאת כועסת על חפים מפשע, ובמקום להבין ולהפנים, את מתנפלת גם עלי (??!!) עם טענות מוזרות בהחלט שאין לי מושג מאיפה צצו. חבל. אני לא"קוטלת" אלא נותנת ביקורת למי שרוצה. אני משקיעה זמן, ידע, ותשומת לב. עמיתים שלי העירו לי שאני נותנת שירות חינם, יתכן, אבל לי זה עושה טוב בעיקר בגלל המודעות לנושא. אז אני ממשיכה. מי שרוצה שאני לא אגיב לו - שיציין את זה. מי שלא רוצה ביקורת בכלל - שלא יבקש בפורומים. מי שרוצה רק מחמאות - שיאמר מראש, כדי שיעשו לו פוצי מוצי בסגנון "מ ד א י י י ם נפלא מעולה". אני אומרת אך ורק את האמת. לפי התגובות במסרים - אנשים דוקא מאד מרוצים מהביקורות כאן. את לא? אז לא ! באמת חבל שהשקעתי בך זמן, כי זה מפריע לך. בפעם הבאה שתשימי כאן תוכנית, תדגישי שאת מבקשת שאני לא אגיב. ( כי אני אשכח את הניק שלך). מבטיחה לציית.

פיטנגו4

New member
עשיתי חיפוש

ומצאתי את השרשור המדובר. בהתחלה לא הצלחת לכווץ תמונה - שלחתי לך לינק לתוכנת כיווץ. (אכזרי מצידי לנסות לעזור לך, נכון?). אח"כ שלחת תוכנית, שהגבתי אליה רבע שעה אחרי שפורסמה, אבל רק בשאלות מנחות. כל המשפטים נגמרים בסימן שאלה ונועדו כדי שאת תחשבי ותתני לעצמך תשובות. שום ביקורת קוטלת, שום ביקורת בונה, שום ביקורת בכלל !!!! ואפילו הסברתי למה: שם המתכנן הופיע על התוכנית. הרשיתי לעצמי רק 3 מילים "זה לא זה". גם אחרי שביקשת בפירוש להרחיב- נימקתי (שוב!) באריכות למה אני לא (!!) אתן ביקורת ,אלא אם שם המתכננים ימחק. אז ..... על איזו "קטילה" שלי את מדברת בכלל???

למעלה