ייעוץ לסטייה משונה

voguemaster

New member
לא יודע

אבל התרגיל שעשיתי לעל האש אחרי שהוא עשה לי CHICKEN WINGS פעל יופי.. אני שמח שהוא יצא מזה בסדר

G.O.D

New member
התעלמות כהודאה?

טוב אתה, על הבקר גרמת לי לצחוק... הייתי משסה בך את בנות זוגי לשעבר ואת הנוכחית, אבל לצערי (או לשמחתי?) יש לי דברים יותר חשובים לעשות... בואנוס דיאס, G.O.D

babe10

New member
אתה לא רציני נכון?

אם הגבר שאתי לא יוכל להמשך אליי מספיק אלא אם אני על עקבים / עם מסיכה / עם שוט וכו´.. משהו מאוד מוזר ביחסים ביננו. מוזר ולא בריא. פנטזיה נועדה כדי לגוון את יחסי המין בין שני בני זוג. ויחסים הם לא רק מין. הבחורה יוצאת לבילוי רומנטי והוא מתעקש על עקבים שלא נוח לה ללכת אתם? אני אישית משתדלת לשמור על ראש מאוד פתוח. יש שיגדירו אותו אולי פתוח מדי. ועדיין. אם מישהו ידרוש ממני לעשות משהו שלא נוח לי אתו - הוא לא יראה אותי יותר. פינוק. צ´יפור כפי הגדרתך - בא מתוך אהבה ורצון לראות את בן הזוג נהנה. אין דבר מהנה יותר מלראות את בן הזוג מתענג. לא מתוך רצון לתגמל... אני לא יודעת בן כמה אתה וכמה מערכות יחסים רציניות היו לך. אבל בני הזוג שלי נמשכו אליי גם כשיצאתי מהמקלחת. גם כשחזרתי מיום עבודה של 12 שעות. גם כשהייתי עסוקה בלימודים, עם שיער סתור משקפיים ובלי איפור. בטריינינג מהוה רכונה לשולחן הלימודים. אם הייתי נמצאת במערכת יחסים שבה אני צריכה כל הזמן לדאוג "להתחפש" בשביל בן הזוג שלי - לא הייתי נמצאת בה.

G.O.D

New member
את מתעלמת מהעיקר

את מנסה לצייר אותי כסאדיסט וזה ממש לא ככה... הבחורה שם במעלה השרשור לא אמרה שהיא סובלת, היא אמרה שזה גורם לה מעט אי נוחות, מחיר לא כ"כ נורא במערכת זוגית. זה לא שהוא לא נימשך אליה בלי זה, אבל זה מחרמן אותו, מה רע? הוא נימשך אליה תמיד, אבל עקבים עושים לו משהו מיוחד, מה רע? אולי anats תביא את הבחור שלה לפורום והוא יכתוב מה דעתו, אם תשאלי אותי, לדעתי (בלבד...) הוא יגיד שהוא מוצא את זוגתו מושכת גם בבקר עם שיער פרוע וריח רע מהפה, אבל הוא גם מוצא אותה מושכת עם עקב שגורם לה מעט אי נוחות, מעט=סביל הרבה=בלתי נסבל יחי ההבדל הקטן...

G.O.D

New member
../images/Emo41.gif עוד משהו קטן...

anats עוד לא הגיבה לכלום, אולי נשאל אותה מה בדיוק פרוש המשמעות של אי נוחות? ואז נוכל לעבוד בצורה יותר מסודרת? כי אם האי נוחות שלה זה ממש בומבסטי, אז אין טעם לוויכוח כי גם אני חושב כמוך.

אלדד26

New member
אם ענת העלתה את הבעיה,

סימן שזה קצת יותר מ"סתם לא נוח". וכמו שאמרתי קודם, גם אם זה רק "סתם לא נוח" - זה עדיין לא במקום.

tiptiponet

New member
יש לי רעיון

לכי על פלטפורמות... ככה לא תרגישי שאת על עקבים, אבל אם תשברי את הרגל תשכחי מי נתנה לך את העצה.

טל קר

New member
לעשות משהו כשהוא גם לא נוח לך וגם

לא בריא, לא מומלץ. אני מציעה כמו אלדד, לשכנע אותו להסתפק ב´אירועים מיוחדים´.

orit74

New member
דעתי בעיניין

זה באמת קצת מוזר כל העיניין . נכון שיקיים מצב של נתינה שאמורה להתבטא בדרכים אחרות ולא בבקשה מבן זוגי להתהלך עם עקבים גם כשלא נוח . זה חוסר התחשבות , אם הוא נמשך אליי הוא צריך להמשך כל הזמן ולא רק עם עקבים . בייחוד אם לא תמיד נוח לי , אם זה מדליק אחלה , אבל לבקש כל הזמן - קצת מוגזם . ואני בעד נתינה , אבל לא מסוג כזה !!!!!

dana1m

New member
זאת לא סטייה מותק

כל הגברים שאי מכירה ככה. זה ממש לא בריא לגב, אבל מה לעשות זה מבליט את העיכוס של הירכיים וזה מאוד נשי. תני לו את זה בתור צ´ופר לימים שבהם הוא מתנהג יפה... את יודעת.. :)

anats1

New member
../images/Emo42.gif

שלא תבינו לא נכון יש לי רגליים יפיפיות וזו הצרה, מעבר לכך אני לא בקטע של דרישה או ניצול . חברי פשוט מתנהג בצורה מדהימה כאשר אני ממלאת את מבוקשו. ואם אני עושה זאת אני עושה ברצון. אבללל גם בשפת הים רוצה נעלי עקב. במשך כל הזדמנות הוא משחק לי ברגליים ובנעלייים, האמת זה עושה לי כיף. אבל מוזר קצת לא?

למעלה