ילדים קטנים

shani115

New member
ולמה לפגוע חזרה?

זה ילדותי אתה מתנהג כמוהם וכמובן מה ששנוא עלייך על תעשה לחבריך או למישהו אחר. אלא בסך הכל ילדים קטנים אפשר להגיד להם מה מצחיק אותכם?זה לא יפה מה שאתם עושים. אומרים להם את זה והם שותקים!או שמתעלמים.אם נפגע מכל בנאדם שמעיר לנו הערה לא נצא מהבית. אז פשוט לא מתייחסים..הרי ילדים קטנים שעושים את זה סתם מחפשים דרך להצחיק את החברים שלהם ולבלוט בחברה.

shani115

New member
כי זה טבעם כניראה

בגיל הזה אבל יש ויש אני לא הייתי ילדה כזאת:) זה מרושע ואני חושבת שחינוך טוב יעזור לפתור את הבעיה הזאת. אל תיפגעי מתוקה את יכולה להעיר הערה כמו משהו מצחיק אותכם? דבר כזה ישתיק אותם!אל תתני לכל דביל לתת לך להרגיש רע הוא לא שווה יותר ממך אלא הרבה הרבה פחות.

הם לא נתנו להרגיש רע

אני יודעת שאני שמנה. אחרת לא הייתי פה. השאלה הייתה "אבל למה להגיד להם דבר כזה?"

shani115

New member
כדי שירגישו לא נעים

ויתביישו במה שעשו ולא יעשו את זה יותר.

shani115

New member
אם כך

אז עדיף להתעלם ממה חוצפנים! אל תתייחסי למה שכתה שמשון 2 אפילו הייתה תוכנית בטלויזיה שבדקו אנשים רזים והם ממש לא בריאים יותר להפך הם יצאו פחות בריאים..אם טוב לך עם מי שאת תאהבי את עצמך כמו שאת. חוץ מזה מה זה השטויות האלה למה נשים שהן מלאות יותר לא יכולות ללבוש בגדים יפים ולהיראות טוב?צאו מזה!הכי יפה לאישה להיות בריאה בגופה ושלא יראו לה את העצמות!מספיק להגיד שלהיות רזה זה הכי יפה ומספיק לדרדר בנות להפרעות אכילה!!!!

reut45

New member
כ"כ קל להם לצחוק על אנשים שונים מהם

תקופה מגעילה לפעמים

בכמה מילים אני יתמצת לך את זה....

כל עוד את שלמה עם עצמך שיצחקו ושידברו וישגידו מה שהם רוצים...... יש אנשים שאוהבים לרכל וללעוג ....אז מה גם יש אנשים שקרנים ויש אנשים דפוקים ומכוערים וכל מיני סוגי אנשים.. אז מה קרה התהפך העולם....טוב לך עם עצמך ? זה מה שהכי חשוב בכל הסיפור..... תצפצי על כולם....שילכו ל*****

שיצחקו

אני סה"כ שאלתי את חברי הפורום העגולים אם זה קרה להם, מה הם מרגישים לגבי זה, ומה כל כך מצחיק בזה. תפוז פשוט ניפחו את זה לטלנובלה סוחטת דמעות.

אכלת אותה!

נסי לעשות עכשיו משהו, אין עם מי לדבר. מנהל/ת הפורום שלך נטול סמכיות, למעט למחוק הערות פוגעות הוא לא יוכל לעשות כלום. מי שמנסח את הקישור מהדף הראשי, נוהג ברישעות ובאכזריות לקחת את ההודעות המפורסמות בפורומים, להקצין אותן, לערוך אותן לפי רצונו, להפוך אותן לסוחטות דמעות/אכזריות במיוחד. נסי לפנות להנהלת הפורומים, הם יענו לך רק מחר בבוקר בין תשע לעשר. תנסי להסביר להם איזה נזק עשו לך, הם ינפנפו אותך בהינף יד. בקיצור יקירה - אכלת אותה! אני חוויתי אותו דבר ביום ראשון האחרון רק שאותי הציגו בתור אבא מכה....

