- יהיה בסדר.
L l סיו l New member 12/2/08 #41 טוב עזבו על תתנפלו,היא טעתה. מצטערת ששתיפתי פעולה... ראיתי שטעית ונגמר.
ר רפי45 New member 12/2/08 #46 היחיד שבוכה פה זה אתה מי מה נאמס לך ? לא נאה לך אתה לא חייב להכנס לפה וגם לא חייב לקרוא מה הולך פה.
O orfeder New member 12/2/08 #48 לי מאוד נאה להכנס פה ויותר הגיוני שלאלו שחושבים שהכול זיוף לא יהיה נאה להכנס !!!!!!
ה ההפקה שווה לתחת New member 12/2/08 #52 מה זה הפורום שייך לך ? אלה שחושבים שהכל זיוף יש להם סיבה טובה אחרי שראו מה קורה בתוכנית.
O orfeder New member 12/2/08 #55 סיבה טובה?? ברור אז ככה הבית שנמצא על האי הוא בכלל של דן , דן ישן בו וככה הוא רענן בבוקר וזוכה בחסיניות אבא של דן הוא בעצם חבר של דוד של אבא של סבא של סבתא של מנכל ערוץ 10 והם חתמו על הסכם שדן יזכה הבנת?
סיבה טובה?? ברור אז ככה הבית שנמצא על האי הוא בכלל של דן , דן ישן בו וככה הוא רענן בבוקר וזוכה בחסיניות אבא של דן הוא בעצם חבר של דוד של אבא של סבא של סבתא של מנכל ערוץ 10 והם חתמו על הסכם שדן יזכה הבנת?
ה ההפקה שווה לתחת New member 12/2/08 #59 תבין משהו אין לי בעיה עם דן או כל מתמודד אחר כל אחד שישחק איך שבא לו. אבל ברגע שמתחילים להתערב מלמעלה אז פה כבר הבעיה.
תבין משהו אין לי בעיה עם דן או כל מתמודד אחר כל אחד שישחק איך שבא לו. אבל ברגע שמתחילים להתערב מלמעלה אז פה כבר הבעיה.
O orfeder New member 12/2/08 #62 .. כול "התערבות" האלו זה כדי לסכסך או לגרום לאינטרגות בין המשתתפים ולא בשביל לשמור על מישהו ובעיקר כדי שלאנשים כמנו יהיה מעניין לראות תתוכנית!
.. כול "התערבות" האלו זה כדי לסכסך או לגרום לאינטרגות בין המשתתפים ולא בשביל לשמור על מישהו ובעיקר כדי שלאנשים כמנו יהיה מעניין לראות תתוכנית!
L l סיו l New member 12/2/08 #66 ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif אם הייתם מבינים עד כמה דן תורם לתוכנית הזאת. אווווח
ה ההפקה שווה לתחת New member 12/2/08 #67 כן אז זה כבר לא ריאלטי זה סתם תוכנית יענו ריאלטי בהתערבות ההפקה אז מה זה שווה ?