היא כתבה לי,ואני הסכמה עם ההודעה!
L l סיו l New member 12/2/08 #42 ../images/Emo2.gifזאת המקלדת...יש לי 95 בלשון הלו../images/Emo11.gif
L l סיו l New member 12/2/08 #65 כיתה י' - זה השנה האחרונה של לשון אבל זה הכי מעצבן,התחביר סבבה אבל הפועל נוראי. בכל מקרה בהצלחה ותקשיב בשיעורים כבר עכשיו כדי שתצליח שנה הבאה בבגרות
כיתה י' - זה השנה האחרונה של לשון אבל זה הכי מעצבן,התחביר סבבה אבל הפועל נוראי. בכל מקרה בהצלחה ותקשיב בשיעורים כבר עכשיו כדי שתצליח שנה הבאה בבגרות
R RageBot New member 13/2/08 #77 לא ממש... ממש לא /= אתה עדיין בכתה ט', זה יותר מדי צעיר בשביל להבין משהו.
R RageBot New member 13/2/08 #82 אתה בכתה ט' אז אין לך שום מחויבות כרגע, אתה לא יכול באמת להעריך את הדברים הכיפים בחיים כי אתה לא צריך להתמודד עם בגרויות, פסיכומטרי, צבא, אוניברסיטה או עבודה.
אתה בכתה ט' אז אין לך שום מחויבות כרגע, אתה לא יכול באמת להעריך את הדברים הכיפים בחיים כי אתה לא צריך להתמודד עם בגרויות, פסיכומטרי, צבא, אוניברסיטה או עבודה.
O orfeder New member 13/2/08 #84 אחי אני דיברתי על להנות מהחיים למבוגרים יש יותר מדי צרות ילדים עבודה בית חשבנות וכו' ילדים לא עושים כלום חוץ מבצפר ובגלל זה הם נהנים יותר
אחי אני דיברתי על להנות מהחיים למבוגרים יש יותר מדי צרות ילדים עבודה בית חשבנות וכו' ילדים לא עושים כלום חוץ מבצפר ובגלל זה הם נהנים יותר
B blur2 New member 13/2/08 #85 איך הצלחת להכניס פסיכומטרי וכיף באותו משפט... זה רק אתה יודע... אבל באוניברסיטה באמת כיף
R RageBot New member 14/2/08 #100 לא לזה התכוונתי תחשוב על זה ככה אבל, אם אתה סטודנט באוניברסיטה, ואומרים לך שהתבטל יום לימודים, אתה תשמח הרבה יותר מתלמיד חטיבת ביניים שהתבטל לו יום לימודים
לא לזה התכוונתי תחשוב על זה ככה אבל, אם אתה סטודנט באוניברסיטה, ואומרים לך שהתבטל יום לימודים, אתה תשמח הרבה יותר מתלמיד חטיבת ביניים שהתבטל לו יום לימודים