כצפוי וכרגיל בחרת את התשובה הכי מחורבנת
כי האם גם לכל מי שמבקר ומוחה נגד השיטה הכלכלית הנהוגה כיום, רבים מהם כלכלנים ואנשי מדע מהבכירים ביותר, ואליהם מצטרפים יותר ויותר אנשים אנשים נורמטיבים, לעשרות ומאות מיליונים, שנואשו מהשיטה, תגיד שעם צעקות ומחאות לא קונים במכולת ?
אז לכולם מותר למחות ורק לאוטיסטים שהם אלה שהכי סובלים מכך שהשיטה הכלכלית בנויה לשרת רק ובעיקר פסיכופאטים וחזירים אסור לבטא את מחאתם על המצב ?
עם צעקות ומחאות קונים במכולת, כי לפחות בינתיים, ומאז ומתמיד, זו הדרך,אולי היחידה, להביא לשינוי המצב, אם היית טורח ללמוד היסטוריה כמו שצריך לא הייתי צריך להסביר לך את המובן מאליו.
אני לא צועק שהכל פיחס, אני עושה בדיוק את מה שהחוקרים והפסיכולוגים שמקבלים המון כסף וסמכויות צריכים לעשות אבל הם לעולם לא עושים, והם לא עושים כי בדיוק כמוך כל מה שמעניין אותם זה להתחנף לשיטה בשביל לזכות בהטבות,
ומה שהם לא עושים זה לבדוק מה זה אומר להיות אוטיסט, מה הם צרכיו, מה הם סיבותיו, מניעיו, איך אפשר להסביר את שונותו שלא על דרך השלילה בלבד, ועוד ועוד ועוד...
אני עובד,וקשה מאוד, ומסתכן , בזמן שכל האנשים שאליהם אתה מתחנף מתבטלים על חשבון בורות הציבור וחוסר האכפתיות שלו
לאוטיזם ובאוטיזם יש מספיק סממנים מובהקים על מנת לבנות תמונת מצב סבירה, כזאת שלשם שינוי תאפשר לאוטיסטים גם בחירות אמיתיות, שיקדמו אותם לעבר היכולות האמיתיות שלהם ויותר חשוב, אלה המהותיות להם, ויעזרו להם לשפר בכלל את החברה, זאת שאתה ודומיך, מקבלים את תבניותיה,הרעות, הטיפשיות, הלא מוסריות, כאילו היו דברי אלוהים חיים, הם לא, ואנשים רגישים ויצירתיים באמת סובלים מכך בטירוף כל הזמן, ולכן לכל אדם חי, עם עמוד שדרה וביצים, או שחלות, יש חובה מוסרית ממדרגה ראשונה לצעוק, ולא למענו בלבד
אתה מתעלם מהעובדה שהפלטה של הבחירות מוגבלת על מנת לשרת רק סוג מסויים של אנשים
וזו בעייה שכל אדם הראוי למקצועו ושליחותו יודע עד כמה חשוב לעסוק בה
אתה, והפסיכולוגים והחוקרים, מתעלמים מהאפשרות של הצורך בבניית מרחב בחירה שונה מזה הממוצע עבור האוטיסטים ובמקום זה בוחרים בסט שלם של שטויות מופרכות על מנת לתחזק את הגדרתנו כבעלי לקות,
וזה דבר שכל מי ששותק עליו הוא פשוט אדם רע, אפילו מאוד
אני לא רק צועק, אני גם מנסה לתאר ולדבר עם המיעוט שמוכן להקשיב
וכצפוי, תמיד תמיד תמיד, אחרי כמה עשרות שנים, הסמכויות שאליהם אתה מתחנף מגלים פתאום את האמת, אלא שבינתיים כמות מדהימה של הילדים הכי טובים בעולם סובלים תופת, וכל הזמן
כך שהבחירות שלך לא מקובלות עלי בכלל, לדעתי הן אפילו לא בחירות אלא סתם כניעה למצב
ובדיוק בגלל זה אתה חושב שצריך להיכנע ללא שום תנאי לרשת ההתניות הכלכליות והקיומיות שהזבלים של העולם כופים על השאר
דרכך מובילה לתהום
הדרך שלי לפחות נותנת סיכוי לכולם גם לקנות במכולת וגם להיות בני אדם
ובכל מקרה
זה לא נכון ולא בריא ולא מקצועי ולא מוסרי להתעלם מהמתח הבלתי נסבל שבו רוב האוטיסטים נאלצים לחיות כל הזמן
גם אם בירור הסיבות למתח הזה, לקריסות, לאלימות, להסתגרות, עלול לערער חס וחלילה כמה תפישות מסורתיות ושמרניות
המימסד רקוב
אם אתה לא מאמין לי תעשה לעצמך טובה ותפתח עיתון לפעמים
או תבקש שמישהו יתרום לך קורס בחשיבה ביקורתית
ובגלל שהוא רקוב אז גם כשאתה מקבל משהו דרכו אז בדרך כלל זה לא מוביל אותך לשום מקום טוב אלא בהרבה מקרים רק מחמיר את הבעיות שלך
כל זה לא תקף כמובן אם אתה לא אוטיסט
כי אז אתה הרי בדיוק כמו כולם ונח לך מאוד עם מה שכולם מקבלים