ים של דמעות

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
ים של דמעות ../images/Emo7.gif

סינגליות קשורה לרוב בדמעות, וזה לא משנה אם אנו נפרדנו מהצד השני או שהצד השני החליט "לחתוך" את הקשר איתנו. פרידה היא לא אירוע שהולכים לחגוג אותו ומזמינים אליו את כל המי ומי, על מנת שיבואו להרים איתנו כוסית לחיי הפרידה (אם כי שמעתי שלגבי גירושים, יש כאלה שדווקא חוגגים את האירוע. מעניין למה יש הבדל בין סינגליות לאחר גירושים לבין הסינגליות של רוב חברי הפורום כאן או שזו רק דיעה שלי? - בכל אופן זה אולי מתאים להודעה אחרת ואולי שווה שרשור נפרד). אז מתי היתה הפעם האחרונה שבכיתם בגלל הצד השני? האם שמתם לב לשינוי שחל בכם בענין הדמעות? האם ככל שעברו השנים התחשלתם והתחזקתם ממערכות יחסים והיום אתם בוכים פחות מאשר פעם? אז מה איתי בעצם? הפעם האחרונה שבכיתי היתה לפני בערך 4-5 חודשים בגלל מישהו. זה היה גם טוב וגם רע, לא ידעתי בדיוק איך להגדיר את זה, הייתי מאוד מבולבלת ונסערת, מצד אחד רציתי אותו, מצד שני לא הבנתי אותו, מצד רביעי הוא צדק בכל מה שהוא אמר לי, מצד חמישי גם אני צדקתי, מצד שישי כבר הפסקתי לספור והתחלתי לבכות והדמעות לא הפסיקו לרדת, יצרו להם ממש נחלים על לחיי. ככל שעוברות השנים מתבגרים, מתחשלים ומקבלים נסיון. נכון להיום, ברגע זה ממש - ינואר 2004, אני יותר חזקה בהרבה (או אולי כך אני חושבת ואולי אני בכלל לא מודעת למצב כלל וכלל?), אך לפני 4-5 חודשים - שזה לא ממש לפני הרבה זמן - בכיתי, ממש סרט תורכי היה אפשר לעשות אם היו מצלמים אותי איך שאני בוכה. כשחשבתי על זה עכשיו - אני כבר לא יודעת מה לחשוב. מצד אחד אומרים שמתחזקים ומתחשלים עם השנים, וגם אני מאמינה בזה. מצד שני חשבתי לעצמי - שושי אם היית עוברת עכשיו הליך של פרידה כואבת, כמה זמן היה לוקח לך להתאושש מזה? לא היתה לי תשובה לשאלה הזאת. לא עלתה מחשבה בראשי - אני אהיה חזקה, אני לא אפגע כמו בעבר, זה יהיה לי קל, פשוט נשארתי נטולת מחשבות לאחר המחשבה הזאת ולפי זה הסקתי - שככל שאנו מקבלים יותר נסיון, ככל שעוברות השנים יותר ויותר וככל שאנו מתחשלים יותר ויותר ממערכות יחסים שעברנו - הכל זה אשליה. ברגע האמת - המציאות אחרת לגמרי. מחשבה מפחידה

thebaby

New member
פילוסופיה זה בריא../images/Emo13.gif../images/Emo101.gif

אני אישית כבר לא בכיתי המון זמן בגלל הצד השני. מה שקורה לי בחודשים האחרונים זה שרק יורדות לי שתיים שלוש דמעות... וכשאני כבר מגיע למצב הזה אז אני רוצה לבכות לפחות לשחרר הכל... אבל אני לא מצליח
היום ירדו לי דמעות בגלל מישהי בפעם האחרונה. אנחנו מודעים יותר לעצמנו לדעתי, עם הזמן... אנחנו מכירים אותנו יותר, ואנחנו פועלים שונה במצבים מסויימים עם חלוף הזמן. אבל בקטע של ההתמודדות זה מאוד קשור לאופי של האדם ולכן אני לא חושב שזה מאוד תלוי בניסיון... טופיק טוב
אולי אני אוסיף עוד בהמשך

enjoi butterfly

New member
שוב../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אולי מספיק עם זה?? ומה שאמרת לא ממש קשור לפילוסופיה זה כול אחד יודע ... ומה שאתה עושה זה חושב.. ואין לזה כול כך קשר לפילוסופיה.. לילה טוב ושובע טוב..