אני רוצה לספר לך סיפור

אחרי שהתחתנתי השמנתי מאוד. [אחרי הלידה], ונורא התביישתי להיכנס לבריכה או ללכת לים, מחשש שכל העולם ואחותו יסתכל עלי. וכך לא הלכתי לבריכה - לא נכנסתי לשחות, קרוב לחמש שנים לא ידעתי מה זה ים או בריכה, מקרוב [בכל זאת הלכתי לשם כדי שהילדים יוכלו ליהנות]...ויום אחד, באחד הימים שהילדים שהו בבריכה, [הילדים היו בהשגחת בעלי על יצא לי להסתכל סביבי]....הסתכלתי בסובבי..וזו היית החתיכה...ועוד חתיכה...ועוד צעירה...ועוד מבוגרת רזה ממני...והיו כמה שמנמנות...והצפייה שלי הייתה לא יותר מסריקה, והנה הייתה אחת, שמנה אבל לא יותר מאחרות, רצתנ להיכנס לבריכה, וראיתי עד כמה שהיא מתביישת, היא רצתה להוריד חולה, הסתכלה מסביבה..ולאט היא הורידה, כשהיא יושבת, ועוד מסתכלת סביבה...וממש הסתכלה על כל אחד בעיניים ברדיוס הקרוב אליה...ואני הסתכלתי עליה!, בסוף היא נכנסה מבויישת לבריכה, ואחרישנכנסה לבירכה כבר שכחה מעצם היותה שמנה, וראיתי עד כמה היא נהנית...בשלב מסויים כבר לא הבטתי בה...[בכל זאת קיבלתי מידי פעם את הילדים לגיחות]. וחשבתי לעצמי...למה בעצם התמקדתי בה...היא לא הייתה יותר שמנה, היא לא הייתה יותר מכוערת...או משהו מיוחד, והיו אחרות שמנות. ואז נפל האסיפון - עד כמה שזה נדוש..וקלישאה...הבנתי. הנשים השמנות האחרות, הלכו בביטחון, לא היה אכפת להן מאף אחד...רק מעצמן, ומהמשפחה שלהן, האישה השנייה הייתה חסרת ביטחון, והרגישו את המבוכה שלה בכל רגע ורגע. ואז החלטתי החלטה! אני הולכת להיכנס לבריכה..[לא באותו רגע כי לא הבאתי בגד ים, אבל בפעם הבאה], הודעתי לבעלי, בפעם הבאה אני נכנסת לבריכה...הוא אמר [כן בטח]...אמרתי לו אתה תראה! שבת אחרי זה, נכנסתי לבריכה, אפילו שרציתי לקבור את עצמי מבושה, הלכתי כמו אותן נשים, שלא אכפת להן מאף אחד....ונכנסתי...ואולי היו כמה מבטים אלי...אבל חייכתי ואמרתי לעצמי...מי שיש לו בעיה...שיחנק! שחיתי לי בהנאה, לא יצאתי מהבריכה. [אפילו שלא היה לי ביטחון עשיתי את עצמי כאילו יש לי ביטחון וזה עשה את העבודה שלו. ] זהו. קחי מה שאת יכולה מהסיפור הזה...והצעתי בשורה אחת, אל תסתכלי עליהם בכלל, כשאת הולכת למכולת או לכל מקום אחר...תהיי בטוחה בעצמך, יש דברים חשובים יותר מעבר לשומנים. ותריגישי טוב עם עצמך. זה ישנה לך את החיים.

Fairywitch

New member
למדתי לשים פס.

אם אלה ילדות- אני אפילו מרחמת עליהן
סביר להניח שהן יגדלו עם דימוי גוף בעייתי. אם אני מעירה או לא? כמו שאמרתי - למדתי להתעלם. אבל זה גם תלוי המצב ברוח שלי באותו יום...

למעלה