יצאתי לחופש

../images/Emo12.gif אני באמת שלא יודע מה לומר לך

גיא היקר, את דעתי אתה יודע, חבל. אני לא אנסה לשכנע אותך להשאר, כי גם אני, כמו EyeSeeYou דיברתי איתך על העניין כבר יותר מפעם אחת. רציתי לומר
על הכל. בחיים שלי יש מספר מקומות נורא מסוימים בהם פגשתי אנשים שאני יכול לקרוא להם חברים, הפורום הזה הוא אחד מהמקומות הבודדים האלה.
על שהקמת את הפורום,
על שהיית שם בשבילי יותר מפעם אחת כשהייתי צריך מישהו שיקשיב לי, לא יותר מזה, רק מישהו שיקשיב.
בהמשך גיא. בכל מה שתבחר. אמרת שאולי תחזור, אני מרשה לעצמי לשמור שבב של תקווה שכן תחזור לפורום בכוחות מחודשים. נדבר כבר במסנג´ר...
שרימפי

רגע רגע - קיבלת אישור ללכת?

ככה? פתאום? בלי לערוך ישיבה של "צוות בנים בלבד" (לאיפה הניק הזה נעלם?)??? אתה יודע שזה לא מקובל עלינו אבל מצד שני, אנחנו לא יכולים להכריח אותך... רק שתדע, אם הייתה לי דרך להכריח אותך להמשיך ולנהל את הפורום, הייתי מכריח אותך. אני לא רואה שמישהו יכול לנהל את הפורום - כמוך.
חולה עליך. אתה יודע את זה...

merman

New member
חבל... חבל מאוד...../images/Emo7.gif

אני יודע שהפורום יאבד את הנשמה שלו בלעדך. אולי אתה תרוויח בזה שתפסיק (העצבים, העצבים...) אבל אנחנו הפסדנו בגדול. מקווה שתשנה את דעתך, בכל מקרה אתה שינית את החיים שלי לטובה - לפחות זכיתי לזמן הזה בניהולך ובנוכחותך...

ככה עושים ?

אני וידי הדואבת (דלקת פרקים למי שכבר הסיק מסקנות נמהרות) עובדים קשות על ה- CV שלי במסגרת מאמרי גאווה 2002, עוד לא יבשו האלקטרונים מהמוניטור שלי ואתה בא ביציאה כזו ? איך אתה עושה דבר כזה ? <נרגעתי לרגע> זכותך כמובן לעשות כרצונך, בדיוק כשם שהפורום סייע לי במימוש דברים שעד לפני חודש היו בגדר פנטזיה וסייע לי בעצם להגשים את רצוני. זה יהיה מיותר להזכיר את מה שהפורום עשה בשבילי ובשביל אחרים ומה שהוא עוד יכול לעשות בשביל הרבה אחרים. הפורום, אם תרצה או לא, נוגע בנפשות של חלק מהקוראים שלו, וחלק מהנגיעות האלה אתה אחראי להן במישרין ולחלקן בעקיפין. ועכשיו, התחושה היא שהנגיעה התחלפה באגרוף קפוצה... כואב.

BlueCat

New member
משהו אישי

אני לא חושב שצריך לשכנע את גיאץ´ להשאר או ללכת כי זאת בסופו של דבר ההחלטה שלו בלבד, וכל התחנונים והבכי והסצינות(דרמה-קווינס שכמותנו) לא יעזרו, אולי יעשו לו להרגיש רע. אז גיא, בהצלחה בכל דרך שתבחר בה בין אם תמשיך לנהל או שתפרוש- תדע שיש מי שחושבים עליך וישמרו על קשר. בהזדמנות זו, ובגלל שהחיים קצרים ומי יודע איפה אני אהייה בעוד יום או יומיים, אני רוצה להודות מכל ה
לפורום הזה ולגיא (שהקים אותו) בפרט. הפורום הזה היה הצעד הראשון שלי אחרי היציאה מהארון, המקום הראשון שבו אמרתי "אני הומו" (אז מה אם זה לא מדוייק) ולא להרגיש מפוחד או מסכן, המקום שהכיר לי אנשים מדהימים ונפלאים שהפכו לחברים קרובים, המקום שב1:30 בלילה העלה חיוך וצחוק על הפנים, המקום שתמיד היה שם כשהרגשתי ממש רע. וכמו שאני אוהב, נסכם בשיר (כי אם מישהו אמר את זה טוב, למה להתאמץ?): DIDO - Thank You My tea´s gone cold, I´m wondering why I got out of bed at all the morning rain clouds up my window and I can´t see at all And even if I could it´d all be grey, but your picture on my wall it reminds me that it´s not so bad it´s not so bad I drank too much last night, got bills to pay my head just feels in pain I missed the bus and there´ll be hell today I´m late for work again and even if I´m there, they´ll all imply that I might not last the day and then you call me and it´s not so bad it´s not so bad and I want to thank you for giving me the best day of my life Oh just to be with you is having the best day of my life Push the door, I´m home at last and I´m soaking through and through then you handed me a towel and all I see is you and even if my house falls down now, I wouldn´t have a clue because you´re near me and I want to thank you for giving me the best day of my life Oh just to be with you is having the best day of my life

Liroy25

New member
../images/Emo65.gifהיי גיא

אין לי משפט מחץ שנון וסוחף לתת לך, בחרת לפרוש בשיא ועד כמה שכואב אני מכבד את זה. אוהב תמיד, איתי

deep ocean

New member
הי גיא (כמו בגיא פינס)

