יצאתי מהארון !!!!

• פותח הנושא nonic
  • פורסם בתאריך

nonic

New member
יצאתי מהארון !!!!

אחרי כל ים האופנועים עליהם רכבתי( מה לא)שמתי פעם אחת את התחת על הרלי והבנתי שזה מה שאני רוצה.כן אופנוע מוברץ "קצת" מרעיש עוקר סתימות הרגשה של קטר והכי הכי סוף כל סוף אחרי שנים רבות אני מרגיש מנוע מתחת לרגליים ולא סוגים שונים של מכונות תפירה. חבריה מה עושים עם בעיית האמינות (האם כצעקתה כלומר פעמיים מוסך בחודש ועוד מני חוליים?) אני מעוניין לקנות ורוצה חוות דעת במיוחד מרוכבי הרלי.

במקרה שלי למכירה...

הארלי ספורטסטר שנת 92, 1200 סמ"ק. בעיות אמינות: אני רוכב על הארלי מזה כשנתיים ולא נתקלתי בבעיות אמינות מיוחדות... סה"כ, בהנחה ואתה מטפל באופנוע כמו שצריך, מחליף שמן בזמן ודואג לטפח את האופנוע, אין סיבה שהארלי יעשה בעיות. רצועת ההינע, במידה ונקרעת, קצת יקרה-בערך 1300 ש"ח. האופנוע לוקח אותי מדי בוקר לעבודה, לא תמיד נוח בגלל הויוברציות והמתלים הקשים, אבל הפאן שהרוכב מפיק מרכיבה רגועה שכזו, מפצה על חוסר הנוחות. סאונד כמו שקאסטום צריך להשמע, מומנט שמתחיל מסל"ד תלת ספרתי... תענוג צרוף. התמונה
בהחלט עושה עוול לאופנוע מדהים.

M O R M

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo67.gif../images/Emo153.gif עוד תחזור בשאלה.

לא לדאוג נקבל אותך יפה עם החזרה בשאלה לכשתיכנס חזרה לארון. הארלי בשבילי זה בראש ובראשונה כאבי גב. למעשה רק כשאני מתחיל לחשוב על התנוחה העתיקה הזו (מטומטמת אם אכתוב בעדינות.) מתחיל לכאוב הגב העייף שלי. רוצה להרגיש "מכונת תפירה" שגם זזה קצת עבור ל- CBR1000RR.

Ducati999

New member
מכונות תפירה....

זה בדיוק מה שאני הרגשתי עם אופנועים יפניים. תגיד, ניסית BMW? זה ממש לא מכונת תפירה ואפילו מורמ לא יגיד לך שהם סובלים מבעיות אמינות. לדעתי BMW הוא מנוע שנשמע מצויין, ועדיין יש משהו מאוד אמין בזמזום שלו. BMW: וווווררררווום! הארלי: בופ-בום, היק! בום-בום! יפני: טק-טק-טק-טק-טק-טק-טק-טק-(*אינסוף) דוקאטי: גררראוווווררררר!

moko21

New member
אשכרה! ../images/Emo6.gif

אבל איכשהו הכי גרוע זה של הEN, אני אפילו לא יודע למה להשוות את זה.

M O R M

New member
גם ה- BMW וגם הדוקאטי שלך לוקים

בתג מחיר שלא מקובל עלי . לכן אין לי התחבטות בשאלה האם לקנות אופנוע יפני או אירופי. לגבי האמינות - לטעמי ה- MBW לא רק אחלה אופנוע אדיר ואמין אלה גם בביצועים נהדרים מתכבד (הכוונה ל- GS1200 החדיש שראיתי ממש.) אז יש לי "מכונת תפירה" יפנית שתופרת את הכביש ביותר אמינות מחלק מהכלים המוזכרים לעיל....

yarivos

New member
ומתפוצצת נהדר על כל סלע ועץ בדרך

מוטי.. מדברים על פאקן הארלי, מה קשור אתה והRR שלך. (חוץ מזה ששניהם שחורים)

M O R M

New member
ברצינות הקשר שבין ה- RR להארלי.

