יצאתי לחופש

MARMELAD

New member
יצאתי לחופש

מצטער שזה נופל ככה בלי להתריע מראש... אבל מכל מיני סיבות שאני לא יכול לפרט כרגע אני יוצא להפסקה מניהול הפורום. אולי אני אחזור יותר מאוחר, אני לא יודע. בכל מקרה תודה לכולם, אוהב אתכם המון... גיא

מסכים עם ערבה

גיא, אין כזה "אולי אני אחזור". אני מניח שאני יודע מה הסיבה לחופש (ומן הסתם כולם שותפים איתי לאותה ספקולציה), וזה פשוט לא מצדיק את זה. אני חייב לך ול"בנים בלבד" המון - לא הייתי איפה שהייתי היום בלעדיכם (בעצם זה טוב או רע? סתאאם. בטח שטוב), וככה גם רבים אחרים (אני אתן לגרינבירד וללירונר לדבר בשם עצמם, אבל בטח יש עוד - וכן גם אתם שקוראים בשקט בלי להגיב יכולים לכתוב משהו הפעם!) בקיצור - מתי אדוני חוזר מהחופש?

fayd הפשוש

New member
גיא, לא בבקשה אני מבקש יפה אני

מיתחנן אל תלך אנחנו נישתפר אם עשינו משהו שפגע בך או משהו שלא מצא חן בעיניך אנחנו מיצטערים בבקשה תישאר אתה המנהל הכי טוב ובעצם היחדי שיכול לנהל את הפורום הזה כמ ושכולם אוהבים אני לא יכול להגיד לך ולכולם כמה עזרתם לי בזמנים קשים ועכשיו מגיע לי עוד מצב קשה (תיסתכל למעלה) מה אני יעשה פה בילעדיך? מי ישלוט על הפה שלי? בבקשה גיא הינה אני מישתמש בשם האמיתית שלך איין עוד כינוים אז בבקשה גיא תישאר אנחנו נעשה הכל.

לירונר

New member
כולנו חייבים המון לגיא,

ואני מדבר מנסיון, לא היה, ולא יהיה אחד כמו גיא, מה לעשות שאולי אנשים אחרים ישמחו שלא יהיה עוד אחד כמוהו, אבל למי אכפת מהם
שישבו בצד ויאכלו בוטנים, מי שקם נגד גיא פשוט קם נגד רבים מאיתנו כי גיא הוא כמו החיים של רובנו פה ובלעדיו אני בספק אם לי היו היום חיים...

לירונר

New member
אז אני דרמה קווין

אבל יש לזה סיבה מוצדקת ~
~ אני לא יודע אם אתה יודע או לא יודע מה גיא עשה בשבילי אז מותר לי להיות דרמתי...

אז אתה חמוד לירונר !

ואפילו יותר מזה... נדיר לראות שאנשים יודעים לכבד די את מי שהושיט להם יד... וגיא הוא באמת יחיד ומיוחד בכך !

icy rain drop

New member
Xanadu!

מה פרוש שמך!?! על המשחק וידיאו של הריקודים היתה מוזיקה בשם קסאנאדו מה זה אומר לעזא?!

i love u

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo34.gifגיאצ´וק../images/Emo34.gif../images/Emo36.gif

הכל התחיל בפורום גאווה תמיד הדהמת את כולנו בעוד תגובה... מנהליי תפוז גילו את המוכשר ומייד פנו אליך וביקשור שתנהל את הפורום הנ"ל... אתה כ"כ התלבטת שזה מדהים דיברנו בטלפון והדברים ניראו קצת מסובכים... אך מהר מאוד הבנת שכדאי לנסות, והתוצאות היו דיי מהירות. לפורום הגיעו רבים ונירקמו פה קשרים מדהימים לי אישית יש מכאן כמה חברים טובים ומדהימים שאני חושבת שילכו איתי לכל אורך החיים... בעיקרון שנים שלא כתבתי פה מכל מיני סיבות אך מידי פעם הייתי ניכנסת כדי לצפות... גיא היה אחלה והיה מדהים ואני משערת שאתה עוזב משיקולים אישיים שיהיה בהצלחה אני אישית אשמור על קשר ומקווה שגם אתה... שיהיה לך בהצלחה בדרכך החדשה אל תעלם לגמריי תכתוב לפעמים הא?! מחכה לדעת מי יתנדב להחליף אותך ולתת מעצמו כמו שאתה ידעת לתת מעצמך ושוב פעם תודה... שלך תמיד, אני

my self

New member
מעניין

עפ"י מהירות התגובה, כנראה שעקבת אחר הפורום לעתים תכופות. הגם אתה מהמוטציות?

