ילדה קטנה

../images/Emo140.gif לגרדום! ../images/Emo7.gif

הבובה מדהימה
והחתול נראה כמו כלב חמוד של אחת החברות שלי ^_^ אבל זה לא מונע מימני לישלוח אותך לגרדום!!!!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifיהיה נחמד אם תמותי.

בעצם כבר הרגתי אותך.

DaRk ShinES

New member
כל כך טוב רלאות דוליז שלך שוב../images/Emo13.gif

טוב שיצאת מתקופת היובש(רוצה לעזור לי גם?
) היא פשוט מדהימה אין לי מילים

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif אהובה../images/Emo24.gif

תודה מותק
ותנסי בכח!
, כן, זה נשמע רע ולאטוב ;[ אבל יש לך כישרון, ואם מישהו נותן לך תיאור, [או שממש תכתבי לעצמך בוורד תיאור, זה באמת עוזר, זה מה שאני עשיתי לדולי הזו
] ואת פשוט מתחילה לעשות את הדולי. מקווה שיחזור לך
הקטע הוא שיש חשק, אבל לא מצליחים לעשות
ו ולי הדולי הזו לקחה אולי חמישה ימים
כי לא הייתה לי השראה אבל כל פעם המשכתי קצת וזה ולקראת הסוף כבר ממש נהניתי ממנה וזה ^^"

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifכלבה../images/Emo2.gif

מעוכי שקסי
והרוח [הפס האפור] הימינית שלנו, [שמשמאל לדולע היפיפיה] עקום קצת.. :] לכי תחפשי תחברים שלך או משו

AnImE BaBe

New member
איככסההההה

סיטרון רוז' תג"ב בבקשה. הכנתי אותה בכמה דקות אתמול ששיעמם לי. (אני לא בטוחה שזה מסטרואן רוז') פלטות שלי.

../images/Emo140.gif צוקי! הנה תגובה בונה

שער- שער יפה, אהבתי
תורידי פיקסלים כפולים, תחלקי את השער לקווצות. צורת הפוני לא נכונה כל כך, זה נראה כאילו היא שפכה עליו את כל הג'ל, כי אך הוא עומד כך?
באדום סימנתי לך את הקטעים שאת צריכה להוסיף, להשלים או לתקן. לדוגמה, בפוני אז תתקני אותו לצורה יותר נכונה. בקוקו תוסיפי שוונץ כזה. השביל בשער הוא ישר, תוציאי מאותו הצבע של השביל פסים קטנים כאלו שמחלקים את השער.
טופ- לא שרואים כל כך את החולצה, אבל תצלילי את הכתפיה.
בוטם- התחתון נראה לא מספיק מצלל, תוסיפי אליו עוד כמה פיקסלים בהירים.
חותלות- הצורה שלהם לא נכונה. הן מוצללות לא כל כך נכון, תוסיפי אליהן כמה כפלים. תורידי פיקסלים כפולים. סימנתי לך באדום את הצורה שאמורה להיות לחותלות בערך. תוסיפי לה משהו לרגליים כי היא נראת די ריקה. אולי גרביוני רשת כאלו שמתחברים לתחתון.

917635

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo73.gif

חזרתי או משהו..
בכלמקרה-דולי חדשה! אין שיער. וגם לא יהיה[?] בייס-צ'ירוויל.

Cool Simsit

New member
מותיייי מוכשריה שכמותךךךך ../images/Emo99.gif

זה כל כך מושלם!! ולמה אין שער?? אני דורשת שער!! אהההההה מושלם

../images/Emo140.gif איזה יפה ../images/Emo99.gif

בנעליים הגוונים בהירים מאד ולא כל כך מבדילים ביניהם. תוסיפי לה שער!!! אני דורשת שער

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifנו טוב

לתחרות פורטרט אהמ פלטה מקנדי דולי ששני שלחה לי פעם המ בייס קנדי קלאוד תגובה מלאה שנשלחה במסנגר הבקבוקים עדיין ענקיים אני אולי אתקן אחרכך עם זה ממש נורא בלע לא ממש ממש מרוה זה עקום כזה

Cool Simsit

New member
סשה מותיייי

אחותי המוכשריהההההה זה מושלםם והבקבוקים לא נוראיים כל כך הם לא ממש גגדולים!!! זה כל כך יפההה

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאה והשראה לשער

לפחות לחלק הלמעלה משני

למעלה