ילדותיות ותחרות

חובב אנדרדוגים

אני מודה שבתור חובב אנדר דוגים, יש לי סימפטיה מראש לנענע, ולכן גם האכזבה שלי כל כל גדולה. אני מצטרף כאן לדברים שנאמרו: ממשק פשוט במקום הזוועה העמוסה שיש שם. פחות פונקציונליות וגאדג'טים לטובת תוכן ומהירות טעינה. לא שמעתי על מליון השקל ופיטורי העובדים, אבל אם זה היה המחיר של העיצוב החדש אז באמת שנענע בחרו בצורה שגויה. ולגבי תפוז. אני הייתי מתחיל עם יכולת עריכה בסיסית של הודעות בפורומים. משהו בסיסי רק כדי ששגיאות הכתיב שלי לא יתנוססו לדראון עולם

אני לא חושבת שנענע הם אנדרדוג.

את נענע הקימו (לפני דיי הרבה שנים) אנשים מאוד בכירים שפרשו מוואלה בשיתוף עם נטוויז'ן, כך שכסף תמיד היה שם. שיתוף הפעולה עם ערוץ 10 - יש להניח, הוסיף עוד הרבה מאוד כסף לקופה של נענע. ואם הם יכלו להרשות לעצמם להוציא מיליון ש"ח על עיצוב חדש, ולשכור את שירותיו של איזה מומחה בינלאומי שנחשב לאגדה במקצוע - אז הם ממש לא מסכנים. שלא לדבר על הכסף שעולה להם הקמפיין של שלטי החוצות. יש רק להצטער על הדרך שבה הם מתנהלים, כי עם כל הכסף הזה - הם יכלו להיות מעצמה.

ailag

New member
עריכת הודעה? יאק.

כמו שאתה לא עורך את המילים שלך, ככה עריכת הודעה זה לא בריא. זה יוצר "זרימה" מוזרה. מה אם כתבתי משהו, הערת לי ואז ערכתי ותיקנתי? למי שקורא מהצד זה נראה מוזר. זה פוגם באלמנט השיחה בפורום והופך אותו לויקיפדיה. מי שלא מסוגל להתמודד עם שגיאות כתיב שלך, עדיף שילמד להתמודד.

להוציא מיליון ש"ח על עיצוב חדש,

לפטר 20 עובדים, לייצר באז תקשורתי באמצעות שלטי חוצות שבטח גם עלו הרבה מאוד כסף, ואז לצאת עם עיצוב לא מושלם ובאגים??? זה נראה לך ראוי להתייחסות סלחנית?

e-magine

New member
לפטר 20 עובדים במכה

זה אולי סוג של באזז כשלעצמו, כי יש אתרים (גדולים) שמפטרים כל שני וחמישי איזה עובד.

avital19821

New member
לא משנה מה תגידו..

נענע עשתה צעד אמיץ וחיובי בכל מה שקשור לשינויים באתר. קשה להתעלם מהפרסום המצוין, העיצוב הנקי והחידושים הרבים. נכון שבהתחלה לוקח זמן להתרגל אבל ברגע שמתחילים אי אפשר להפסיק!

avital19821

New member
דווקא לא

גיליתי פורום מעניין, עם אנשים לא פחות מעניינים והחלטתי להגיד שלום.. אז..שלום לכולם

BellA עלמה

New member
אה בגלל שהיא לא מצתרפת

לביקורת היא מושטלת זה כמו שאני אגיד שבגלל שאת מנהלת פורום פה בפרדס את לא יכולה לבקר את האתר? צודקת שהעיצוב בנענע דורש שיפור צודקת שיש באגים אבל גם במערכת החדשה של הפרדס יש לא מאט באגים והאמת שהישנה הרבה יותר נוכה לעין (לדעתי)לא מובן לי למה לקחו מוצר טוב ונוח ו"שיפרו" אותו(שיפור במרכאות כי לדעתי אין כאן בעצם שיפור) מה שכן , לדעתי מאתרים השיראלים לא למדו את המילה הפשוטה kiss Keep it simmple stupid אתר נקי ופשוט בלי יותר מידי גירויים שרצים ומהבהבים מול העיניים נראה לי שאת זה יצתרחו ללמוד בדרך הקשה. אחרי שלגולש הישראלי ימאס מזה ופשוט יעדיף אתרים נקיים ויפסיק לגלוש באתרים "צעקנים" מידי.

לא,

זה בגלל שיש משרדי פרסום/שיווק/יח"צ שמתמחים בהודעות פרסומיות בפורומים ובטוקבקים במעטה של תגובה כביכול לגיטימית של גולש תמים. וגם avital19821 וגם נועם דיקר עוסקים בזה וזה מה שהם עושים בשרשור הזה. זה ספאם לכל דבר, ואני אמורה למחוק את ההודעות שלהם (לא בגלל שהתוכן הוא נענע, אלא בגלל שאלה הודעות פרסומיות בתחפושת של הודעה רגילה). את טוענת שתפוז פאתטיים, כיוון שקידמו לדף הבית פוסט של גולש רגיל באמת, לא מתחזה, שעניינו ביקורת לגיטימית על העיצוב החדש של נענע. את גם טוענת שנענע לא עושים את זה. אז, זהו, שנענע שכרו משרד יח"צ שמפעיל מתחזים שמקבלים שכר כדי להספים בפורומים של תפוז.

