ילדים שהתבגרו

ילדים שהתבגרו ../images/Emo95.gif

אם תנסו לעוף, עוד תגלו כנפיים תתחילו בלחלום ואז פקחו לאט עיניים..
זו תמונה של מירי שהיתה קטנה
ואיך הייתם הייתם בילדותכם
צרפו תמונות, הגיגים וסיפורים

pRimaVeriTaVIV

New member
אני אוותר על תמונה ../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif

אם מישהו מכיר את הילד מהפרסומת של הקוטג', הילד הג'ינג'י שמספר על כדורסל-ככה בדיוק נראתי באותו גיל

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifרציני?!?!?!../images/Emo121.gif

../images/Emo6.gifהייתי בדיוק כמו עכשיו..

הייתי תינוקת בכיינית כזאת.. שובבה.. על גבול המעצבנת.. בעצם ממש מעצבנת. אני לא בדיוק זוכרת סיפורים.. אבל פעם סבתא שלי סיפרה לי שהיא לקחה אותי באוטובוס לאנשהו וישבנו ליד איש עם קרחת והדבקתי לו מסטיק על הראש. פחח קרו לי הרבה דברים מצחיקים, הייתי כמו עפיפון.. נעלמת כל פעם, נכנסת בטעות למכוניות של אנשים אחרים.. ילדת הודעות... "דניאל, אבא ואמא מחכים לך בשער הכניסה ליד השומר" כל מיני כאלה.. אבל גדלתי ונהפכתי לנערה בוגרת ואחראית לתפארת מדינת ישראל... ( yeah right)

חח כן זה ביומולדת שלי../images/Emo13.gif

אממ אני ממש לא זוכרת מאיזה גיל. יכול להיות 3 או 2
חחח השמלה קורעת אותי.. והשיער פה.. בכלל
מה זה הדבר הזה..

TALLLLi

New member
גמאני:)

מממ..ת'אמת..חחחחחח ההורים שלי תמיד סיפרו לי..שלא משנה מה..שהייתי תינוקת ת-מ-י-ד הייתי אוכלת!! כל דבר הייתי אוכלת!!!!! סיפור שאני זוכרת..זה שהיינו בברכה בקיבוץ {מפלסים..} ו..הייתה קופסא עם פירות..ואכלתי איזה פרי {נראה לי אפרסק..}והוא נפל לי על הדשא..חחחחחח והרמתי אותו...חח ואכלתי אותו ביחד עם טיפה דשא...
..חחחחחחחחחחח {לא רואים כ"כ טובבב....}

hilali1

New member
אוקיי הנה אני ../images/Emo9.gif

לא כל כך דומה לעצמי היום. הייתי אז אולי בת שנתיים או שלוש והתחפשתי לליצן
(בטוח כל אחד מכם התחפש אי פעם בחייו לליצן. בעיקר בשנותיו הראשונות... מחלקים את התחפושת הזו בחדר לידה
) ויש לי מיליונים סיפורים שהייתי שובבה מאוד
ועשיתי כל מיני שטויות...

hilali1

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo6.gif

כאן בתמונה אני כבר יותר דומה לעצמי

למעלה