sh53

New member
אולי קשה לו - ואולי זאת הדרך שלו

להעביר את המסר שקשה לו וכואב לו.

sh53

New member
כתבתי זאת כי בכל זאת יש לו 2-3דמעות

וזה גם אומר משהו, אולי קשה לו לבכות, ואולי אם ניתן לו קצת הזדמנות - אולי הוא יפתח את הלב בפנינו, אולי לא היום, אולי לא מחר ואולי גם לא מחרתיים, אבל אולי עם הזמן אולי ירגיש יותר נוח איתנו ויותר הקלה וזה יעזור לו לפתוח את הלב.

enjoi butterfly

New member
שושי זה יכול להיות אני לא פוסל..

אבל דיברנו על זה כבר פעם בצ'ט וסליחה זה לא ממש קשור לפנ אז תמחקי את שניהם....עם את רוצה.. ואני ממש מצטער עם אני פוגע בך.... סליחה טעות שלי.. לא אתנס איתך יותר לריב על זה תחשוב איך שבא לך ואני איך שאני חושב ואני רק מקווה שיהיה לך רק טוב בחיים..

sh53

New member
לא פגעת בי ולא צריך לבקש סליחה

אני סה"כ רוצה שאנשים ידברו על מה שכואב להם - זאת המטרה שלי
לא צריך למחוק את ההודעה לפי דעתי, כי השקעת בה אנרגיה וזאת ההודעה שלך לא? אני רוצה הודעות שלך בפורום, שדווקא כן מראות דאגה ואיכפתיות, זה תורם לאווירה של הפורום שאנשים חברותיים כאן ודואגים אחד לשני, אז קורה שלא מבינים את הכוונה של הצד האחר מלכתחילה, אז קורה, לא נורא. לא נפגעתי ממך ולא צריך להתנצל, דווקא אהבתי את האכפתיות שלך ממני, למרות שיש לי כבר גבר
אז תמצא לך נערה בגילך ותדאג לה ותפנק אותה כמו שרק אתה יודע לעשות

thebaby

New member
זה בסדר ../images/Emo13.gif../images/Emo101.gif

כפי שכתבתי בחלק אחר של הפורום, אני מאמין בכנות. אם אתה מאמין במה שאתה אומר... אז תרגיש חופשי
אני אישית לא מייחס יותר מידי חשיבות לקיום האנשים שמסביבי. ככה שאני לא נפגע מזה, נוסף לזאת אינני מכיר אותך. למה שאפגע
הרגש בנוח. נכון שהתווכחנו בצורה תרבותית
בצ'אט... אבל זה היה על נושא אחר לגמרי. בקשר להאם העולם נורא או לא
מה שאמרתי זה אל פילוסופיה בזאת אתה צודק. פשוט הטופיק הזה נתן לי תחושה פילוסופית ושהולכים להתפתח כאן ויכוחים\דעות מאוד פילוספיות. יכול להיות שאני טועה
אין צורך לריב, אתה יכול להביע את דעתך. לא אמרתי עכשיו שהעולם רע, כמו בצאט... אמרתי שהוא רע לי
(אני חושב
לא זוכר תהודעה שלי
) בכל מקרה, תודה רבה גם אנימקווה שיהיה לי רק טוב. וגם לך

