ילדים קטנים

תודה!

סוף סוף אדם שמגיב לעניין! הלוואי שאנשים אחרים יבינו שלא נעלבתי מהילדים האלה, וסתם פתחתי דיון תמים.

PaDF00t

New member
מעין כבדות, סירבול ומגושמות (חח יש מילה כזו??

מתקשרים עם אנשים שמנים, וסירבול זה דבר מצחיק... (ילדים גם יצחקו על בנאדם שהתכופף להרים משהו, נתקע בזה, החליק משם והסתבך עם הנעל - שזה מגושמות/סירבול) אולי זו הסיבה

בארבאבא

New member
ילדים קטנים הם אכזריים..

אין ממש מה לעשות עם זה. עם הזמן הם יגדלו ויתבגרו..

אני מסבירה לבנות

שלא יפה להצביע, מותר לשאול שאלות (הן בנות 4 ומתחילות לגלות את העולם) למשל: שלא יפה לקרא לבן אדם "זקן" אלא אומרים "מבוגר". ובנוגע לשמנים, שחורים, נמוכים, גבוהים אנחנו פשוט מסבירים שלא כל האנשים הם אותו הדבר וזה בסדר. מצד שני, יש פה כל כך הרבה אנשים חסרי השכלה ונימוסים במדינה הזאת שבכלל לא מפתיעה אותי התופעה שתיארת.

SO WHAT????

אני יכולה להעלות במוחי עוד מליון דברים שילדים יכולים לצחוק עליהם- גם אם אנחנו המבוגרים לא נחשוב שזה באמת מצחיק- החל מלבוש מצחיק (בעיניהם) ועד שערה משערות ראשך שמונחת בצורה מצחיקה (בעיניהם). אבל אם אני יוצאת מנקודת הנחה שאת צודקת ושהם צחקו עליך כי את שמנה אני עדין לא מבינה את הענין.. את לא שמנה? ילדים, להבדיל מאיתנו המבוגרים, יכולים לצחוק על המון דברים. על אנשים שמנים כמו גם על אנשים עם תסרוקת מוזרה, בגד משונה, קול מוזר וכו' וכו'. כן כן, העינים שלהם רואות את הדברים בצורה אחרת מאיתנו. בצורה תמימה יותר ונקיה יותר. למרות שהם ילדים "גדולים" (כיתה א' או ב') הם עדין ילדים, חפים מדעות קדומות ולא שבויים בתכתיבי ובנורמות החברה. אז ציחקקו. פזלו, התלחששו. אז מה? גם לי ילדים אמרו, ולא פעם אחת, שאני שמנה. (נכון. אני שמנה) גם אמרו לי שיש לי ציור מוזר על הרגל (קעקוע) (נכון, המכשפה הזאת באמת נראית מצחיקה) או עגיל מצחיק באף. (באמת מי המוזר הזה שתוקע עגיל באף?) הם אמרו את מה שהם ראו. על מה להעלב עוד לא הבנתי... חבל, תתעלי את האנרגיות האלה למקומות חיוביים יותר. חג שמח, יופי.

BalMax

New member
גם האשה היפה ביותר וגם האשה המכוערת ביותר

צריכות רק לב אחד. ככה שבסופו של דבר שזה לא משנה איך את נראית. אלה אם אוהבים אותך באמת. ואהבה אמיתית באמת לא קשורה לשומנים. אולי יהיו פחות מחזרים ,שהאמת שהם בכלל לא מחפשים לאהוב !!. ואת זה הבנות היפות לומדות על בשרם. הרימי את ראשך ,אל תתפתי להסנוור ,מכמה טיפשים שבמקום להגיד אלף פעם תודה לה' שיש להם עיניים לראות , BIG DEAL אז הם רואים שאת שמנה ,ואללה ,לא צריך להיות חכם או מיוחד לראות את זה. תזכרי כלל. כמה שתעשי יותר מעצמך , תלמדי מעצמך ,תהיי יותר עצמך , באותה הרמה הבן זוג שתמצאי. אז תתמקדי בלחיות . הם יכולים למלמל כמה שהם רוצים , מחר את תמלמלי , ככה אנחנו נבלות. תשאירי את הלב שלך פתוח ושמח , ובעתיד יהיה פורח.

