ייעוץ לסטייה משונה

anats1

New member
ייעוץ לסטייה משונה

אני בת 23 ויש לי חבר שחולה עליי בנעלי עקב, תמיד הוא רוצה שאני אנעל עקבים אפילו כשאנחנו יוצאים לערב רומנטי. זה לא נוח אבל אני חולה עליו. מה לעשות?

אלדד26

New member
אני בדיעה של -

אם זה נעשה ברוח טובה ומתוך הסכמה, אז בסדר. אם הוא עושה לך פרצופים ונעלב כשאת לא עושה את זה, אז זה ממש, ממש לא לעניין.

babe10

New member
הסכמה?...

זה לא נוח אבל היא חולה עליו?..... אז נכון שהוא לא מבקש ממנה להצמיד מצבטי פטמות.. אבל... לא יודעת אם אני הייתי מוכנה לעשות לאורך זמן משהו שלא נוח לי אתו. שום דבר במערכת יחסים הוא לא פסול או שגוי, מוסרי או לא, כל זמן שהוא נעשה בהסכמת שני הצדדים נורא יפה שהיא חולה עליו - אבל אם זה לא נעים לה, הוא אמור לכבד את ההרגשה שלה. דעתי ודעתי בלבד.

אלדד26

New member
שימי לב מה אמרת,

"הוא אמור לכבד את ההרגשה שלה" ואני מסכים איתך במאה אחוז. השאלה היא - מה היא אמורה לעשות עם זה. אולי היא צריכה להבהיר לו שזה לא ממש נוח לה והיא מעדיפה לעשות את זה לפעמים אבל לא תמיד. נניח, בהזדמנויות חגיגיות כאלו ואחרות

yupy9

New member
בסדר בתנאי ש...

בטיול לצפון (בחצבני) ובצימר, בג´קוזי- הוא "ישחרר" אותך מהמחוייבות- אז זה בסדר לא???

yupy9

New member
שאלת אותי או את ענת???

ולי מותר גם בג´קוזי, ממרום 1.60 הס"מ שלי...

G.O.D

New member
תמשיכי...

בתור מישהו שמזדהה עם הסטיה הזו, לדעתי את צריכה להמשיך, אולי תסבלי קצת מאי נוחות מסויימת, אבל ותקני אותי אם אני טועה, החבר שלך מצ´פר אותך אחרי זה על זה נכון? הוא חם עלייך נכון? הוא סוגד לך נכון? אז סבבה, אם כולם מרוצים יש לנו Win-Win אידיליה והרמוניה

אלדד26

New member
אבל,

למה צריך לסבול בשביל צ´ופרים? הבחורה היא לא כלי שתפקידו לשמש להגשמת פנטזיות, אתה יודע. זה נחמד אם במקרה היא מרגישה בנוח עם מילוי הפנטזיות שלך, יהיו אלו אשר יהיו, אבל אם לא, אז כבד את רצונה ותניח לה. זו מחשבה מעוותת לטעמי. צ´ופרים, כדבריך, צריך לקבל בכל מקרה, כשיש אהבה וכששני הצדדים רוצים בזוגיות מאושרת.

G.O.D

New member
בסדר בסדר... אתה תמשיך בדרכך...

הבחורה לא אמרה שהיא סובלת, היא אמרה שזה גורם לה מעט אי נוחות, מחיר זול למען זוגיות מוצלחת, איני יודע מה הניסיון שלך אבל חלק מרכזי מזוגיות מוצלחת זה חיי מין עשירים ומספקים. ואם הבחור פשוט מתחרמן מלהסתכל על חברה שלו עם עקב, כאילו זה מה שעושה לו את זה אז היא צריכה לסייע לו, אחרי הכל היא אמרה שהיא חולה על הבחור אז באהבה עושים הכל אחד בשביל השני... ותענה לי עם היד על הלב, בהנחה שהיו לך מספר בחורות בחייך, לא הגשמת איתן פנטזיות? ולא השתמשת בהן להגשמה? כשם שהן השתמשו בך (אני מקווה בשבילך...). בקיצור, זוגיות זה ה-מ-ו-ן דברים ואחד מהם זה הגשמת פנטזיות אחד לשני תוך ויתור מסויים על נוחות למען המטרה.

