ביקשת, קיבלת
1. לא אני הוא שצריך להתבגר בדיון הזה. לא, גילי.... לא עושים מאזני עלות תועלת. כשאני נמצא במערכת יחסים, אם אני צריך להתחיל לשקול את הטוב מול הרע, סימן שהגעתי לנקודה שבה אני חושש שהרע הוא רע מדי. אם הגעתי לנקודה כזו - כנראה שבאמת הרע פשוט רע מדי. 2. לא, אף אחד לא צריך. שניהם צריכים לרצות לעשות דברים. אף אחד לא צריך. הטרמינולוגיה שלך היא בעייתית מאוד. יחסי זוגיות הם לא חובה, הם זכות. הם הנאה. הם כיף. אף אחד לא *צריך* לעשות שום דבר. אם אתה עושה משהו כי אתה *צריך* לעשות אותו, בניגוד ל*רוצה* לעשות אותו, יש לך בעיה. 3. אני שונא, שונא שמאשימים אותי בקורקטיות. כל מה שאני אומר פה הוא דעתי האמיתית ולא נועד לשרת איזושהי מטרה נסתרת או פופוליסטית. גילי, לא כולם חושבים כמוך. אני אחד הנורמליים שלא. להשתמש זו מילה מאוסה. אם זוגתי הייתה מספרת לחברה שלה איך היא משתמשת בי, ואני הייתי שומע את זה, הייתי נמלא גועל נפש. אז כן, אני לא משתמש באף אחת, ואף אחת לא משתמשת בי. כשאנחנו מגיעים כזוג למיטה, אנחנו עושים אהבה מתוך רצון ולא מתוך צורך, ואם היא עושה לי משהו או שאני עושה לה משהו, לא מדובר בשימוש! ולגבי המאמרים: גילי, אני לא סובל מהפעילות הפיזית ביחסי מין, אני באמת מצטער להרוס לך את התיאוריה. אם לך כואבת היד עד כדי כך, אז או שאתה לא בכושר - או שאתה פשוט לא יודע איך לבצע.