נראה לי שלכל הבנות היה פוני באיזה שלב בילדות שלהן....
R Rony 05 New member 6/4/07 #20 לי היה שהייתי יחסית גדולה.... לא זוכרת בדיוק באיזה גיל..אולי 6-7 ואת חמודה כשאת קטנהה! (וגם עכשיו,ברור...)
לי היה שהייתי יחסית גדולה.... לא זוכרת בדיוק באיזה גיל..אולי 6-7 ואת חמודה כשאת קטנהה! (וגם עכשיו,ברור...)
H hilali1 New member 6/4/07 #27 יאא גם לי.. אבל מאז לא היה ולא יהיה ובכלל עכשיו עם כל תופעת הפונינט. זה כל כך דוחה צריך תופעת שיער על שם מירי
יאא גם לי.. אבל מאז לא היה ולא יהיה ובכלל עכשיו עם כל תופעת הפונינט. זה כל כך דוחה צריך תופעת שיער על שם מירי
H hilali1 New member 6/4/07 #29 ../images/Emo6.gif ע-נ-ק../images/Emo70.gif ממש ארך לה השיער וכל תלתל - תלתל.. קרן יכולה לכתוב על זה שיר - תל-תל
../images/Emo6.gif ע-נ-ק../images/Emo70.gif ממש ארך לה השיער וכל תלתל - תלתל.. קרן יכולה לכתוב על זה שיר - תל-תל
P pRimaVeriTaVIV New member 6/4/07 #31 ../images/Emo6.gif"תלתלים בכל מיני צבעים" ../images/Emo8.gif../images/Emo121.gif
ד דניאלוש האחת והיחידה New member 7/4/07 #75 אני דווקא רואה דמיון.. היא כן דומה לך אהאה ואני התחפשתי לליצן בגיל שנה
ת תמר יושע New member 6/4/07 #18 הויייי ../images/Emo6.gif הייתי ילדה פראית, בלשון המועטה, מהילדות שמסתובבות ברחוב בלי חולצה זה עם בני דודים שלי ואחותי... איזה בדיחה...
הויייי ../images/Emo6.gif הייתי ילדה פראית, בלשון המועטה, מהילדות שמסתובבות ברחוב בלי חולצה זה עם בני דודים שלי ואחותי... איזה בדיחה...
H hilali1 New member 6/4/07 #30 מהילדות שמתובבות ברחוב בלי חולצה../images/Emo35.gif לא זכורה לי תופעה כזו