יעל בואי למפגש!

chompi2

New member
אני כן באה^___^

שירי המתוקה באה איתי(= אבל אני אגיע מוקדם לעזריאלי..אני הולכת באוטובוס 567 של 10:30 ^^ חפיף.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifבע ../images/Emo7.gif.

חברה שלי מאיה נוסעת לחודש לקנדה
. כל הקטע שהיא בכלל לא רוצה ליסוע. ואני רוצה אותה פההההההההההה
. והיא מפסידה חצי חופש.והיא יודעת.והיא לא רוצה ליסוע. בע. אני לרצות מאיהההההההההההההההההההההה

GalGul000

New member
כן מה זה?!

בממיר כתוב "חברים 10", ויש דאבל דייט. כוכב נולד נגמר ב11 וחמישה, ברבע ל11 אמור להתחיל חברים. ב11 ו20 דאבל דייט. מסתבר שתפוז הוא לא היחיד שמתחרפן היום
אבל אני רוצה חברים

o0Invisible0o

New member
כנ"ל..../images/Emo7.gif

גם את השעות של השידורים חוזרים הקדימו..הם שינו הכל..
זנות אני אומרת..זנות!

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifאני ראיתי את העונה העשירית

המוווווון פעמים.. יש לי את הדיוידי מאז ראש השנהP-: אני רואה את הפרקים של העונה השלישית..

meidl

New member
תשמעו מתוקות

אני לא יודעת אם יש טעם שאני יבוא אני לא מכירה אף אחת ואני לא כלכך בחשק של לנסוע לבד לתל אביב ודרך הגב.. נכון ש''הכוסית'' הזאת בצד ממש ממש עושה בחילה?

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאז מה לעזאזל ../images/Emo7.gif?

גמאני במפגש הראשון שלי לא הכרתי אפחת. זו המטרה,להכיר חברות
.

meidl

New member
הממ

לא יודעת אני צריכה שימישהי מירושלים תיפגש איתי וניסע ביחד

GalGul000

New member
מיכל ולילך נוסעות מירושלים!

דברי איתם... ראיתי את המסר שלך ובאתי לענות לך אבל תפוז חוסם לי את המסרים. הבנזונה הזה. כי הצפתי את נטע והיא אותי
אבל זה היה כי היא רצתה שיהיו לה מלא מסרים חדשים
זה היה עם הרשות שלה
בקיצור, אני לא באה למפגש... אבל לילך, ו[מסתבר]מיכל[טינאייג'ר.. המנהלת..] נוסעות. מי-ם. ואת תכירי
זה הקטע במפגש
להכיר

CoW MiLk

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

. תכתבו לי במקום שלי, בכרטיסאישי ^^ [אני היחידה שאוהבת את זה? ><. זה דווקא מאגניב D:].

yaeloolik

New member
נו, עכשיו מה אני אמורה לעשות?!

טוב נו זה גם שירשור אוף נכון? >< *מתלוננת* קיבלתי מחזור! היום! (לא, לא פעם ראשונה ><) ביום שהייתי אמורה ללכת לבריכה! היום!!!!111111111
אי אפשר מחר?! למה היום, למה?!!?! למה?! אוף פאקינג מחזור מפגר שפאקינג נתקע בכל מקום! ואני פאקינג לא אומרת פאקינג.
וגם אם ורד פאקינג תגיד טמפון עוד פאקינג פעם אחת אני פאקינג ארביץ לה
(ממש נכנסתי לעניין הפאקינג הזה
)

yaeloolik

New member
זה כי לא שמתי ../images/Emo25.gif

או כי לאף אחד לא אכפת ממני *ממורמרת*

זה כי לא שמת../images/Emo25.gif../images/Emo54.gif

סתם, פשוט לא היה לי מה לכתוב. ונו, זה מחזור. דופק את כולם.

אנבלייי

New member
היי.. חזרתי..

התגעגעתי אליכן... עברה עליי תקופה נורא קשה.. הייתי במחנה והכל שם התפורר מרגע לרגע. זאת הייתה פשוט סערת רגשות ענקית.. הייתי אמורה להישאר שם עוד שבוע אבל אתמול בלילה חזרתי כי.. פשוט הרגשתי הכי בודדה בעולם.. לא שייכת לשום מקום, לא לשם, לא לחברים שלי ולא לבית שלי.. הרגשלתי שאין לי מקום פה יותר.. אז.. לקחתי סכין גילוח ו.. בקיצור.. גילו את זה.. חשבתי שזה ישחרר אותי.. וזה לא. ועכשיו אני פה.. במזל..

nitzanru

New member
../images/Emo24.gif

שלא תעזי! אם קורה משהו, את תמיד יכולה לפנות אלינו, או למישהו אחר. אל תנסי את זה שוב

למעלה