יעל מותק - מזל טוב.

Sally Bowles

New member
יעללללל

אפילו שאנחנו לא כל כך מכירות כל כך צרחתי בבית ששמעתי שעלית! חח... זה היה מצחיק. אני כל כך שמחה בשבילך שיכתבו לך תפקיד במיוחד!!! ווואיי, זו ממש התגשמות חלום, הא?? את מדהימה! ובהצלחה בהמשך!!!

המון תודה../images/Emo70.gif אין לי מילים לתאר את

מה שאני מרגישה עכשיו.. אני פשוט מאושרת...! זו התגשמות חלום של 17 וחצי שנה..

Lior Baier

New member
יעלי...

הי, יעלי אני אחד מהרקדנים שהיית איתם ביחד בצילומים בגמר, זה ליאור, מאחל לך בהצלחה ועוד מעט נוסעים ביחד לאילת תתחילי לארוז ולהתכונן בירכותי על התפקיד, אומנם תפקיד משנה אבל מזה מתחילים ממי והיית ממש טובה... בקיצור ניתראה בחזרות אוהב ליאור מהסטודיו...

ליאור../images/Emo70.gif המון המון תודה../images/Emo70.gif תגיד,

אילת, זה החודש הזה? סוף החודש הזה? או סוף חודש אוקטובר?:) ו.. נתראה! חח

וואי וואי..קרוב../images/Emo70.gif

27, 28? (אגב- כבר מחר יש לי מדידות!) הם אפילו לא יודעים איזה תפקיד אני.. זה ממש מצחיק.

לוּבּה

New member
וואו יעל!

לא הייתי פה כמה זמן ולא ידעתי שאת מועמדת. אז נכנסתי לאתר של יאפ כדי להתעדכן וראיתי שהגעת ל2 האחרונות!! וואו!!
זה מעולה!! את בטוח שרה ומשחקת מדהים! והעיקר-את משתתפת בהצגה!! איזה תפקיד קיבלת?

אני כל כך שמחה../images/Emo70.gif אני מגשימה חלום

של כל כך הרבה שניםםם תודה לכולם!!!! וכנראה החברה הכי טובה של יסמין או משהו בסגנון
אבל זה באמת לא משנה.. אני הכי מאושרת בעולם- אני אוהבת אתכם והמון המון תודהההה ממני באהבת אין קץ- יעל.

יוווו לסלבריטי!!!

אני לא ידעתי שאת זאת יעל המדהימהההההה יוווווווו איזה מושלמת ה'!!!!! תאמת מזה אמרתי שאת תיזכי! 3 אחוזים קטנים יוווווו אני בשוקקקקק אבל כניראה את סופר מוכשרת אם יכתבו במיוחד לך תפקיד למחזמר מה זה כניראה??? ברוררררררר אני מזה מאושרת שכותבים לך ועוד בחיים לא ידעתי שסלברטי מהפרוום (אני תמיד פה בפורום) יו קיצר אני אובהת אותך חחחחחחחח נשיקותתתת ובהצלחהההההההההה

actress

New member
ובמילים אחרות חתימות אח"כ ../images/Emo13.gif

עוד מעט שומר ראש ומפגש פורום ועדר מעריצים
גדולהההההההה

havlaz

New member
הבנתי ממנהל הפורום שאת משתתפת

כאן.. רק רציתי להגיד בהצלחה וכל הכבוד על התפקיד שזכית בו, מגיע לך. את ההמשך תקבלי במסר

Tu Lus

New member
וואו אולי נפתח שירשור על עצמנו (כנס

אולי כיוון שרוצים לעשות מפגש פורום ואני די חדשה ולא מכירה תתחשבו ונפתח שירשור/אשכול שכל אחד יספר ויגיד את שמו מאיפה הוא וכמה דברים עליו (גיל אזור מגורים) שנכיר (חחח כולל אני) יותר טוב לקראת המפגש? מה דעתכם ?

mishmishonet

New member
יעלי!!

וואלה, ממש כל הכבוד!! מקום שני-מכובד ביותר!! ייצגת אותנו ממש בכבוד וזה מה שחשוב..אבל מה שהכי חשוב-את תהיי במחזמר...תזכי לעבוד עם אנשים מוכרים, טובים ובעלי השפעה..אני בטוחה ומקווה בשבילך שזה יקדם אותך..בהצלחה!

רוני!

מהללים אותך בפורום כנס לשירשור שהתקפל. הבחור ההוא ראה את הקבוצה שלכם במופע של הסוף שנה והתרשם ממך מאוד.

המון המון תודה../images/Emo70.gif חחח

זה לא מוזר שאומרים "מזל טוב" על קבלת תפקיד?!? חחח.. זה מצחיק כשחושבים על זה..

שרון ת

New member
איזה כיף לך ב ה צ ל ח ה

לדעתי את יותר מתאימה לתפקיד מבחינת הלוק והסגנון שירה חפיף הפסד שלהם! אולי שיעשו דאבל קאסטינג ז"א ששניכם תשחקו את יסמין זה הרי קשה ומטיש בטח יהיו כמה הצגות ביום.... תציעי את זה....
ומסקרנות ....יש לך מושג עם להדס מורנו יש איזה רקע בתחום ?למדה הופעה כבר שייכת לסוכנות??

למעלה