יעלי יש איזכור עלייך בעיתון מעריב בחלק האחורי הייתי סורקת אבל זה בלתי אפשרי הכותרת "אודישן מהאגדות"
A actress New member 12/9/04 #38 יעלי יש איזכור עלייך בעיתון מעריב בחלק האחורי הייתי סורקת אבל זה בלתי אפשרי הכותרת "אודישן מהאגדות"
C C e L e B r i T y New member 12/9/04 #39 חח... כן אמרו לי../images/Emo70.gif לא ראיתי! אבל אבא שלי יביא לי בערב ובקשר לשאלה של שרון.. אני לא סגורה על זה אבל אני חושבת שיש לה סוכן\נת ויש לה אותו עבר נראה לי כמו שלי.. להקות נוער וכולי..
חח... כן אמרו לי../images/Emo70.gif לא ראיתי! אבל אבא שלי יביא לי בערב ובקשר לשאלה של שרון.. אני לא סגורה על זה אבל אני חושבת שיש לה סוכן\נת ויש לה אותו עבר נראה לי כמו שלי.. להקות נוער וכולי..
P Princessita Cami New member 12/9/04 #41 ../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif לונורא ../images/Emo24.gif אני בטוחה שמחכים לך עוד הרבה תפקידים ואפילו ראשיים יהייי
../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif לונורא ../images/Emo24.gif אני בטוחה שמחכים לך עוד הרבה תפקידים ואפילו ראשיים יהייי
P Princessita Cami New member 12/9/04 #42 ../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif לונורא ../images/Emo24.gif אני בטוחה שמחכים לך עוד הרבה תפקידים ואפילו ראשיים יהייי
../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif לונורא ../images/Emo24.gif אני בטוחה שמחכים לך עוד הרבה תפקידים ואפילו ראשיים יהייי