ימני לשעבר

ימני לשעבר

שלום לכל כותבי וכותבות הפורום אני בן מאזור חיפה שייך לשמאל במפה הפוליטית, למרות שמאז ומתמיד הייתי בצד הימני-ליכוד של המפה בגלל סיבות סוציו'אוקנומי שונות. אחריי 4 שנים של שלטון שרון האסימון נפל והמחשבה נהייתה צלולה, אני מקווה שאוכל לתרום לפרום זה.

כל הכבוד על ההתפכחות!

WELCOME TO THE REAL WORLD :) אחרי 4 שנים של שרון במדיני וביבי בכלכלי חברתי באמת קשה להשאר אטום!

Bo o o

New member
אוגוסטוס..

האם גילו של אדם הוא נתון מכריע המעיד על רמתו
אין ספק שניסיון לא מזיק, אך זכורים לי מבוגרים טיפשים וברמה הרבה יותר נמוכה משני אלו.

כן

ברוב המקרים ילד בן 17 לא יכול להגיד שהוא שינה את הדעה שלו כי הוא בכלל לא מבין מה קורה ולכן לא יכולה להיות לו דיעה

Bo o o

New member
../images/Emo35.gif

ילד בן 17 לא מבין מה קורה
כשהוא נאלץ לעבוד וללמוד בו זמנית, לאבד חברים בפיגועים, לפחד לעלות באוטובוס, לראות את הוריו נקרעים תחת הנטל... האם בגיל 18 נוחת לו שכל מהשמיים ואז הוא יכול להחזיק נשק?! לעמוד במחסום?! לנהוג בטנק ?! הטענה "ילד בן 17 לא מבין כלום" מאוד נוחה לך כמי שחושב אחרת... להזכירך, ילדים בני 17 , יותר או פחות, הקימו קיבוצים, עיבדו את האדמה, נלחמו ואף נהרגו על אדמת הארץ הזאת.

אני מציעה שתירגע.

אם הנוער לא היה יודע מה קורה לא היה נוער פוליטי. נוער העבודה, נוער מר"צ, נוער שינוי, נוער הליכוד.. אני עוד לא בת 17 ויודעת יפה מאוד מה קורה. בתור מי אתה מדבר כשאתה מדבר ככה על הנוער? מורה? פסיכולוג? מישהו שעובד עם נוער? כמה טוב אתה מכיר את הנוער? אם בדור של הנוער לא ידע מה קורה זה עצוב וחבל, אבל היום הדיעה של הנוער דווקא די מגובשת.

ואת בת כמה? 12?

הנוער, במיוחד זה העומד לפני גיוס לא יכול לדעת בחים מה קורה עד שהוא לא רואה את זה במו עיניו עד גיל הגיוס אתם נתונים להשפעות מהתקשורת מההורים ומשטיפת מוח של כל מיני ארגונים כמו גוש שלום וכל ארגוני סירוב הגיוס בתור מי אני מדבר? בתור אחד עם ניסיון בנתיים ילדה קטנה וחצופה עדיף שתשמרי על הפה שלך ורק עוד כמה שנים טובות תראי שאני צודק הבחור ההוא כולה בן 15 וטוען שהוא מאז ומתמיד היה ליכודניק מה זה מאז ומתמיד? הבן אדם בקושי יודע איך קוראים לו הוא עוד לא במצב שהוא יכול לגבש דיעה פוליטית ולראיה השטויות והשקרים שהוא כתב ושאתם כתבתם בנוגע לעליית שרון להר הבית (זה מה שגרם לאינתיפאדה לדעתכם השטופה) לכי ללמוד קצת ותחזרי עוד כמה שנים

youvall

New member
שתי שאלות:

1) ילד בן 17, או 15 לדוגמא, שהוא איש ימין, מולדת...הוא מבין מהחיים שלו או שגם בו אתה מזלזל?!? 2) אני בן 18, עוד לא התגייסתי(כל הפקידים בצבא זונות!), האם גם אני שטוף מוח?!? ד"א, אימא-מר"צ אבא-איחוד לאומי סבתא-העבודה סבא-העבודה סבתא(שנייה)-ליכוד האם אני שטוף מוח, ואם כן, לאיזה צד?

