שתדבר כמו בנאדם. זה כל כך קשה לך?
P Paranoid Eyes New member 12/2/08 #39 אני אסביר שאפולי מהיכרות אישית איתה, לעולם לא מתבטאת בקללות. הבדיחה הכי מצחיקה פה זה שאומרים שהיא מושתלת של ערוץ 2 והוויכוח שהיה שם? וול, מצחיק אותי התגובות שם וההתנפחות והעצבים שאנשים קיבלו שם. ואף אחד לא מסתכל על הדבשת של עצמו. כאילו.. Get a grip!!!!
אני אסביר שאפולי מהיכרות אישית איתה, לעולם לא מתבטאת בקללות. הבדיחה הכי מצחיקה פה זה שאומרים שהיא מושתלת של ערוץ 2 והוויכוח שהיה שם? וול, מצחיק אותי התגובות שם וההתנפחות והעצבים שאנשים קיבלו שם. ואף אחד לא מסתכל על הדבשת של עצמו. כאילו.. Get a grip!!!!
ש שאפולי New member 13/2/08 #89 או! תודה רבה לך! ותאמיני לי- שאני לא מודה לך כי זו דעה ש"תומכת" בי (כאילו זו מלחמה)בע. אני בשוק מזה שכל ההודעות שלי היו ברמת תוכן וגם כשניסו לגרור אותי לויכוח רשמתי לאנשים כמה פעמים: "סבבה,זו דעתי" אנ יט הואמשמתי בכל הטאקטיקות בהן דוקא הם השתמשו.
או! תודה רבה לך! ותאמיני לי- שאני לא מודה לך כי זו דעה ש"תומכת" בי (כאילו זו מלחמה)בע. אני בשוק מזה שכל ההודעות שלי היו ברמת תוכן וגם כשניסו לגרור אותי לויכוח רשמתי לאנשים כמה פעמים: "סבבה,זו דעתי" אנ יט הואמשמתי בכל הטאקטיקות בהן דוקא הם השתמשו.
J Jen74 New member 15/2/08 #110 כתבו פה דברים הרבה יותר גרועים לזיין את המוח זה ביטוי די שגרתי. לקרוא למתמודדים בשמות ולקלל אותם זה הרבה יותר חמור מאשר להגיד למישהו שיפסיק לזיין את המוח.
כתבו פה דברים הרבה יותר גרועים לזיין את המוח זה ביטוי די שגרתי. לקרוא למתמודדים בשמות ולקלל אותם זה הרבה יותר חמור מאשר להגיד למישהו שיפסיק לזיין את המוח.
O omer719 New member 12/2/08 #60 תכלס!! ../images/Emo45.gif וגם שפה אנשים -_- בואו לא נרד לרמה של קללות וכאלה.
M mikil7 New member 12/2/08 #10 מילא היו באמת יפי נפש, תראה איך זאת ^^ הגיבה. היא לא מסוגלת לשמוע דעה שונה.
L l סיו l New member 12/2/08 #15 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifדיי לבכיינות../images/Emo9.gifותהנו להנות מהסדרה! נמאס מכל השרשורים של ההחרמות,הבכיינות,והשטויות. לא נאה לך על תראו יאאלה חפרתם. יומטוב
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifדיי לבכיינות../images/Emo9.gifותהנו להנות מהסדרה! נמאס מכל השרשורים של ההחרמות,הבכיינות,והשטויות. לא נאה לך על תראו יאאלה חפרתם. יומטוב
L LiRs Lullaby New member 12/2/08 #24 את אפילו לא קראת מילה ממה שהוא אמר, הא? הבנאדם בצד שלך..... אם כל כך לא נאה לך החפירות למה את עדיין בפורום? את נשמעת בדיוק כמו עצמך מדברת אל עצמך.
את אפילו לא קראת מילה ממה שהוא אמר, הא? הבנאדם בצד שלך..... אם כל כך לא נאה לך החפירות למה את עדיין בפורום? את נשמעת בדיוק כמו עצמך מדברת אל עצמך.
O orfeder New member 12/2/08 #29 LiRs Lullaby אם ככ לא יעה לך האנשים פה ומה שהם כותבים וכול מה שהם עושים פה במקום להעיר להם את יכולה לחפש פרום אחר במקום שכולם יחפשו פרום אחר!!!!!!!!
LiRs Lullaby אם ככ לא יעה לך האנשים פה ומה שהם כותבים וכול מה שהם עושים פה במקום להעיר להם את יכולה לחפש פרום אחר במקום שכולם יחפשו פרום אחר!!!!!!!!
L LiRs Lullaby New member 12/2/08 #35 אה, לא, כי זה נראה כמו בכיינות מצידו. ואז הודעה שלך: די לבכיינות. מספיק חפרתם, מספיק עם השרשורים וכו' וכו'.
אה, לא, כי זה נראה כמו בכיינות מצידו. ואז הודעה שלך: די לבכיינות. מספיק חפרתם, מספיק עם השרשורים וכו' וכו'.