יחסים עם הכלה

טוב שאת לא מרירה בכלל../images/Emo6.gif

התגובה שלך כל כך מכוערת ודוחה שלא יכולתי שלא להגיב לא מקנאה בכלות המסכנות שלך,צריכות להיות תקועות עם מנחוסית כמוך. בטח סופרת את הזמן עד ש....

ועוד משהו

את בטח מעולם לא "נבחת" על בעלך אצלך הבית היה ת-מ-י-ד מצוחצח בטח שהכלות מסכימות שתראי את הילדים כשהן לא בסביבה הן מחפשות להמנע מנוכחותך המלבבת כמה שאפשר. בטח חוסר שביעות הרצון ניכר על פנייך. תעשי בדק בית למה הכלות שלך מתחמקות מחברתך לא נראה לי שהן חושבות שגם את כזאת מציאה צריך שניים לטנגו

פרצלה

New member
עזבי,רואים שהכותבת הינה אישה בודדה

אומללה מרירה,שכל משפחתה נידתה אותה עקב רוע לב וגועל נפש. הכי חשוב זה באמת שיעמדו על המשמר ולא יתנו לנכדים להתקרב אליה

פרצלה חביבתי../images/Emo24.gif

צודקת במאת האחוזים, לא צריך להגיב לאישה מגעילה כמוה איזה התבטאויות, פלא שכולם בורחים ממנה? לא להתייחס, צריך לרחם עליה היא העונש של עצמה

MoRoSH11

New member
איך את מסוגלת להגיד דבר כמו

"הכי חשוב זה באמת שיעמדו על המשמר ולא יתנו לנכדים להתקרב אליה"?

MoRoSH11

New member
יש לך ילדים?

היו לך סבים? נהנית לבלות איתם? הרגשת שהם אהבו אותך בלי גבולות ובלי לבקש כלום בחזרה? למה למנוע מילד את האהבה של סבים?! גם אם היא חמות רעה וכו' הילדים לא אשמים בכולם

פרצלה

New member
חמודה

אם היא חמות שחושבת שהאמא של הנכדים שלה היא כלבה נובחת,אז לילדים הללו עדיף עבור בריאותם הנפשית לא להיות לידה. צר לי שאת לא חושבת על טובת הילדים ומוכנה להפקיר ילד גם בידיים של אנשים שמזלזלים בהוריו,האנשים שעבורו הם העוגן והבטחון בחיים. זה בהחלט לא תורם לאף ילד שסבתא שלו מתארת את אימו ככלבה. אני מאוד מקווה שחמותך לא מספרת לילדיך שאימם נובחת ומלוכלכת.

MoRoSH11

New member
נתחיל בזה שעדיין אין לי חמות

חשבת אולי שהכלה היקרה שלה אולי עשתה משהו שגורם לה לחשוב עליה ככה? היא, החמות, באה אליה עם כוונות לעזור ולתמוך אבל היא, הכלה, עושה הכל כדי להרחיק אותה ולעזאזל את עדיין מדברת על הסבתא של הנכדות אין דבר יותר כיף מסבים, במיוחד בגילאים של הילדות

פרצלה

New member
את מתרחקת מהעיקר

אני לא כתבתי את התשובה שלי לפותחת האשכול זו שהתלוננה שהיא עושה הכל למכן כלתה והיא לא מחזירה לה. אין שם שום בעיה של ראיית הנכדים ועד כמה שהכלה וחמותה לא מסתדרות,עדיין החמה רואה את הנכדים והכל בסדר. את התשובה שלי כתבתי לכותבת אחרת שניכנסה והודיעה שכל הכלות הן כמו כלבות שנובחות על הבעלים שהן מלוכלכות וכו'. וכן,במקרה של הכותבת שכתבה ככה על כל הכלות וגם על כלתה,אני בהחלט חושבת שיש צורך להתרחק ממנה בעיקר עבור הכנדים. אז צריך לשים לב לשירשור,מי כתב למי ועל מה,אחרת,עושים טעויות כמוך ותוקפים כותבים ללא סיבה.

forglemmigej

New member
הגעתי מהשער וזו דעתי

אחרי שקראתי את הסיפור שלך, בניגוד להרבה אחרות שחושבות שהן שופטות בבית משפט ולא שמעו את הצד של הכלה אני דוקא בעדך. אבל כדי שלא תסבלי סתם יש לי מספר הצעות לחיים עבורך, לא תוכלי לשנות את כלתך ככה היא , ככה בחר אותה בנך וזהו. יש להם חיים משלהם שרק מתחילים -ילדה בת ארבע ותינוקת- הניחי להם, פשוט כך! אל תזמיני ואל תתכנני תוכניות עבורם . זה נכון שיש לך כונות טובות אבל הם פשוט לא מתאימות להם. אל תביאי סירים עם כלום ואל תציעי עזרה עם הילדה בת הארבע. אנשים עם ילדים קטנים רק בונים את החיים שלהם והם עסוקים עם זה כל הזמן, אפשר בחגים או ימי הולדת להתקשר ולאחל איחולים מתבקשים , אבל לא יותר מזה. חכי שהם יבקשו את עזרתך . ככה אני רואה את פני הדברים.

barbara17

New member
אני חושבת שאת מגזימה...

אני אולי רק בת 17 וחצי אבל אני חושבת ששתיכן הייתן לא בסדר. אני מסכימה איתך מצד אחד שהיא לא בסדר, בגלל שהיא "קרה" אלייך- לא אכפת לה אם תביאי אוכל לביתם, אם תארגני במיוחד חגיגה עבור הולדת נכדתך השנייה וכו'. מצד שני אני חושבת שגם את לא בסדר במידה מסויימת כי את נותנת מעצמך בלי הגבלה, מכל הלב ובבסוף לוקחת את ההתנהגות שלה אישית כנגדך... זה לא מגיע לך להרגיש רע בגלל תסכולים של כלתך. תנסי לראות את זה גם מהצד שלה... היא התחתנה עם בנך כי היא אוהבת אותו, היא לא התחתנה עם אמא שלו, כנראה שהיא רוצה לעשות את הדברים בדרך שלה, אז דווקא בגלל שהיא כזאת והיא לא מכבדת את הנכונות שלך לעזור, לארגן, להכין, לקנות - אל תעשי !!! אני חושבת שזה מאוד לא נעים למישהו שעושה משהו מכל הלב ובסוף מקבל יריקה בפרצוף... כנראה שהיא, אישית, לא שווה את היחס הטוב שלך. אז במקומך הייתי דואגת לנכדות וקונה להן, דואגת לבנך ועושה הכל בשבילם, אבל ממנה הייתי קצת תופסת מרחק כי היא לא מעריכה. אני מאחלת לך רק טוב, המון בהצלחה ומילת המפתח- סבלנות !
סופ"ש נפלא... !!!

למעלה