יחסים וזוגיות

namelass

New member
רציתי להספיק עוד הרבה

עד גיל 30 אבל אם זה המצב כנראה שזה רק יתסכל.
עד עכשיו מתקשה להפנים איך אתם הגברים משחקים אותה מביני נשים..
מה! אתם פה קבועים אז מפחדים מהנשים שגם הן קבועות שמה יגידו משהו עליהם?!
לי בכל אופן לא מובן איך גבר נורמלי שחושב כמו גבר - יכול לעזור לעצמו אם לא לחשוב על צלע שלישית, לי אין את זה, וגם לא רוצה אז מה שנותר לאנשים כמוני זה לסבול מחוסר מגע.
אני לא הבנתי את הגברים שבוגדים, אבל אם ישנם כאלה גברים כמוני אז בוגדים זה כנראה בעל כורחם (אני בכל אופן לא מתקרב לזה, לא בשבילי, לא מאמין בזה וגם דוחה אותי משום מה)...

אני רוצה לראות איך אתם תשרדו כאשר לא תקבלו מגע במשך שלושה חודשיים... אני אהיה נדיב, אפילו שבוע זה יותר מידיי לגבר נורמלי.

I C E M A N 7

New member
על רומבה שמעת?

רובוט מטריף שמנקה את הבית באופן אוטומאטי.
ממש כמו האישה של פעם.

אז היצרנית הולכת להוציא רובוט דומה, גם הוא עם אלגוריתמים,
שיהיה בובה מתנפחת אך עם מגע אישי. גם כן כמו האישה של פעם.
כזאת שלומדת את הגבר שלה ומפעילה את עצמה לבד.
היית צריך להיאזר בסבלנות ולהתחתן אחרי ההשקה, גבר

אני יודע שאני עושה זאת, ואני מודה בזה קבל עם ועדת הכוסיות האינטליגנטיות שנמצאות פה. תראה איזה ביצים יש לי.

אגב, הם כבר שוקדים על המוצר הבא שיהיה שילוב של שני הרובוטים

namelass

New member
לא בשבילי הדבר, ותכל׳ס, אני גם לא אבין

את הגברים שהולכים על דבר כזה...השקה או לא השקה, זה לא היה עובר אצלי.
אני הבנתי מפה שהנשים שפה מצדיקות בגידה.

namelass

New member
אם את אומרת את זה עליי

אז זה כאילות שאת מכלילה את כל הגברים הנורמליים...לדיעתך.
היא בבית כל הזמן, יש לה מנוחה בין לבין ועוד שלי אין בעבודה, אחרי העבודה העייפות משתלטת, אני עובד עם ציבור רחב של אנשים, והיום האנשים הם יותר גרועים מילדים אז כך שבעיניין אופי עבודה שנינו אותו הדבר כמעט... אם כי שלי קשה בהשוואה אלייה, היא לרוב בבית וזה החלק הקל שהייתי רוצה ואין לי.

אני אומרת

שכל גבר נורמלי שמתמרמר על מר גורלו אחרי שני הריונות עוקבים ושני ניתוחים קיסריים, שיבקש למען האיזון בגלגול הבא להתחלף.
למה מה זה זה, היא מקבלת את כל התפקידים הקלים, ואתה אוכל אותה?! והיא עוד לא מפצה על זה, אז בכלל...

באמת שאין מה להגיד. פשוט נדפקת, גבר
.
אתה גם קורע את עצמך עם אנשים שהם כמו עשר תינוקות, וגם חוזר עייף וחרמן, והיא בפנאן שלה עם ציצי בחוץ, בלי רחמים.
הייתי אומרת שאין אלוהים, אבל חן המינהלת טוענת שיש. אז לדעתי תתחיל להתפלל לאבא שבשמיים כבר מעכשיו, שבפעם הבאה על בטוח תהיה אישה <שנשואה 'לך'>
!

namelass

New member
אמרתי לא אענה אבל ניחא

אם אהיה אישה זה בסדר כי אני אז לא אזכור מה זה לחיות גבר.
כעת בפועל מה שקורה זה שכעת אני כגבר מתקשה לחשוב כמו אישה: לא לחשוב על מגע ולהבליג, אנחנו הגברים (הנורמליים יש לציין) לא חושבים ומתנהגים כמו האישה, לכן בתחום הזה אתן שונות, יכול לשים מפתח ולנעול ולזרוק את המפתח לים ולהן לא יהיה איכפת ממין, להזכירך זה השוני בין גבר לאישה.

תודה שאתה מעדכן אותי

לגבי השוני. כי אני עד היום לא ידעתי שכל הנשים אותו דבר, תמיד, לאורך כל תקופות חיינו, ולבטח שגם הגברים הנורמליים, כמוך, הם מקשה אחת.
אבל עזוב, אחרי שהתוודית למה זה להיות גבר, חשוב שתחווה על בשרך גם מה זה להיות אישה, לפחות כדי להרגיש כמה זה קל וכיף לא נורמלי. לא חבל לפספס?

dolly15

New member
תראה. כתבו לך פה

פעם אחר פעם דברים ואתה לא קולט. אני בספק אם מה שאני אכתוב יעזור, אבל אני מרגישה שאתה במצוקה ואני באמת רוצה לעזור.
זאת אומרת, את כל זה הרגשתי עד שקראתי את התגובה הזו שלך.

