ילדותיות ותחרות

קצת מטילת טרור המנהלת פורומים הזו לא?

במקום לאפשר דיון ענייני, היא מפעילה שיטות השתקה של הק.ג.ב תסמכי קצת על התבונה של הקוראים שלך במקום לזלזל. אם הם יחשבו שמשהו הוא פרסומת- הם לא יקראו. מותר גם לבקר את תפוז לפעמים לא?

חבל על הכסף שמשלמים לך,

כי את עושה עבודה ממש גרועה. ראיתי שבעבר כבר הספמת פורומים בקשר ללימודים בסמינר הקיבוצים. מי שמזלזל באינטליגנציה של הגולשים הוא המשרד שמשלם לך. אם הייתי רוצה להשתיק אתכם - הייתי מוחקת וחוסמת, אבל את רואה שכל השטויות שלכם נשארות פה. בכל אופן, זה דיי מבדר, אבל גם בידור מתחיל להעיק בשלב מסוים. אז שלום וביי.

e-magine

New member
../images/Emo45.gif

כל מלה בסלע. אגב, האינטרס של ציבור הגולשים הוא שתפוז תתקיים ונענע יתקיים ועוד אתרים יתקיימו וישגשו, כדי שלגולש תמיד תהיה ברירה ולא יהיה אתר שיוכל לרדות בגולשים. חוץ מזה, מי שפוגע היום באתרים ושוחף את הגולשים הם הרשתות החברתיות, בעיקר פייסבוק.

uzi2

Active member
אפרופו פייסבוק

עוברת שינוי בצד של ממשק המשתמש - כרגע עוד בגירסת בטא, ועדיין לא הגירסה שעולה בברירת המחדל, אבל הכיוון הוא של יותר התחשבות ברצונות של המשתמשים. פחות clutter.

e-magine

New member
עוד אפרופו פייסבק

קראתי שבארבה מדינות יש תואמי פייסבוק בשפות המקומיות (אתרים משוכפלים מבחינת תוכנה, שעברו לוקליזציה) למשל, ברוסיה יש אתר שיש בו 14 מיליון גולשים. פייסבוק מפתח עכשיו לוקליזציות כדי לנסות למשוך את הגולשים האלה אליו (והסיכויים לכך נמוכים ביותר) וזה מה שמניע אותו. דווקא לגבי לוקליזציה עברית, אני חושב שזה יצליח למשוך חוגים גדולים של גולשים שלא מסתדרים עם ביצוע הרשמה באנגלית וגם לא מעוניינים בהשתתפות ברשת גלובלית אלא מקומית.

ailag

New member
פייסבוק לא בדיוק מפתחים

הם פותחים את קבצי התרגום שלהם לגולשים שיתרגמו, וכשקובץ נהיה מלא מספיק הם מעלים אותו כתרגום. הגולשים מתרגמים להם ויש על זה הרבה ביקורת.. ממה שאני יודעת, הבעיה עם תרגום לעברית היא כיווניות. אם המשפט "אני גולש בFACEBOOK ואוהב את זה" יצא הפוך בגרסה העברית פדיחות..

e-magine

New member
אני גולש לא מעט עם פוקט PC

ולכן, לצערי אני די רגיל לשתויות מהסוג הזה. משפט כמו "אני גולש facebook ואני אוהב את זה" יראה בפוקט כמו: "אני גולש ב ואני אוהב את זה facebook" מעצבן, אבל עוד אפשר להבין, אבל "אני גולש ב facebook ואני אוהב את זה יותר מmyspace" כבר יצא: "אני גולש ב ואני אוהב את זה יותר מ facebook myspace" עכשיו, לכי תביני מה אני אוהב יותר
זה כבר גועל.

cardo

New member
נראה לי שנגמר להם התקציב

לדבי הדיון הזה, לפחות

BellA עלמה

New member
אגב הגירסה החדשה בנענע

היא גרסת בטה . מה שאומר שזו גרסה נסיונית שעדיין לא סיימו לעבוד עליה תוך כדי הרצה מגיעים לבאגים ומתקנים. נענע פתחה שוב את פורום משוב כדי שיהיה קשר ישיר בין ההנהלת נענע וגולשים. אגב גם המערכת החדשה של תפוז יש עדיין תקלות (לדעתי הגרסה החדשה של תפוז הרבה פחות נוחה מהישנה. לקחו משהו טוב ושבשו אותו (לדעתי) )

avital19821

New member
צודקת לגמרי

אי אפשר להשיג שלמות באופן מיידי וכמו ש BellA עלמה ציינה זאת גרסת beta ונענע באמת משתדלים (לפחות לפי מה שאני רואה ברשת). תפרגנו קצת..כולם אוהבים להתקיף אבל בסופו של דבר מדובר בתוצר טוב שלאורך זמן רק ישתפר וישתבח. אני יודעת שאני לא אוותר על האתר רק בגלל השינויים, להפך, זה מאתגר וכל יום אני מגלה דברים חדשים. שתהיה גלישה מהנה:)

uzi2

Active member
תרומתו של אמיר דותן לדיון

תענוג לקרוא את הפוסט של אמיר דותן בסוגיה הזאת של הממשק החדש של נענע10. כמו אחרים, גם הוא קוטל את המערכת החדשה, אבל הדיון אצלו עמוק למדי.

