ילדים קטנים

המ.

מילדים אני לא נעלבת, בגלל שלמדתי פעם משהו שסגר לי מעגל, ובטח זה ילווה אותי כל החיים. מה שכן, כשהתנדבתי עם אוטיסטים (כיום זה גדול עליי ואני מתנדבת עם דיסלקטים), היו הרבה צחקוקים כאלה ובהרבה מקרים גם אמירות יותר בוטות. שוב ושוב גיליתי שמאוטיסטים אני נעלבת הרבה יותר מהילדים. הצלחתי באיזשהו מקום גם להבין למה. כשילד רואה משהו בזוי בשומן, אפשר לתרץ את זה. חינוך לקוי, איתו בכיתה יש רק רזות, הוא נחשף למסרים של התקשורת, בלהבלהבלה- כל ההאשמות על חוסר הסובלנות של החברה לשמנים, אפשר להשליך גם על הילד. "זו לא אשמתו", ואז אני לא נעלבת. אבל אוטיסט חי בבועה. אין לו עולם מלבד עצמו, וגיליתי שלרוב העולמות האלה נפלאים ועשירים ויפים יותר משל רוב האנשים ה"נורמלים" (שונאת את הביטוי הזה). אוטיסט לא ספג חינוך לקוי או מסרים מהתקשורת והוא גם לא זוכר ברוב המקרים אם רוב האנשים שפגש רזים או שמנים. הזלזול שלו בי כשמנה בה ממקום הרבה יותר טהור, שבאופן קבוע גרם לי לברוח לבכות בשירותים, כי רגע- אם אפילו אוטיסט יודע כמה זה רע ובזוי, אולי יש בזה משהו אמיתי?

ח"ח לך

את עובדת במרכז? אני חושבת שהם העירו לך כי את שונה. באותה מידה הם היו מעירים למישהי עם משקפיים מיוחדות.

בפעם הבאה תסתובבי אליהם ותגידי להם

" שלום מתוקים , מה מצחיק אישה שמנה זה מצחיק? ממממממממ ,,,, חייכי אליהם בחזרה באהבה למרות שמעליב ,,,,

אני לא אישה

כלומר, עוד כמה שנים אני אהיה
אני לא מחבבת את הילדים האלה. גדלתי במקום שבו היה יישוב עם משפחות עם שורשים במקום של חקלאות, ויישוב של עשירים. אני שייכת לראשון. איכשהו, דווקא הילדים העשירים(והיום יש ליישוב שלי הרחבות, אז גם הם ככה)היו תמיד יותר בוטים ושטחיים.

Chronicle

New member
../images/Emo24.gif

מתעלמת. הם ילדים קטנים, והם הכי מעצבנים אבל גם הכי חמודים בגיל הזה. הסטטיסטיקות האישיות שלי טוענות שבעוד כמה שנים אחד מהם יהיה כרסתן חמוד בעצמו.
זאת ועוד! הסטטיסטיקות האישיות שלי מראות שברגע שיתחיל לבוא להם על בחורות, אחד מהם לפחות יאהב דובוניות
תעקבי אחריהם כמה שנים, תראי שצדקתי

אנשים בעולם הזה דפוקים יותר ויותר

את שמנה=את שונה ילדים לבנים יצחקו על כושים ילדים בלי בעיות ראיה יצחקו על האדם עם המשקפיים הגדולות ילדים בלי גשר בשיניים יצחקו על אנשים עם וכן ילדים רזים יצחקו על אנשים שמנים לפעמים שהם מכירים את הילד עם המשקפיים הם אולי לא ינדו אותו בגלל זה אבל אם מישהו ירצה לצחוק עליו אז הוא יצחק לו על המשקפיים,למה? תשאלי איזה פסיכולוג למה אני לא יודע פשוט ככה זה. כאשר מתבגרים התכונה הזו של ללעוג לשונה נשארת אבל בדרך כלל פוחתת.

אני אכן שונה באופן מסוים

אבל עדיין לא הבנתי מה מצחיק בזה. אגב, מומלץ לשאול מומחה בנושא פסיכולוגיה חברתית.

זה מה שאמרתי

שאני לא יודע למה זה מצחיק,ככה זה תשאלי איזה פסיכולוג שאת רוצה אני לא מבין בפסיכולוגים.

חח אז מה גם לי זה קרה מלא פעמים..

ועוד כשהייתי שוקלת 53 קילו [ואני 1.60 = מטר שישים] [עכשיו אני פחות אבל זה לא משנה..חח] ילדים היו עוברים לידי ולא רק צוחקים עליי אלא גם צועקים לי שאני שמנה חחח סו וואט? אני לא באמת הייתי כ"כ שמנה כדי שהם יצחקו עליי..זה פשוט הטבע של ילדים..לצחוק על מי ששונה ולפגוע..זה עושה להם טוב לילדים אין רחמים וזה ידוע :| אז פשוט אל תקחי ללב תאהבי את מי שאת איך שאת ואת תראי שזה לא ישפיע עלייך :]

mlg4

New member
מה?!

איך את יכולה להיות שמנה? 53 קילו על 1.65 זה רזה!! לא נראה לי הגיוני...

mlg4

New member
חחחחחח יו! מה את עושה פה?!

(תספורת של בן גוריון, צ'רלי ועוד
) חח אני בטוחה שזיהית... והילה!!! את לא שמנה וגם לא היית שמנה.. ו53 קילו על 1.60 זה באמת כלום. (דרך אגב, ישר היה לי חשוד שזאת את לפי האהבה העצמית בחתימה שלך) דברי איתי!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מעיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אני אוהבתתךךךךךךךךךךךךךךךךך

אל תשתקי להם

לפני שנתיים רכבתי על רולר בליידס בפארק וכמה ילדים בני 12 בערך צחקקו ובסוף מישהו אמר- יש לה עוד גלגלים, או משהו כזה.. עצרתי, הגעתי אליהם. ופתחתי עליהם את הפה של המחנכת שיש לי. שאלתי אותם איך הם ירגישו אם יגידו את זה לאמא שלהם, הכרחתי אותם להתנצל. ואיימתי עליהם שאם הם לא יתנצלו, או שאני אשמע שהם עשו את זה עוד פעם אני אלך לדבר עם ההורים שלהם. הם יצאו משקשקים מהפארק, לא נראה לי שהם יעשו את זה עוד פעם. חוצפנים כאלו

SimsY

New member
השאלה מה את רוצה לעשות

לגרום להם לבכות או לחנך - כי אני חושב שקשה לחנך אבל לגרום להם לבכות שירד להם החיוך המגעיל מהפרצוף זאת אומנות עתיקת יומין. פשוט לגשת אליו ולשאול אותו למה הוא צוחק ולהזכיר לו שלילד שאין לו מושג מי אבא שלו ושאמא שלו חיפשה בלי סוף גבר לתקוע לו את הילד הזה עד שהיא מצאה את האחד שהוא קורא לו אבא וגם זה כי הוא היחיד שלא היו לו הוכחות חותכות שזה לא הילד שלו - כרגע אין שום סיבה לצחוק. זה פוגע - מאוד - ומניסיון.

למעלה