יש דברים נסתרים, לא נבין לא נדע
כן אני יודע, אני כאן רק כמה ימים ובכל זאת, אני שמח להיות כאן בפרוייקט הזה שלמיטב בקיאותי השטחית הקים הבחור המרמלדי, גיא. אז קודם כל תודה לגיא שהקים, ולכם שהייתם ועדיין פה - כי נחמד לי פה..באמת. מעבר לכך, שוחחתי עם גיא קצת ביחידות, והעברנו מחשבות ותהיות, ואולי אפילו קצת הזדהנו האחד עם השני מאחר ועמדנו בעמדות דומות של ניהול ותדמית המלאך/שטן הכל כך מוכרת. צר לי שגיא בחר ללכת, אני לא מכיר את התנהגותו בעבר אבל שמעתי בעיקר דברים טובים על אישיותו הבסיסית ועל התנהגותו בפורום ובניהולו. צר לי גם כי טרם יצא לי להכיר אותו בעצמי באופן בו אני חושב שהייתי רוצה להכיר אותו. ואולם, בניגוד לחלקכם, אני לא אבקש מגיא להישאר, אני מאמין שהוא אדם בוגר ויודע לקבל את החלטותיו בעצמו. מהשיחות שניהלתי איתו בנושא עושה רושם שסיבותיו ראויות ואני חושב שעלינו לתמוך בו בצעד זה, הצעתי לו מספר הצעות והוא עדיין בשלו, כך שהוא שלם עם זה ככל הנראה, או בכל אופן גם אם לא בשלמות, החליט על הצעד. עמדתי במצבו, ומגיע הרגע שנשחקים מסיבות אלה או אחרות. אני לא חושב שיש סיבה שמישהו כאן יקח אשמה על עצמו או יזרוק אותה על אחרים, הפורום הזה מהיכרותי המעטה איתו עובר תהליכים טבעיים לחלוטין, הרבה אהבה ואכפתיות, קצת מאבקים, פיצולים ושינויים..זה תהליך טבעי בכל פורום, צ´אט ולמעשה בכל אירגון. אנ חושב שגיא מבין זאת ומקבל זאת, וכדאי שגם אנחנו נקבל זאת. אני לא כל כך בקיא באיך דברים עובדים כאן בתפוז, אני רק מקווה שימצא תחליף מוצלח לסטנדרטים הגבוהים שדומני כי גיא הציב. כך או כך, תודה גיא מקווה שתהיה בקשר, באופן כזה או אחר, כאן או בדרכים אחרות ועל כך כבר שוחחנו.
ו
Eye