יעל מותק - מזל טוב.

יעל מותק - מזל טוב.

אז לא זכית מקום ראשון, לא נורא!! כותבים בשבילך- תפקיד תהיי שמחה :} כולם לכתוב ברכות ואיחולים ליעל - נציגתינו בערוץ הילדים! :]

את עדיין כוכבת

וכולם עכשיו יודעים שאת C e L e B r i T y אמיתית
גאים בך המון על מה שעשית.

יעלוש,

עצם זה שהגעת למקום הנכבד הזה אומר הכול. את מוכשרת בטירוף ומצפה לך עתיד מזהיר, אז אל תאבדי תקווה ואני בטוחה שהתפקיד שיכתבו במיוחד בשבילך יהווה עבורך קרש קפיצה גדול, אז הרבה הרבה הרבה הצלחה, מכל הלב,

Tu Lus

New member
היא תמיד היתה כוכבת!!! יעל אני גאה

גאה בך מאוד ! חולה עליך.....ידעתי שתגיעי להצגה ;)

יעלושש...

לא נורא.. תחשבי על זה שאת מקום שני מתוך כל האלפים שבאו להבחן !!! את באמת מוכשרת !!!! וכמו שכתבתי לך באייסיקיו.. כותבים לך תפקיד במיוחד בשבילך !!! שזה לדעתי הרבה יותר מיוחד !!!
אוהבת אותך.. מור...

Nir5L

New member
יעללללללללללללללל

לא נורא את עדין במחזמר וזה מה שבאמת רצית! יאוו אני עדין כל כך שמח בשבילך ומאחל לך את כל המזל טוב שבעולם אני עדין לא יודע איך לכל הרוחות נטלי זינו עלתה לגמר אבל זה כבר עניין אחר בכל אופןןן אנחנו ניפגש מאחורי הקלעים ובצילומים של הקליפ של המחזמר. (אני הוזמנתי בתור כתב של האתר www.mahazot.coo.co.il) בהצלחה חבובה!

R O O L Y

New member
../images/Emo45.gif נכון! ו...

נטלי זינו עלתה לגמר...(תנחש איך...) - פרוטקציות! לפחות ככה אני שמעתי, ותקנו אותי אם אני טועה...

R O O L Y

New member
יעלוש אני בטוחה שאת שמחה...

תחשבי כמה אלפי בנות באו להיבחן - ואת מקום שני!!! חוץ מזה - את תשתתפי במחזמר!!! את יודעת כמה זה יעזור?! את מבינה שעכשיו ישבו מלא אנשים ויכתבו תפקיד במיוחד לך? אני הייתי מתה לזה... ורק שתדעי שהייתה לך חשיפה ענקית, גם מול אנשים בבית, וגם מול משה קפטן - כי למרות שאני שונאת אותו, הוא מאוד נחשב ו...מי יודע... ורק שתדעי שכל זה לא משנה, כי לדעתי ולדעתם של כל הפורום נראה לי, את תמיד מקום ראשון! - וזה גם חשוב, לא?

המון תודה../images/Emo70.gif אני מאושרת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה שמשנה זה שאני משתתפת בהצגה.. והולך להיות חנוכה ע-מ-ו-ס! ואני מזמינה את כולכם ואני רוצה מפגש פורום באופן דחוףףף אוהבת אתכם מאוד מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

Nir5L

New member
יאואואואו

אני עדין שמח בשבילך יש לי חיוך על הפנים אפילו שהראש שלי מתפוצץ מכאבים מזלללל טוב חבובה את בטח הנבאדם הכי מאושר עכשיו חחחח יעללל יש לך מסנג'ר? כי האיי סי קיו שלי לא במצב תקין כל כך חחח ושמישהו יסביר לי למה נטלי עלתה עם פרוטקציות?! היא שרה זווועהההה

barmiz

New member
וווהוווו!!!

מקום שני זה אחלה, עצם זה שהופעת בטלוויזיה שרת 2 שירים והגעת לגמר נותן קרש קפיצה נהדר, וגם תפקיד משני זה טוב!! המון בהצלחה!!!

actress

New member
YES YES YES מפגש פורוםםםםםםםםםםם

אני בפנים בטוחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה