ימני לשעבר

מה לא נקי?

שהוא ביקר באיזור יהודי???? הר הבית בידינו לא? זה באמת לא נקי... רגע גם אני מבקר או אפילו יותר גרוע גר באיזור יהודי שהערבים טוענים שהיה פעם שלהם אז בטח תהיה אינתיפאדה מחר וירצחו עוד 2000 איש באמת בושה וחרפה הבושה אמיתי היא ששרון היה צריך משטרה בשביל לעלות לשם אני במקומו הייתי מעיף משם את כל הערבים ודואג לזה שעד שהם לא ישנו את ההתנהגות שלהם כלפי היהודים הם לא יתפללו שם הר הבית הוא מקום יהודי לעולמים ושום שמאלני לא ישנה את זה אם הוא היה עולה בלי משטרה מן הסתם איזה ערבי היה רוצח אותו

youvall

New member
יש בעיה עם תותח...

פשוט עד כמה שאני יודע אסור להפציץ את ההר... אבל תמיד אבל להעלות בולדוזרים, נגיד שרון, פואד, פרציקי, פורז ושאול יהלום ולגלגל אותם על מסגד אל אקצא ולפתור את הבעיה הזו...

אוי סליחה ניקח את הפתרון השמאלני

לפחד ולתת להם לשלוט במדינה נכון? הרי הם אוהבים אותנו תראו לאיזה מצב הגענו שהערבים יחליטו אם אנחנו נעלה להר הבית או לא

Haemek

New member
התבוסתנים מאמינים: "בוא נתן להם,

אולי אז יהיה שקט" המובסים, הכנועים, אלה שרוצים לחיות בישראל אבל עם שכנים דנים ושוויצריים, ואם אי אפשר אז להמציא שהערבים כאלה. המוכים המסכנים הכנועים. "תנו להם, רק שיהיה כבר שקט".

Haemek

New member
כל הכותבים כאן הם נערים מתחת לגיל

17? מה קורה כאן? איש לא קורא עיתונים? אני מרגיש כאילו שיש כן ריכוז של אנשים שנולדו לפני שנתיים וכל שהם קראו זה רק הפרופגנדה של השמאל. איום מה שקורה כאן. אם העליה של שרון להר הבית גרמה לכל התבערה הזאת, אז עם אלה אתה רוצה לעשות שלום? ותרומתו של ברק השוטה לשרפה האיומה שגזלה חיים של 1100 אזרחים ישראליים בפיגועי תופת?? הדגנרט הרס בשנה וחצי שנתנו לו כל מה שהוא נגע בו, ביחוד ב"משא ומתן" בקמפ דייויד והעליה של שרון היא היא שגרמה לתבערה? ועכשיו הדגנרט רץ שוב. ואתם יודעים מה? אני מאמין שהעבודה תקבל אותו שוב, בהמשך לחתירתה להתאבדות פוליטית סופית.

למעלה