אז לאחר הרבה התלבטויות אצלנו החלטנו על מפתחים
בגודל יחסית מאוד גדול ממה שהיה לי והוא יהיה תריס רשת ושמשה טריפלקס 4+4 בעובי שלי ומפרופיל 9000 שהוא מתאים לגודל מפתחים גדול שכזה, הגובה היה 240+ 30 לתיבת תריס הגלילה החשמלי על רשת ממליצה לעולם לא לוותר. הגודל בבבית שלי יהיה שלוש וחצי מטר המפתח מחולק ל3 חלקים כנף על כנף עם חלוקה פנימית ובסלון של הדו שלי בחרנו מפתח בגודל 2.90 מר' כמעט שלוש ללא חלוקה פנימית לכל המפתחים בקומת הקרשע יהיה רשת ותריס חשמלי תריסים כנף על כנף יהיו בחדרי השינה של קומה א'. אני אוהת את הפרופיל הבלגי האמיתי מהברזל הוא מדהים לטעמי וגם ולקחתי הצעת מחיר מסמיר שעשה וממשיך ועושה עבודתות מדהימות כאן לכמה חברים בפורום, בסוף נפלה ההחלטה על נושא והפרקטיות ניצחה את היופי. כי אני לא מסוגלת לחיות ללא תריסים וגם בקייץ אני רק נזכרת ביתושים שמגיעים מהלולים במושבה ותאמינו לי לא כדאי להתעורר עם העקיצות שלהם בבוקר זה לא נורמאלי, שלא נזכיר את הזבובים, וכל הזוחלים שבמושבה שלא נדבר על החתולים..... אם עושים מפתחים רחבים יחסית ומקפידים על 3 כנפיים (חשוב להכין לכך רוחב מספיק במשקוף) אזאפשר לעשות עם תריס חשמלי גלילה ורשת 2 כנפיים וכל מסתדר. בקרוב יהיו לי תמונות של היציאות לחצר בקומת הקרקע הם בשלבי סיום הבניה שלה. בהצלחה