מרמלדה היקר

אני וודאי לא מוותיקי הפורום, ואני לא מכיר את הסיכסוכים והסיפורים והשטיקים שהולכים פה כבר חודשים אבל בזמן הקצר שאני כן פה, ומהמעט שראיתי,זה פורום נהדר ואתה מנהל מעולה (וממה ששמעתי גם אדם מקסים..) חבל להרוס.. תישאר איתנו. ונזכרתי בסיפור, שאת ההתחלה שלו אתם אמורים להכיר אז אני אזכיר רק את הסוף - "ובכן, לא תשבי אתנו? אשב ואשב בחפץ לב, כי השכנים טובים בעיני: התרנגולת - טובת כרבולת הקוקיה - יפהפיה החתולה - כל כך נקיה והסנאית בעלת אגוזים יודעת לחיות חיים עליזים. רואה אני כי נוכל לחיות ביחד בחברה טובה בשלום ובנחת ... כך בעמק יפה, בין כרמים ושדות עומד מגדל בן חמש קומות ובמגדל חיים על היום שכנים טובים חיי-שלום."

EyeSeeYou

New member
יש דברים נסתרים, לא נבין לא נדע

כן אני יודע, אני כאן רק כמה ימים ובכל זאת, אני שמח להיות כאן בפרוייקט הזה שלמיטב בקיאותי השטחית הקים הבחור המרמלדי, גיא. אז קודם כל תודה לגיא שהקים, ולכם שהייתם ועדיין פה - כי נחמד לי פה..באמת. מעבר לכך, שוחחתי עם גיא קצת ביחידות, והעברנו מחשבות ותהיות, ואולי אפילו קצת הזדהנו האחד עם השני מאחר ועמדנו בעמדות דומות של ניהול ותדמית המלאך/שטן הכל כך מוכרת. צר לי שגיא בחר ללכת, אני לא מכיר את התנהגותו בעבר אבל שמעתי בעיקר דברים טובים על אישיותו הבסיסית ועל התנהגותו בפורום ובניהולו. צר לי גם כי טרם יצא לי להכיר אותו בעצמי באופן בו אני חושב שהייתי רוצה להכיר אותו. ואולם, בניגוד לחלקכם, אני לא אבקש מגיא להישאר, אני מאמין שהוא אדם בוגר ויודע לקבל את החלטותיו בעצמו. מהשיחות שניהלתי איתו בנושא עושה רושם שסיבותיו ראויות ואני חושב שעלינו לתמוך בו בצעד זה, הצעתי לו מספר הצעות והוא עדיין בשלו, כך שהוא שלם עם זה ככל הנראה, או בכל אופן גם אם לא בשלמות, החליט על הצעד. עמדתי במצבו, ומגיע הרגע שנשחקים מסיבות אלה או אחרות. אני לא חושב שיש סיבה שמישהו כאן יקח אשמה על עצמו או יזרוק אותה על אחרים, הפורום הזה מהיכרותי המעטה איתו עובר תהליכים טבעיים לחלוטין, הרבה אהבה ואכפתיות, קצת מאבקים, פיצולים ושינויים..זה תהליך טבעי בכל פורום, צ´אט ולמעשה בכל אירגון. אנ חושב שגיא מבין זאת ומקבל זאת, וכדאי שגם אנחנו נקבל זאת. אני לא כל כך בקיא באיך דברים עובדים כאן בתפוז, אני רק מקווה שימצא תחליף מוצלח לסטנדרטים הגבוהים שדומני כי גיא הציב. כך או כך, תודה גיא מקווה שתהיה בקשר, באופן כזה או אחר, כאן או בדרכים אחרות ועל כך כבר שוחחנו.
ו
Eye

לירונר

New member
רגע רגע רגע ~../images/Emo70.gif~

מה הולך פה
שאני אבין גיא, ממתי אתה שם על מישהו או על משהו
אף פעם שום דבר לא עמד בדרכך, למה שעכשיו הוא יעמוד ?????? אולי זה ישמח חלק מהאנשים, אבל אם גיא הולך אז רובנו הולכים וזה לא איום, זו הבטחה ~
~ מי שלא טוב לו פה - שילך, אבל שיעזוב אותנו בשקט !!!!
לגיא, אני את שלי אמרתי

למעלה