ייעוץ לראיון עבודה

michali278

New member
הראשונה עדיפה B FAR

אבל האיש יש סיכוי לעדן טיפ-טיפה את המחשוף
יש לך גזוזטרא נאה וכדאי להתנאות בה
להרים רק קצת את החולצה שיישאר מחשוף הגון רק לא טו מאץ'

B612

New member
ואחרונה ודי- שמלה

הרבה יותר עמוק בתוך הקומפורט זון שלי

לגמרי השמלה!

בעיניי החצאית לא מחמיאה לך, אבל חגורת הפפיון הזו מגניבה לאללה!

אני לחלוטין בעד השמלה

בצבע מאד מחמיא לעור שלך ולטעמי הגיזרה המתרחבת של החצאית מתאימה לך יותר מגיזרת העיפרון.

kaij

New member
אני אוהבת את שמלה וגם את אופציה 1

השמלה הזו ממש לא קומפורט-זון רע להיות בו

אהבתי את הראשונה! מקסים!

יש לך סילואטה מהממת, איזו מותן צרה להרוג בשבילה! את נראית מקסים והמחשוף...
נשית וסקסית

lally5

New member
האופציה הראשונה הכי יפה

בכלל, אני חושבת שבנות אם מבנה שעון חול נראות טוב בשילוב של חצאית גבוהה עם חולצה עם מחשוף וי. פחות מתאים השילוב של חצאית גבוהה עם חולצה לוס.
וחוצמזה אני מודה שאני דווקא אוהבת את הפפיון.

אז ככה

שורה תחתונה, הייתי הולכת על השמלה. יש לה צבע מהמם והיא מונחת עלייך בצורה מושלמת.
מבין שלושת האופציות עם החצאית, הייתי בוחרת את השניה. הראשונה, קורים יותר מדי דברים בפרונט שם עם הדיטיילים על החולצה, והפפיון והכל. וגם בעיני היא קצת חשופה מדי. החולצה באופציה השלישית מקסימה ביותר, והייתי בוחרת בה אם המידה הייתה נכונה, אבל היא פשוט גדולה עלייך. הייתי שוקלת לנסות לתקן אותה אצל תופר שתתאים יותר למידה שלך.
אבל השמלה מושלמת, אין לך שום בעיה, לכי עליה!

angh arad

New member
האאוטפיט הראשון (עם החולצה האדומה) מסנוור ממש

יפהפה - הזכיר לי את קריסטינה הנדריקס:
http://4.bp.blogspot.com/_Y__uDPf2g...6R1Ovsw/s1600/joan-holloway-mad-men-style.jpg

הפפיון סבבה לגמרי, ורק שתי הערות:
1) נדרשים עקבים!
2) אם את רוצה לעשות טיפ טיפה "TURN OFF" לחולצה, את יכולה להיצמד לגזרה הנוכחית, רק לבחור בטון שקט יותר, או - אם את מעדיפה אדום לוהט (מדהים בעיניי), אז כדאי גזרה קצת פחות פרובוקטיבית, משהו בדומה למה שמופיע בתמונה.

מבין מה שהעלת אז 1-2

1 הכי אהבתי או 2 אבל להחליף נעליים
מה סוג העבודה שאת הולכת לעשות? לשבת מול מחשב או גם עבודת מעבדה? כי אז לא הייתי לובשת חצאית. תלוי מה הגדרת התפקיד שלך ומה החברה עושה, אני גם בסוג של הייטק ולא הייתי הולכת עם חצאית לראיון עבודה (אלא אם את דתיה). אני אישית הייתי הולכת עם משהו יותר שמרני ו"רגיל". מכנס מחוייט - חולצה מכובדת, אפשר בקלות להקל על מכנס שחור עם חולצה יפה שלא "מכבידה" את המראה.

ולסיכום תשכחי מכל מה שכתבתי ותלכי שמה שהכי נוח לך, שיהייה נוח לך לשבת בלי להתעסק בבגדים (לסדר חצאית, להזיז מחשוף וכו') וגם שיש לך בטחון ושאת נראית מכובדת.
יש גם הבדל אם זה גבר או אישה שמראיינים אותך, גבר בהייטק גם ככה לא ישים לב בכלל מה את לובשת....

ושיהייה בהצלחה

BabyShira

New member
צודקת את ויוגורט פטל.

לא חשבתי על הקטע הזה שאני גם אצטרך להתעסק עם החומרה במסגרת התפקיד. אז זה באמת מגוחך המראה הנשי.
נראה לי שאפילו שממש רציתי לבוא עם חצאיות ככה נשיות זה לא יהיה חכם.
אז אני אנסה לעשות לוק מעניין ממכנס שחור מחויט ואיזו חולצה.
תודה.

למעלה