BellA עלמה

New member
את יכולה להיות בטוחה ב100%

שהם מושטלים? אז אולי גם אני? (כי אני לא מצתרפת "לחגיגת" הביקרת ) ואולי כל מי שיש לו חצי מילה טובה על נענע הוא מושטל ?

e-magine

New member
הם לא מכחישים שהם כאלה

הרי הם רואים כאן את התגובות, את לעומת זאת, האשמת אדם שמזדהה בשמו המלא ונותן פרטים מזהים על עצמו ועל עיסוקיו וניתן לברר איתו גם דרך הבלוג, בהיותו כביכול, שטול של תפוז. האמת היא שלא הבנתי על איזה עיקרון מתבססת הטענה שלך, שאדם או גוף שאינו מושלם, לא זכאי לבקר את האחרים. ביקורת זה דבר חשוב ומועיל גם לציבור וגם ל"עושים במלאכה", ולדעתי מי שרציני ישמח לקבל ביקורת הוגנת כדי שיוכל לשפר את מה שהוא עושה.

BellA עלמה

New member
לא אמרתי שהוא שתול

פשוט אמרתי שתפוז לא עשו בחכמה שהעלו אותו לדף הראשי כדי לרדת על מתחרה. נכון שהוא איש פרטי וזכותו לכתוב מה שהוא רוצה. תפוז הם האלה שהעלו אותו לראשי כדי לרדת על מתחרה. יעני להגיד" לנו יש תקלות?? תראו מה קורה בנענע .. שם הרבה יותר גרוע" אז זהו שלא גם בפרדס יש לא מאט באגים תתרכזו בבאגים שלכם ואז "תוציאו לשון" למתחרה זה מה שאמרתי

ailag

New member
לא אמרתי שזה בגלל הדעה שהיא הביעה

אלא בגלל הניסוח שלה. זה ההבדל בין להגיד "תפוז אחלה אתר" ובין "תפוז הוא האתר שלי! הו, אני כל כך אוהבת אותו! בקרו בו!" אם נגזים את העסק. בשני המקרים מובעת אותה דעה, אבל הניסוח שונה. את התייחסת בהודעה שלך לדעות שונות. הבהרה: יכול להיות שהיא "מושתלת" ויכול להיות שהיא לא, מה שאמרתי זה ספציפית שהניסוח שלה נשמע מאולץ. יחד עם זה שהכינוי שלה נפתח לא מזמן, ועם מה שנוסעת אמרה ש"שתילת" תגובות תומכות מצד העסק עצמו זה דבר נפוץ (כמו גם, בצד השני, שיכול להיות שהפוסט נגד נענע שקודם היה מושתל. לא יודעת) יש מקום לחשד. (אגב ובלי שום קשר, לגבי "בגלל שאת מנהלת" וכו', אם אני אביע פה ביקורת על תפוז לפני שאביע את זה אישית בפניהם יש בזה טעם לפגם.) (ומסכימה לגבי מה שאמרת על נענע, וגם על תפוז. אגב, למה ההשוואה ביניהם?)

BellA עלמה

New member
זה תפוז שמשווה

כאשר הוא העלה את הפוסט של הבלוגר ו.. מה גם ידוע האנטגוניזים שיש בין תפוז לנענע וגם וואלה אגב (ולא ממש הבנתי לגבי מה את מסכימה האם את מסכימה שתפוז צריך לטפל בבאגים שלו לפני שהוא "מוציא לשין" למתחרים?)

cardo

New member
מה דעתך

אם מישהו יכתוב שאין לך זכות לכתוב בפורומים ולבקר אחרים כל עוד את כותבת עם שגיאות? זה נראה לך הגיוני?

ailag

New member
-=-=-

את השווית בין ההערות שלנו על האולי-מושתלת, ובין זה שתפוז גם לא מושלם. (והסכמתי עם זה שצריך KISS וכל זה)

HaShMaLL

New member
יאללה..

סולחה! חבל להוציא את כל האנרגיות האלה, שכל אחד יכנס לאתרים שהוא רוצה, רגיל אליהם וכו'. לדעתי האתר של נענע הוא בסה"כ סטנדרטי, וזה סבבה לגמרי להכנס אליו ולא נתקע לי אבל מה שהכי אהבתי בכל הקטע הזה זה הפרסומות האלה עם החיות המוזרות, כמו הינשולים רק יפה יותר. אין לי התנגדות לגדל איזה חמורתול במרפסת.

למעלה