sh53

New member
../images/Emo10.gif

כתבת שאתה לא מייחס חשיבות לאנשים שמסביבך, למה? מבינה בהחלט שלא תמיד יש מסביבנו את האנשים שהיינו רוצים לראות מסביבנו, אבל אולי דווקא בפורום כאן תמצא אנשים שיהיה להם איכפת ממך? אם תפתח את הלב, אתה יכול גם להרוויח

thebaby

New member
אנשים תמיד חושבים שזה../images/Emo101.gif

דבר רע ועצוב. אני לא עצוב
, זה פשוט בעיה באופי שלי... תמיד הייתי קצת מנותק. אני חיי בעולם משלי. אני מתקשר עם כולם ולרוב אנשים לא שמים לב לזה. אבל מה לעשות... לא אכפת לי כמעט מאף אחד. אני חושב שככה רוב האנשים למרות שהם לא מודעים לזה.(אני ממש לא רוצה להיכנס לויכוח בנושא עכשיו
) בכל מקרה, אותם אנשים מעטים שכן אכפת לי מהם. אז הם הכל בשבילי. אני יעשה הכל בשבילם. אבל אותם אנשים שהם כלום בשבילי. זה ממש תלוי במצב ומה הם צריכים\רוצים. ואני לא פותח את הלב. כי אני לא מסוגל לדבר עם מישהו שרוצה לעזור לי כדי להרגיש יותר טוב עם עצמו, או שרוצה להפיג שיעמום. ואני אומר את זה בשיא הרוגע ובחיוך הגדול ביותר שאפשרי

sh53

New member
תיבת המסרים שלי תמיד פתוחה

אם אתה זקוק למשהו ולא בא לך מעל הפורום ואתה יכול להרגיש חופשי.

thebaby

New member
זה בסדר ../images/Emo140.gif../images/Emo101.gif

אני חסר תקנה. אחרת כבר הייתי הולך לפסיכולוג. ז נראה לי נחמד והכל אין לי בעיה עם זה. אני פשוט לא חושב שהוא או מישהו אחר יכול לעזור לי

sh53

New member
לא אתווכח איתך רק מקווה

מקווה שיום אחד תרגיש אחרת, מקווה שיום אחד תראה שזה כן אפשרי (המשפט האחרון בהודעתך).

sh53

New member
למה לדעתך אתה לא מצליח לבכות?

אולי זה בגלל מחשבה שיש לך בראש וקשה לך להתפטר ממנה שאולי גברים לא אמורים לבכות? אולי זה בגלל שפעם בכית וכל כך היה לך קשה להתאושש אח"כ מהכאב אז שמת לך מעצורים מפני הדמעות, ואתה לא "מרשה" להן לרדת, כדי שלא תשבר שוב? או שאולי זה בגלל משהו אחר, ואם בא לך לספר, אנו כאן

thebaby

New member
אני אשתף הפעם ../images/Emo9.gif../images/Emo101.gif

בקשר לקטע של גברים לא בוכים - אנ ממש אבל ממש לא מאמין בזה
אותי אבא שלי חינך בגישה שמאצ'ו זה בנאדם שרוצה לפצות על בעיות בתיפקוד. אני לא מנסה להיות מאצ'ו ולעולם לא ניסיתי. גנטלמן לעומת זאת תמיד אני משתדל
אני בכיתי במקרים מסויימים והרבה. כמעט תמיד מכאב פיזי. במקרים שזה בא מכאב נפשי לא הצלחתי לעצור את זה ובאמת נשברתי, מה שקרה בשנה שעברה הוא שפשוט הסתגרתי מבפנים, אני לא מדבר עם אנשים וגם כשאני רוצה לשתף אני לא יכול. אותו דבר אני לא מצליח להשתחרר לגמרי ולבכות. אני מניח שאולי זה באמת בגלל שפעם נשברתי, אבל לדעתי זה סתם כי לא מספיק כואב לי. אני. רציתי להמשיך תמשפט אבל אני אפסיק פה. למה
כי אני לא מרגיש בנוח עם השאר

למעלה