אני יודעת שהכוונה טובה

אבל אני סה"כ ילדה, וסה"כ סיפרתי על חוויה טיפה מעצבנת שקראה לי+פתחתי דיון. זהו.

Amit Enchanted

New member
אם תשאלי אותי

אני הייתי מחייך אליהם חיוך שמראה חביבות. למה? כי ככה תראי להם שזה לא חריג וזה לא מצב לא נכון.

פתרון ממשי (ולא, הוא לא בהכרח תעשי דיאטה)

באתי לפה מהפרסום בשאר ואני מקוווה שזה יעזור. הסיבה שהם צחקו היא בראש ובראשונה כי את צחקת על עצמך, אולי את לא יודעת את זה אבל את בעצם זה שאת חושבת כל הזמן על הרע שבך אז את פולטת החוצה ומבליטה את זה. במקום להתעסק ברע, הרבי להתעסק בטוב שבך ואני בטוח שיש המון כי לכל אחד מאיתנו יש אפילו אם אנחנו חושבים שלא. ברגע שתשני את כיוון המחשבה שלך הכל לאט לאט ישתנה מסביבך. בהצלחה.

הם רק ילדים ואין ממש מה לעשות הבעיה היא בפנים

הם ילדים והמצפון שלהם עוד לא התפתח כל הפסיכולוגים בכל השיטות יוכלו להסביר לך למה זה כך ( אני עליון לא מפותח - פרויד- ביהבוריסטים יגידו שלא קיבלו מספיק חיזוקים מהסביבה ) אבל אני חושב שהבעיה היא לא איתם זה מצב קיים . הבעיה היא איתך למה מפריע לבחורה מה ילדים אומרים או חושבים אז אותם לא תצליחי לחנך כניראה כדאי שתתמקדי בעצמך מאיפה זה נובע ולמה את מרגישה פגועה ממה שחושבים ילדים אני מבין שזה לא נעים כי אף אחד לא היה רוצה שיצחקו עליו או ילעגו לו אני שחיף אז אני לא מכיר בעיות כשלך אבל לא הייתי רוצה שיצחקו עליי מכל סיבה שהיא. אני חושב שאת צריכה להתעלם ולא להתייחס הם ילדים תהי בטוחה בעצמך כי מראה זה לא הכל את יודעת זאת והם ידעו שיתבגרו

היי זוהרה

אני לא מגיבה כאן בדרך כלל, אבל הפעם הייתי חייבת: בעיקר משום שהבנתי שלא נעלבת, אלא שזה מסקרן אותך. ילדים כאלה יש בכל מקום, וכן, זה קורה לכולנו, ואת מספר הפעמים שבה ילדים שאלו אותי, מגיל 16 בערך, אם אני בהריון- כבר מזמן הפסקתי לספור. אם זה מצחיק אותם, אז למה לא בעצם? צוחקים ומתלחששים שהנה זאתי עוברת- בכיף. הכי נעים לדעתי זה לחייך בחזרה עמוק לתוך עיניו של הילד שזה הכי מבדח אותו. חיוך כנה כזה, שכן, זה נכון ואולי זה מצחיק- ואחרי כמה שניות הצחוק מתחלף שם למשהו אחר, אמיתי. בנוגע למה כל כך רע בשמנים- לא יודעת אם זה משהו רע. למעשה אני לא חושבת שהצחוק הזה שונה מכל דבר אחר שמצחיק אותם, כמו מישהו שמחליק או משהו שנופל. אין לי ספק שצריך לדבר על זה עם הילדים בבית, אבל בהחלט באופן כוללני. ואגב, סתם בשביל ההקלה
: רק שתדעי שילדים זה עוד בסדר. כשאישה מבוגרת שעזרת לה לעלות כמה מדרכות אומר לך באושר "העיקר שיהיה במזל טוב, שיהיה בריא, שיהיה בן!" זה כבר מתחיל להרגיש הזוי. (כאילו מה, את לא רואה שאני בת 18 ושמנה בטבעי?!) למרות זאת, זה לא ימנע ממני להיות מנומסת ולהגיד:"תודה רבה, אמן!".
חג אורים שמח שירה

למעלה