אם הייתי גרה ברחוב הכי נטוש בפ''ת בכיתות א' ב' ג'... התופעה הזאת הייתה משתלטת גם עלייך
ת תמר יושע New member 6/4/07 #32 אם הייתי גרה ברחוב הכי נטוש בפ''ת בכיתות א' ב' ג'... התופעה הזאת הייתה משתלטת גם עלייך
H hilali1 New member 6/4/07 #35 ../images/Emo6.gif מצחיקה.. הרגת אותי עכשיו.. מזל שגרתי בירושלים ויש לי תמונות בכל מיני אתרים היסטורים, כותל וכאלה
../images/Emo6.gif מצחיקה.. הרגת אותי עכשיו.. מזל שגרתי בירושלים ויש לי תמונות בכל מיני אתרים היסטורים, כותל וכאלה
ת תמר יושע New member 6/4/07 #33 ועוד אחת כנראה שהגעתי לאיזה שהיא מסקנה לגבי ברביות או משהו.... לא מובןןן
ת תמר יושע New member 6/4/07 #39 חחחח לא לא.. זו אני בטוח.. אחותי בפינה, ואח שלי לא היה לובש ירוק ומחזיק ברבי...
ת תמר יושע New member 6/4/07 #51 ../images/Emo6.gif הייתי עם קוקו.. או משהו כזה.. ובטח זה היה תמונה מהתקופה הנוראית שאמא שלי החליטה לספר אותי כמו פטריה..
../images/Emo6.gif הייתי עם קוקו.. או משהו כזה.. ובטח זה היה תמונה מהתקופה הנוראית שאמא שלי החליטה לספר אותי כמו פטריה..
R Rachel47 New member 7/4/07 #80 השיניים../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif מהממת
ת תמר יושע New member 7/4/07 #92 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifקסמם של הטבעות...
ע עדי C New member 6/4/07 #43 אבל זו אחותך שמחזיקה את הברבי... תמר אם זו את את ממש לא דומה לעצמך......אבל ממש