מידי פעם אני נכנסת לפורום הזה, ונהנית מכל רגע.. בלי קשר (כי אני לא מנסה לשכנע אותך להישאר), אתה אחד מהמנהלים הטובים ביותר שיש. אתה נשמע שלם עם ההחלטה שלקחת, ואני מאחלת לך בהצלחה בהמשך כל מה שתעשה
מיכל

לירונר

New member
אני לא יודע מה הסיבות שהוא פרש

אבל אם מישהו רצה להרוס את הפורום ואותנו נראה לי שהוא הצליח מי היה מאמין שגיא יכנע לזה... (אם באמת זה כך)

EyeSeeYou

New member
לירוני

במקום סתם לפזר פה משפטים לאוויר, ולהרים צעקות על ספקולציות ומחתרות מסתוריות, אולי פשוט תפנה לגיא ותבקש ממנו הסברים בפרטיות, כמו אחרים ותן לו את האפשרות להחליט אם להגיד או לא. אין טעם סתם להעכיר אווירה, אני משוכנע שגם גיא לא רוצה בכך, אחרת היה עושה סצינות הוליוודיות בפורום.

לירונר

New member
חס וחלילה ~../images/Emo70.gif~

אני פשוט חושב מה כבר קרה אני לא חושב שמכל דבר קטן גיא יעלב ויעזוב ובקשר לפנייה לגיא - זה כבר נעשה....

EyeSeeYou

New member
אז אולי

זה לא דבר קטן אלא גדול ואולי הרבה דברים קטנים ואולי פשוט נמאס? בכל אופן שמח שפנית אליו, אני משוכנע שהוא יעניק לך את תשומת הלב שהוא יודע להעניק. רק ציינתי שלצאת בהכרזות שמישהו הרס את הפורום או שחלילה עזיבתו תהרוס את הפורום לא תשאיר פה אווירה חיובית וגם לא בליבו של גיא. גיא יצא משהו ובנה משהו, והחליט לעזוב אותו, המשהו הזה יכול לחיות גם בהמשך וזו תהיה המחמאה הכי גדולה לגיא, כי זה יראה שאכן נוצרה פה קהילה חזקה. ואת יא קשקשן איפה נעלמת לי, כנס מיד לאי סי קיו

לירונר

New member
../images/Emo124.gif הבהרה ~../images/Emo70.gif~

אני לא מאשים אף אחד בנסיון לפגוע בנו זו הייתה סתם השערה שעלתה ...

טל קר

New member
המ, אה, אההההההההההההההה!!!!

לא שלא היו רמזים מטרימים במסנג´ר, אבל חשבתי שיש עוד זמן להניא אותך :( בדוק מסרים אישיים.

MARMELAD

New member
וקצת יותר מסודר:

לא, לא עזבתי בגלל סכסוכים. לא עזבתי בגלל בלאגנים. דווקא עזבתי בגלל שהגעתי למסקנה שמתישהו צריך לעצור, ולחשוב גם על מה שטוב לי ולא רק מה שטוב לפורום, נניח, או בכלל. אני מבטיח לכתוב מכתב פרידה מנוסח היטב ומשובץ באייקונים מחוייכים בקרוב מאוד - אולי אפילו מחר כבר. אבל עכשיו עם רגל אחת מחוץ לבית ואני לא רוצה לכתוב את זה בחפיפיניקיות. רציתי גם לאמר לכם שאני ממליץ על לייזר פלס ושרימפיניון להנהלת הפורום. אני חושב שהם יהיו שילוב מנצח - שניהם מנהלים מהטובים ביותר שיש בתפוז. רק תשאלו את מי שכותב בפורומים שלהם. ההמלצה שלי, כמובן, היא רק בגדר המלצה אבל אני מאמין (ומקווה) שהנהלת הפורומים תתמוך בהצעה הזו. בכל אופן אני כבר חייב לרוץ. מבטיח לחזור בקרוב מאוד להביא סיכום תקופה זריז. אוהב אתכם, המון. גיא ד"א - תודה רבה לכל מי ששלח מיילים - מסרים - וכתב הודעות כאן. השתדלתי לענות לכולם אבל לא הספקתי עדיין לסיים. אני מתנצל אם יש מישהו שעוד לא עניתי לו, מבטיח לשלוח תגובה לכ-ל א-ח-ד. חוץ מהטמבלים עם הניקים הבדויים. (אני לא מנהל אז מותר לי: אנשים שמתחבאים מאחורי ניקים בדויים - הם אנשים עם זין קטן ובטחון עצמי נמוך. בדוק)
ביי בינתיים

או.קיי. אני לא יודע מה להגיד על זה.

אתה לא רוצה להסביר לי למה אתה עוזב, אולי זה כי אתה עצבני על מישהו ספציפי ואתה לא רוצה לפתוח כאן זירה לחיסול חשבונות. לא יודע. בכל מקרה, אתה מנהל מעולה ואף אחד שייכנס במקומך לא יעשה את זה טוב כמוך. בכל אופן, וודאי שלא אני. אני אקח על עצמי יחד עם שרימפי את הניהול (אם הוא יסכים). כמובן שצריך בשביל זה את האישור של נטע. אני אדבר איתה על זה בבוקר... בכל מקרה, אני עדיין מקווה שתתחרט ותחזור להיות מנהל פעיל בפורום כאן.

למעלה