אלדד26

New member
גילי,

1. לא צריך לספוג שום "אי נוחות" בשביל זוגיות מוצלחת. זוגיות מוצלחת, לתפיסתי, לא דורשת ממך שום אי נוחות. 2. היא לא "צריכה" לסייע לו. אם היא רוצה לסייע לו, היא יכולה לסייע לו. אם היא מרגישה טוב עם זה - סבבה. אבל אם זה לא נוח לה, אז לא, היא לא צריכה לסבול כדי שהבחור ייהנה. 3. עם יד על הלב - כן, הגשמתי הרבה פנטזיות. לא, לא השתמשתי באף אחת. זו מילה דוחה. מי שהגשימו איתי פנטזיות עשו זאת מרצונן, לא מתוך כפייה, ולא מתוך סבל אלא מתוך הנאה. ולא, לא השתמשו בי. רק לכתוב את המילה הזו מעורר בי גועל נפש. אם לדעתך חיי מין טובים כוללים הגדרה של בני אדם כחפצים שיש להשתמש בהם - נו, מה אומר ומה אגיד, יש לך בעיה חמורה לדעתי. ודבר אחרון: ההגדרה שלך לזוגיות - או לפחות לדבר הספציפי הזה בזוגיות - היא מעוותת לגמרי לתפיסתי. לא רק שלא צריך לוותר על נוחות, זוגיות טובה, וחיי מין טובים לצורך העניין, הם כאלו בהם שני הצדדים מרגישים סופר נוחים, לא מאולצים, לא מנוצלים, ובטח שלא משתמשים בהם.

G.O.D

New member
קבל תשובה בפירטי פרטים...

1) אם אתה חושב שבמערכת זוגית הכל יהיה זר של שושנים... תתבגר! יש הרבה אי נוחיות, המון! הסוד לזוגיות זה שעושים מאזן רווח-הפסד ומגיעים למסקנה שהטוב גובר על הרע, ושווה להישאר יחד מאשר לחוד. 2) היא כן ´צריכה´ לסייע לו כמו שהוא ´צריך´ לסייע לה כי הם ´רוצים´ מערכת זוגית. שים לב לשימוש בפועל צריך, בפועל רוצה ובמיקום שלהם במשפט, דהיינו אם |רוצים מערכת זוגית צריכים לתת אחד לשני (גם אם זה טיפה על חשבונך, תאמין לי הכל מתקזז בסוף). 3) נו באמת, נכון אנחנו על גלי הפורום אז אתה מנסה להיראות פוליטיקלי קורקט Come On אתה חושב שהבנות כאן לא מדברות על בנים בצורה זהה? להשתמש זה לא מילה גסה, כן אני השתמשתי בבחורה ובחורות השתמשו בי, כמובן שהכל היה בהסכמה מלאה, אבל השימוש בפועל "להשתמש" הוא לגיטימי. די עם ההתחסדות! ציטוט ממך:"אם לדעתך חיי מין טובים כוללים הגדרה של בני אדם כחפצים שיש להשתמש בהם" לא אמרתי את זה, אמרתי שלמען חיי מין טובים אפשר להשתמש אחד בשני, כמובן שבהסכמה מלאה, שיחה ופתיחות מלאה. ולא אין לי בעיה רצינית, להיפך אני רואה את הדברים כמו שהם, בלי בולשיט בלי משחקים ובלי העמדת פנים. לא יודע מה איתך, אני מרגיש מאד נוח אם חוסר נוחות זמני שלי, גורם לזוגתי אושר, קח דוגמא יקירי
מתנוססים פה שלשה מאמרים שמתאים ירידה לבחורה: אחד של BATIGOAL, השני של אחד שניקרא "אורגזמה ג´י ספוטית" והשלישי משהו עם צנצנת דבש. אם לא התנסית, אז תתעמק בקטעים שהם מסבירים על אוננות לבחורה עם האצבעות, זה נוח זה? זה גורם לכל השרירים ביד ובזרוע להיתפס אחרי זה, ואי אפשר לאונן וליכתוב שבוע וכולם חושבים שיש לך פרקינסון ביד, אני מתבאס מזה? בחיים לא! למה? כי עשיתי את זוגתי מאושרת

babe10

New member
אויש.

שאלוהים ישמור. עכשיו אני מבינה למה בחורות לא יכולות לסיים תיכון.. אתה אמיתי?... בבקשה תגיד לי שלא...

babe10

New member
הסבר....

הוא כתב: "אם לא התנסית, אז תתעמק בקטעים שהם מסבירים על אוננות לבחורה עם האצבעות, זה נוח זה? זה גורם לכל השרירים ביד ובזרוע להיתפס אחרי זה, ואי אפשר לאונן וליכתוב שבוע וכולם חושבים שיש לך פרקינסון ביד", או שבחורות לא עושות את זה כל שבוע כדי לעבור את הבגרויות?...

G.O.D

New member
ואת רק מחזקת את דברי...

כי למרות שזה לא נוח, אני בכל זאת עושה את זה והרבה, וזה בדיוק הנקודה של לתת מעצמך ומהנוחיות שלך למען הזוגיות!

babe10

New member
לא נוח?

אולי כדאי שתשפר את הטכניקה. לי היה אחלה ממוצע בתיכון..

למעלה