אם סובלים מכאבי גב (זה קורה לכולם כמעט מתי שהוא כשמזדקנים...) התנוחת עובר של ה- RR אשר מורידה את העומס מגב תחתון טובה יותר לטעמי האישי מהתנוחה האידיוטית של ההארלי. זה הקשר. ולא דיברתי כלל על אמינות , מחיר לתמורה , וביצועים בהקשר של ההארלי ...זה ברור כשמש בצהריים ...כאילו שאין מחר.

yarivos

New member
ואללה צודק.

אבל בוא ניגע באמינות של הכלים בכל זאת. ההסתברות שנניח ילך צילינדר, כדוגמא לחוסר אמינות בהארלי, שווה (פלוס מינוס) להסתברות שאתה תמצא את עצמך אצל יניב גולן עם הRR בתיקוני צבע, פלסטיקה וכו'. באותה מידה, באמת יעניין את הרופא המנתח שלך שינסה לאחד לך את הרצועות בברך, בצוואר או בבסיס האשכים, שבשנה האחרונה רכבת בתנוחת עובר סופר בריאה עבור הגב. זה נבלה וזה טריפה רק ההבדל הוא שרוכבי ההארלי המטופש יודעים את זה וזה לא מזיז להם, הם עדיין עושים נזקים לגב, עוצרים כל אלף קילומטר לחזק ברגים ועדיין נהנים.. כאילו שאין מחר. (לפחות הם לא כותבים בכל מיני פורומים שהויברציות דווקא מאוד בריאות לסחוס העליון בפיקה של הברך)

fxr

New member
בתור אחד שרוכב 7 שנים על הרלי

אין בעיות אמינות!!! ב 5 שנים שרכבתי על אופנועי ספורט ושטח הוצאתי הרבה הרבה יותר כסף מאשר על הרלי. צריך למצוא כלי טוב ושמור ולא אחד שהתעסקו איתו יותר מידי. לפני כל נסיעה חשוב לחמם את המנוע כדי למנוע פריצה של אטם בסיס או אטם ראש. לא לנסוע בעיר בפקקים בימי חמסין. וזהו. הכל שמועות לגבי תיקונים. הרלי הוא אופנוע אמין מאוד. (לפחות אלה שהיו לי עד היום). החלפות שמנים בזמן וזהו.!!! בכל ה70,000 ק"מ שרכבתי על הרלי עד היום : דברים חריגים שהוחלפו : מיישר זרם. זהו!! כל השאר טיפולים שגרתיים כמו : שמן, פילטרים, ברקסים, צמיגים וכו'.

Ducati999

New member
תראה, זה כמו יין

יש כאלה שרק רוצים לדפוק ראש, אז הם קונים וודקה מהסופר ב-17 שקל, יש כאלה שנהנים מכל מיני טעמים, ויש כאלה שמרגישים ניואנסים של כרמים בבורדו על אדמת חצץ לחה בגובה פני הים. מי שלא מרגיש את ענין צליל המנוע, בסדר, אנחנו מבינים. אבל לא כל דיון אפשר לדרוס מייד עם תחילתו עם תג המחיר. למה הדבר דומה? יושבים כמה הדוניסטים במסעדת שלשה כוכבים בצרפת, מדסקסים על איכות האומצה, ופתאום מגיח הומלס מן הזבל (זה אתה מורמ!) וצועק: פראיירים! במקדונלד'ס הרבה יותר זול! הרטבים חינם! יש לי מילוי כוס בשקל ותשעים אגורות!

ביניינו, בלי לפגוע במוטי...

כל מי שרוכב על אופנוע יפני בשיא הטכנולוגיה, וטורח להחליף אותו בפרקי זמן של פחות מחצי שנה, ומציג את עצמו כאחד שלא "מנצל את מלוא הפוטנציאל של האופנוע", לא יעזור כמה שלא תנסה להסביר, אין לו את ה-Soul לאופנועים... ומסתבר שוודקא אותם אופנועים "אקזוטיים" הם אלו שדורשים Soul בכדי להבין. מוטי, כדאי שתבדוק אם האהבה שלך לאופנועים באמת מבוססת על אהבה לאופנועים או אולי פיצוי על חסכים... הכל נכתב ברוח טובה.

malganis

New member
אז על איזה חסכים הברזלים שלך מפצים?

אולי... אולי לא נידנדו אותך מספיק כשהיית קטן? אולי... כשהיית קטן אבא לא נתן לך לראות במראה את הבלורית החדשה? אז עכשיו יש לך מלא ניקלים.
הכל נכתב ברוח טובה

למעלה