יחסים

• פותח הנושא ides
  • פורסם בתאריך

ides

New member
יחסים

אני בת 58 כל חיי עבדתי קשה הצלחתי בכל מה שעשיתי ילדים מוצלחים עבודה טובה לא הצלחתי בזוגיות למרות שאני נימצאת עם אותו אדם כמעט 40 שנה.לא הצלחתי בזוגיות הכוונה לאף פעם לא הרגשתי פרגון לדברים שאני אוהבת .הפירגון היחיד היה כלפי הילדים ומסביבם.עכשיו אני מרגישה רע כי בעצם ביטלתי את עצמי כל כך הרבה שנים.גם ילדי למדו רק איך לקחת ולא לתת. כל המשפחה מלבד אחי למדו שאפשר לסמוך עלי ואפשר לקחת ממני . אחי היחיד זלוקח אבל גם נותן הכוונה שאנחנו יכולים לסמוך זה על זה.הוא המשענת היחידה שלי.גם לאחי ילדים נישואים בדומה לי ולכן לא תמיד נעים לי לבקש ממנו תמיכה . אני מוציא את הכעס שלי על עצמי באכילה רגשית שמשחיטה את גופי משתקת את רגשותי ואת מעשי.אני מסתובבת זמן רב עם האכילה הרגשית ולא מצליחה לפרוץ את המעגל .האם יש למשהו טיפ שיכול לתת לי.איך יוצאים ממעגל שלי מה עושים תודה

אני מאמינה שאם יש רצון יש גם יכולת

ועדיין לא מאוחר להפסיק להסתובב בתוך המעגל הזה. תפרגני לעצמך-תלכי לחוגים, תצאי עם חברות לבית קפה, תצאי עם עצמך לבית קפה (עושה את זה פעם בשבוע עם הלפטופ-וזה תענוג!),תקני עבור עצמך. הגיע הזמן לחשוב גם על עצמך ועל מה שמגיע לך-אצלי זה הוריד הרבה מהמרמור והכעס שנוצר סביב העשייה למען אחרים וההרגשה שאני עושה למען כולם אבל לא עושים למעני. הבנתי שהכל תלוי בי ובאיך שמתייחסת ומפרגנת לעצמי.

ר ב י ד

New member
אני מברכת את נסיכת הכוכב על הזכיה.

זכית בקטגוריה מאוד חשובה, תמיכה זה הכל, תמיכה זה אהבה, איכפתיות, גב חזק, רגישות, אוזן קשבת, בקיצור הכל. תהני ממה שקיבלת מריבונו של עולם.

למעלה