BellA עלמה

New member
אגב תקלות

גם כאן (כאן = פורטל הכי מתקדם בארץ - תפוז המהולל) יש לאחרונה לא מאט תקלות. לקח לי איזה 3 ניסיונות לפתוח את תיבת המסרים ועוד כמה ניסיונות עד שהצלחתי להגיב. (טוב שאני עקשנית)
אז ... גם תפוז ה"מושלם" והכי מתקדם בארץ איננו חסר באגים ותקלות שוב אני בטוחה שאנשי התחזוקה של תפוז עובדים כדי לסדר ת'תקלות כפי שאני בטוחה שאנשי התחזוקה של נענע עובדים לא מאט שעות כדי לתקן תקלות

BellA עלמה

New member
מה שאני לא אוהבת בניהול התפוזי

הניטור והחסימה שיש לכל מנהל פורום מה שהופך את המנהל ל"חצי אלוקים" בפורום שלו. אם הוא לא אוהב את הדעות של הכותב , אם הוא בצד הפוליטי הלא נכון וכו. ישנם כמה פורמים שאני אישית צמצמתי את הכתיבה בהם עד מאוד בגלל סיגנון הניהול האגרסיבי שלהם. מיותר לדעתי אני אישית לא חובבת ניהול בסגנון "סין" ועל הנהלת הפורמים אין מה לדבר היא תמיד מגבה את המנהלים שלה

uzi2

Active member
הבעיה היא לא בקיומה של הסמכות

בלי מנהלי פורום בעלי סמכויות, מעט פורומים היו מצליחים למנוע מטרולים, ספאמרים, ושאר אנשים שרוצים לנצל את הפורום למטרות שאינן מטרות הפורומים, לדרדר את הפורום. כמובן שזה לא מבטיח שבעלי הסמכויות ישתמשו בהם בזהירות ובחוכמה. הייתי מנהל פורום תקופה קצרה, ואני גם מנהל רשימת דואר, ואחד הדברים שלמדתי, שפישטו לי את הניהול, היה שחשוב לקבוע ולפרסם כללים ברורים לגבי היעוד של הפורום/רשימת דואר, ומה מותר ומה אסור, וחשוב להשתמש בסמכויות אך ורק כדי לאכוף את הנהלים, ומצד שני לאכוף אותם בצורה אחידה ושוויונית. לפעמים קריאה רשמית לסדר ללא הסרת הודעות, גם עושה את העבודה. לגבי תפוז באופן ספציפי, כרגע אין לי עניין להתייחס. יש שם דברים שאני אוהב לצד דברים שאני ממש לא אוהב.

BellA עלמה

New member
תראה

מה לגבי פורטלים אחרים כמו נענע וynet ? אצלם רק להנהלת הפוררמים יש את הכלים לחסום משתמש לדעתי מנהלי הפורמים עושים abuse לכלים האלה וקצת שוחכים שהם כ-ו-ל-ה מנהלי פורום

נענע בנו, סליחה על הביטוי, אתר מחורבן

ועכשיו הם זורקים כסף על הפירסום של החירבון שלהם. עדיף היה להם לבנות קודם אתר שנראה כמו שצריך.

ailag

New member
עיצוב לא מושלם..

עיצוב גרוע, לדעתי. מעצב בינ"ל או לא. הצהוב מפריע לי, השאר גורם להרגשה סתם מוזרה, יש הרגשה של ריקנות בחלק מהדפים, ובאופן כללי, מאז העיצוב החדש לא יצא לי להיות הרבה בנענע - וזה לא בכוונה. כמובן שאם התוכן יהיה מצוין בשלב כלשהו זה יתעלה על העיצוב, אבל... (אוי, והווידג'טים משמאל מפריעים)

BellA עלמה

New member
תראי

גם למערכת החדשה של תפוז יש לא מאט באגים . אישית אם תשאלו אותי אני מעדיפה את המערכת הישנה של הפרדס. זאת פשוט מסורבלת ולי אישית לא נעימה לעין. אבל זו גרסת beta ועובדים לשפר אותה כנ'ל לגבי נענע המערכת היא גרסת beta ועובדים על זה. החידוש העיקרי היא שנענע וערוץ 10 התאחדו ונענע משדרת תוכניות שלמות באתר שלה אינטרוויזיה קונספט חדש נענע כבר לא ממש פורטל

ailag

New member
מה הקשר לתפוז

אם תפוז עשו משהו עם באגים אז באגים זה בסדר? אם תפוז עשו עיצוב לא נוח זה לגיטימי שנענע יעשו עיצוב לא נוח?

למעלה