קודם כל כן

ילד בן 12 "איש" ימין גם לא מבין מהחיים שלו ולכן הוא תשמע אותו אומר מוות לערבים וכאלה שטויות בימין אני לא נתקלתי בשטיפת מוח לפחות לא כמו השיטות של השמאל אני לא יודע אם אתה שטוף מוח כי בכל זאת אתה טוען שאתה הולך להתגייס ולא להשתמט אני מאמין שאחרי הצבא אתה תגבש דיעה כי עכשיו אתה סתם משלה את עצמך

youvall

New member
למה עכשיו אני סתם משלה את עצמי?

תראה, דווקא הגיוס הוא קטע של חינוך מהבית...מי שחנך שצריך לתרום למדינה וצריך לשרת ולשרת במקום הכי מובחר שאתה יכול להגיע אליו-אז יתגייס... מי שחונך שהוא בא לפני הכל ושאסור להרוג ופציפיזים זה טוב-ישתמט! מדוע שהדעה שלי לא תישאר כמו שהיא? יכול להיות באמת שהיא תשתנה, לשני הצדדים, במהלך השירות הצבאי...אבל למה להגיד שעכשיו אני סתם משלה את עצמי? אני נמצא בחרא הזה(סליחה על הביטוי) כבר הרבה זמן, ואני לא ילד קטן, ואני יודע בדיוק מה הדעות שלי ולמה הם, ואני גם יכול לנמק לך את הדעות שלי...זה אומר שאני משלה את עצמי?!?

אף אחד לא אמר שהדעות שלך ישתנו

אבל עד שלא תהיה שם ותראה מול העיניים מה קורה עד אותו רגע אתה פשוט ניזון מאחרים בין אם זה תקשורת ובין אם זה כל מיני שקרנים ואינטרסנטים אחרים כשילד בן 18 אומר שהוא לא מוכן להתגייס לצה"ל כי הצבא הוא "צבא כיבוש" לכאורה הוא שטוף מוח אין הגדרה אחרת מאיפה הוא יודע שזה צבא כיבוש? הוא שירת שם?

youvall

New member
שתי שאלות:

1) ילד בן 17, או 15 לדוגמא, שהוא איש ימין, מולדת...הוא מבין מהחיים שלו או שגם בו אתה מזלזל?!? 2) אני בן 18, עוד לא התגייסתי(כל הפקידים בצבא זונות!), האם גם אני שטוף מוח?!? ד"א, אימא-מר"צ אבא-איחוד לאומי סבתא-העבודה סבא-העבודה סבתא(שנייה)-ליכוד האם אני שטוף מוח, ואם כן, לאיזה צד?

מה לא הבנת?!

ילד בן 15 ו17 בקושי יודע לכתוב את השם שלו! וכן! ברור שאתה שטוף מוח! הם כולם מזיינים לך את השכל שם! ואתה מושפע מהחברה ומתנועות! עכשיו תשתוק כבר, ילד קטן וחצוף! או משהו כזה. (נו, חסכתי לו תגובה.) (וברור שאני לא תומכת בו.)

}-[

סליחה?! 16! וחצי! "בתור מה אני מדבר? אחד עם נסיון", ובכן, גם לי יש נסיון. זה שאני עוד לא מסוגלת להגיע לקלפי ולהצביע לא אומר שאין לי נסיון. תאמין לי שאני פעילה יותר משאתה חושב. אם אתה היית חתיכת אדיוט שלא מבין כלום כשהיית בן 15, לא אומר שכולנו כאלה! "ילדה קטנה וחצופה?"- חחח. ילדה קטנה. חצופה.. חח.. אתה נורא משעשע. למה חצופה? כי אני מסוגלת לומר מה שיש לי לומר?! הייתי שמחה לומר לך את זה גם בפרצוף, תאמין לי!

למעלה