ים של דמעות

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
../images/Emo9.gif

התחלה טובה ושמחה שהתחלת כאן. אולי לאט לאט תרגיש יותר ויותר נוח איתנו, ואולי זה יתן לך יותר אומץ לפתוח את הלב, אולי פעם תפתח את הלב ותגלה שזה נותן הקלה עצומה, ואולי בעקבות זה תבואנה גם הדמעות - כי אולי אתה מנסה לשמור על הדמעות ועל הלב שלך (לא להביע רגשות ולא לתת ללב להשתלט על ההגיון). יש דברים שקורים לאט לאט ולא צריך למהר לאף מקום, עשית צעד קטן עכשיו - שהוא בעצם גדול. לאט לאט, אל תלחץ

thebaby

New member
יש דברים שאני לעולם לא אספר../images/Emo101.gif

לכל כך הרבה אנשים. אבל אולי בהמשך מי יודע... אני חושב יותר מידי ומסבך יותר מידי... ככה שכל הדברים והחוויות שעברתי (שהיו מספיק קשים לבדם.) רק התעצמו בתוך הראש שלי.

enjoi butterfly

New member
שלום שושי...../images/Emo13.gif

לא ממש הבנתי..
אפשר הסבר? למפגרים שבנינו....

sh53

New member
כתבתי על דמעות בכלל

לאו דווקא על משהו שאני עוברת עכשיו. אומרים שהחיים שלנו מחשלים אותנו וכל פעם אנו נהפכים ליותר ויותר חזקים, כי אנו צוברים נסיון. ואז חשבתי לעצמי אם אנו יותר ויותר חזקים - אם הייתי חווה עכשיו פרידה, האם באמת הייתי חזקה או שזה רק נדמה לי? מה ששאלתי בעצם זה האם אנו באמת נהפכים להיות יותר ויותר חזקים עם השנים או שזה רק נדמה לנו? אני רואה בכל גיל אנשים בוכים, גם בגיל מבוגר מאוד אנשים בוכים, אז איך הם בדיוק מתחשלים בחיים אם עדיין בגיל מבוגר בוכים? או שאולי הלב זה משהו נפרד ושונה - החיים לא יחשלו אותנו אף פעם בענייני הלב. יכול להיות ככה ויכול להיות ככה, ושאלתי מה דעתכם בנושא.

enjoi butterfly

New member
טוב אז ככהץץ

בעיקרן זאת שאלה ממש מצוינת...... ואני חושב שזה ממש תליו במה שאנחנו מרגישים... אני יסביר ...נגיד שאת אובהת מישהו ואת מעבדת אותו זה קשה וכואב אבל לא תמיד באותה המידה...ככה אני לפחות. אני יתן לך הסבר אהיתי עם ההיא שסיפרתי אליה בפעם הקודמת.. בפעם הראשונה היא נפרדה מימני וזה ממש שבר אותי בכיתי המון. אחרי איזה חודשים אולי יותר ..חזרנו ואני ניפרדתי מימנה ועדין בכיתי אבל הרגשתי משהו שונה שזה לא אותו דבר זה היה משהו בלב... אני מנסה להגיד שזה לא ממש קשור לחסינות של הלב זה הכול תליו במצב... מה את חושבת??יש בזה משהו או שאת חושבת להפך?

sh53

New member
כשנפרדים כמה פעמים אולי זה שונה

כשנפרדים בפעם הראשונה, אז זה כואב ולפעמים חושבים - אולי לא נתנו לזה את הצ'אנס המתאים? כשנפרדים כבר פעמיים - אז אין את המחשבה הזאת, כי הרי נתנו עוד צ'אנס וניסינו שוב וזה עדיין לא הסתדר, אולי פה גם נכנס קצת ההגיון לתמונה שאומר לנו - יש משיכה לצורה החיצונית של האדם, אבל אין התאמה מבחינת האופי כי ניסינו כבר פעמיים וזה לא הצליח. העלית לי נקודה למחשבה וזה נכון - כשנפרדים בפעם השניה או השלישית (יש זוגות שנפרדים המון פעמים), אז באמת יורדים כל פעם פחות ופחות דמעות, כי ההגיון נכנס לתמונה וההבנה שזה לא זה.

enjoi butterfly

New member
שושי אבל גם בפעם השלישית..

הרגשתי כמו בפעם הראשונה אז אני פריק??
סתם לא אני ממש אהבתי אותה...וזה נכון כול פעם שניפרדים זה כואב פחות..

enjoi butterfly

New member
אני לא בטוח בכלל שיש דבר כזה..../images/Emo4.gif

כי תמיד זה כזה מוזר חושבים שזאת האהבה הראשונה..וזה באמת מבלבל אבל אני חושב שלא...היתה לי לפניה מישהי שאהיתי איתה במשך שנה ומאוד מאוד אהבתי אותה אבל זה לא כזה הפריע לי להיפרד מימנה ואני לא יודע למה?.. זה יכול להיות ביגלל אהבה אחרת שניכנסה לחיי..

thebaby

New member
אנימסכים חלקית../images/Emo3.gif../images/Emo101.gif

כן, אני תמיד חייב להתווכח. אני מסכים איתך שזה תלוי בכל מקרה לגופו... ושבכל פעםשיקרה לך משהו אחר אתה תגיב אחרת. אבל אני לא חושב שזה בהכרח קשור לכמות הפעמים שסוגרים את אותו הקשר. נכון שזה משפיע... אבל פרידה ראשונה מקשר אחד יכולה להיות יותר קלה מפרידה רביעית מקשר אחר.

וונקי

New member
אם כבר מדברים על זה

אז מי ניסון אישי שיש לי היה לי הרבה קשה להפריד מי קשר ראשון שלי למרות שהוא רק יחזיק שלושה חודשים וגם זה בקושי. אחרי שנפרדתי מינו נכנסתי לכזה דכאון עמוק כי חשבתי שאין זהו אבדתי אותו עכשיו גם ביותר ידיד טוב וגם בתור החבר שלי. אז פשוט דמעות ירדו וירדו וחשבתי שאני נשברת לגמרי הדמעות פשוט לא יפסקו עד שבסוף הבנתי שאני חייבת לחזיק מעמד ויש המון דגים בים. אחרי שנפרדתי מי שאר חברים שהיו לי והיה לי עוד שניים לפני חבר שיש לי עכשיו זה פחות כאב לי ואני לא יודעת למה. אבל הייתה תקופה שאני וחבר הנוכחי שלי היו פרודים וכול זמן רק יורדו לי דמעות כי אני נורא נורא אהבתי אותו לכן אחרי שבועיים חזרנו להיות חברים. למרות שגם שאני בקשר איתו אני מדי פעם בוכה שהוא איפלו לידי מי תסכול ובלבול ופחד.

למעלה