ימני לשעבר

jewjew1

New member
תודה לאל

ברוך בואך לשמאל-הציוני השפוי, ונשמח מאוד לשמוע מה גרם לך להיות ימני, ומה גרם לך להתפכח?

כפי שכתבתי מצבי הסוצי'אקו

הוא זה שהביא אותי לברירה הטבעית כביכול של להיות ליכודניק וזה אומר כמובן משפחה עדה(עיראק) מקום מגורים(טירת כרמל) ואף חינוך ממלכתי דתי בחלק מהשנים, מה שהביא אותי לשמאל זה פשוט המצב הזה שהתחיל באוקטובר 2000 ולא רוצה להיגמר.זהלא שהמצב לא רוצה להיגמר זה פשוט שיש כאן אנשים בארץ שלא רוצים שהמצב הזה ייסתיים!

ש

שלמה איזקסון

Guest
כל הכבוד לך ואתה יכול ל בעצמך מאוד!

הרבה יותר קשה וגם הרבה יורת מוערך לבוא מסביבה טבעית שהיא תומכת ימין וכביכול (רק כיבכול) מנוגדת לדרך של השמאל ולהתפקח ולהבין לבד את הדברים והערכים החשובים של השמאל הציוני. תדע לך שאני בא ממשפחה שגם ברובה תמכה בליכוד בעבר ואני גם אדם שומר מצוות וכל זה לא מפריע לי לדגול באמת הפרטית שלי ובדרך של השמאל הציוני,גם מבחינה חברתית כלכלית(שבה התפסיה שלהשמאל הציוני הרבה יורת יהודית וצודקת מהדרך המנוכרת של הליכוד) וגם מבחינה מדינית ביטחונית!

ש

שלמה איזקסון

Guest
להתגאות בעצמך מאוד

אני מעדיף להישאר צנוע

אבל זה טוב שאדם יפתח דעה משלו ולוו דווקא יושפע מהסביבה בה הוא חי

הליכוד של היום הוא לא הליכוד האמיתי

הליכוד האמיתי הוא לא מושחת וצבוע כמו הליכוד של היום. חבל שלא באת להגיד את הדברים האלה בפורום הליכוד. אני בטוח שהיית משתכנע כי הליכוד שאתה רואה היום הוא לא הליכוד האיכותי והטוב שהיה פעם! אני מצטער שעזבת לצד השני של המפה הפוליטית בגלל האופורטוניסטים המגעילים שהשתלטו לנו על התנועה. כולי תקווה שביום מן הימים תחזור לבית האמיתי...

חחח זה היה טוב עכשיו

עכשיו באמת עשית לי את היום, הליכוד האיכותי...אוליי כדאי שתקרא קצט את ההודעות שכתבתי לפניי שאתה קובע למה בדיוק עזבתי...השחיתות זה רק "בונוס" אם הליכוד זההבית האמיתי שלי אז אני פשוט עובר דירה!

אני מצטער...

אתה אמרת שיש אנשים בארץ שלא רוצים שהמצב של העוני ייפסק... אני מצטער, אני פשוט לא מאמין לך.

יש כאן אנשים שלא רוצים שהמצב ייגמר

ושם? כל מדינות ערב רוצים שהמצב ייגמר? או שהם רוצים לגמור את היהודים ואת ישראל?

VINCI

New member
כרגיל- אתה שואף

להיות שווה לשכנינו הערבים.. בשמאל הציוני- דווקא מעדיפים להידמות למדינות מתקדמות יותר. אולי תחשוב על טובת ישראל ולא על איך לדפוק את הצד השני? *ומדינות ערב=רוצות,לא רוצים.

מה אתה מבלבל ת'מוח?

בשמאל הציוני? ממתי יש כזה דבר??? אולי והשמאל שואפים להיכנע למסע רצח היהודים שמדינות ערב מבצעות לא תודה בדיוק מהסיבה הזאת העם זרק אתכם לזבל בבחירות טובת ישראל היא בבטחונה כלומר שילדים יוכלו לנסוע בשקט באוטובוסים מבלי לפחד מאיזה אחמד שיבוא ויפוצץ אותם כי הם יהודים

Haemek

New member
כנראה הספקת לשכוח את ברק

וביילין ובן עמי. אבל את האינטיפאדה אתה בטח זוכר מי גרם? אני מאידך הצבעתי תמיד לעבודה, כולל ברק לתקופה הראשונה. ברק ריסק הכל, גם את הרצון שלי להצביע העבודה. ואני מיצג כאן רוב גדול שעבר אותו תהליך.

שרון גרם לאינטיפאדה. נכון...?

הוא הביא לאינטיפאדה, והאינטיפאדה הביאה אותו לכסא ראש הממשלה.

נו אתה רואה ילדון?

שרון גרם לאינתיפאדה... אפילו הערבים כבר נואשו מלאמר את דבר השקר הזה רק השמאלנים נטולי השכל והדעה (במיוחד בגיל הזה) עוד טוענים את השטות ומה השמאל אומר? אריק שרון ביצע את הפשע הגדול ועלה להר הבית היהודי!!! לא ייאומן איך הוא לא מתבייש? שיהודי ילך למקומות יהודים? הרי זאת מדינה ערבית בלי רשות מהם אסור ליהודי לדרוך בחלק יהודי בארץ ישראל השלב הבא-פתיחת אינתיפאדה עקב דריכתו של גילי ברמת אביב ג'

EverMan

New member
שרון היה התירוץ לפרוץ האינתיפאדה.

אבל הוא בהחלט עשה משהו "לא נקי" בעליה שלו להר הבית. הוא עלה בתקופה מתוחה , והוא עלה לשם לא כ"יהודי" , אלא ב"בום". עם כל הפמליה , עצר כל תפילה שהייתה שם , מלא שב"כ ומשטרה ... יש לעלות , ויש לעלות בשביל לעשות דווקא. הוא עשה את השני. אני לא מכיר הרבה יהודים שהיו מוכנים שערבי היה נכנס לבית כנסת שלהם ועוצר תפילה.

the man is back

New member
שקר גס!

שרון לא עצר שום תפילה. הוא לא נכנס למסגד אל אקצא וביקורו היה מתואם עם ג'יבריל רג'וב והתנהל לפי המוסכם. כאשר שרון הגיע לשם ציפו לו מרואן בראגותי, אחמד טיבי ושאר אנשי אש"ף שניסו לעורר מהומות. באותו יום לא פרצו מהומות רציניות. המהומות הרציניות פרצו יום לאחר הביקור אחרי התססה מאסיבית של ההמון בתפילות יום השישי.

למעלה