אם אתה (באינפנטיליות מרובה יש לציין) משווה ככה את הקשיים ועושה איתה תחרות (בטוח גם בלי שהיא יודעת) של :"מי יותר מסכן" אתה נכנס יותר ויותר לתוך הבוץ. אין פה שאלה של למי קשה יותר, יש עובדות בשטח: לך קשה וגם לה קשה. אל תזלזל בקושי שלה, בעיקר משום שאין לך מושג מה הקושי ועד כמה הוא גדול.
רואים שאתה לא יודע, פשוט לא יודע מה זה להיות מטפלת יחידה של ילדים, להיות אחרי לידה שהיא אפילו לא לידה רגילה, אלא ניתוח קיסרי (פעם שנייה בחיים).
עכשיו, בסדר, אני מבינה שקשה לך בלי סקס. אבל ראבאק, מה אתה רוצה? שהיא תעשה איתך סקס בלי לרצות? דבר שעוד יותר יעורר בה אנטי לאקט הזה איתך, יעורר בה שנאה כלפיך ודחייה בכל מה שקשור למגע ביניכם. הרי לעשות סקס בלי באמת לרצות זה דבר מאוד קשה מבחינה נפשית.

הגישה שלך לנושא כל כך בעייתית, שלדעתי כדאי שאתה וזוגתך תלכו לטיפול זוגי.

אין ספק

זה באמת מה שעכשיו חסר לה, בין הנקה להחלפת טיטול, לריצה אחרי הגדולה להוריד אותה מהלמפה, להכנת אוכל ופריקת מכונת כביסה.
לשמוע אותו בוכה באופן מאומץ אצל הגננת שהיא לא מאוננת לו תוך כדי העברת הילוך בבין לבין.

namelass

New member
היא אומרת שאני מקרה

אבוד וששום מטפל/פסיכולוג לא יעזור ושהכי גרוע שאני אשגע את המטפל... ככה מדברים? מביא פרנסה ועובד מצאת החמה ועד כניסתה וזה מה שאני מקבל...אפילו חיבוק אני לא מקבל, לא מה שלומי/איך היה בעבודה... הכל אני מספר.
החיים קשים. ואני מעריך, שלא תחשבו, פשוט אני גם בבעיה ובאתי לשפוך ולקבל חוות דעה מניטרליים זה הכל.

dolly15

New member
נכון החיים קשים.

תתמודד! אתה אדם מבוגר ויש ילדים שזקוקים לך!

קודם כל אם היא לא משתפת איתך פעולה בעניין הטיפול הזוגי, תתחיל אתה לבד ללכת.
לשפוך זה טוב, אבל אתם צריכים מישהו מקצועי שיעזור לכם לגשר על הבעיות. נשמע שאכן יש בה זלזול, אבל אין לדעת מהיכן הוא מגיע. אתה מתלונן על כך שהיא לא נותנת לך חיבוק ונחמה, יכול להיות שהיא מרגישה שלא יכול להתקיים ביניכם מגע בלי שתקשר הכל לסקס.

מה אתה עשית על מנת לתמוך בה? לשאול אותה מה היה לה היום? מהדברים שאתה כותב נשמע שאין לך חצי מושג מה עובר עליה במשך היום, ושגם אם אתה כן יודע יש לך אפס אמפתיה כלפיה. אתה בטוח שאתה עובד הכי קשה וש"ניצחת" במלחמת המסכנות שלך. לכן איך אתה מצפה שהיא תוכל לתמוך בך אם ברגעים הכי קשים שלה אתה חושב רק על עצמך?

אני לוקחת את זה ככל באופן כללי: מה שאני דורשת מאחרים אני מנסה להכיל על עצמי. אם אני מרגישה שבן זוגי לא תומך בי מספיק, אני מנסה לראות האם אני תומכת בו. נסה גם אתה לעשות תרגיל מחשבתי בסגנון זה.
(זאת כמובן עם הסתייגות שלכל אדם יש צרכים אחרים)

namelass

New member
הנה, הבנת.

אם לא מתחשבים אז איך אפשר להתחיל להבין אחרים.
אני תמיד התנגנתי על זה: מי שלא מתחשב בך אל תתחשב גם אתה בו...
על זה את מדברת? זה עונה לך במקרה?

dolly15

New member
אני? אני הבנתי מהתחלה,

אתה זה שלא מבין! והנה, עדיין אתה לא מבין מה רוצים ממך כל האנשים המוזרים האלה שכותבים לך כמה לידה זה קשה, ושאתה צריך להיות למען אישתך עכשיו ולא נגדה. וכל זה, מי היה מאמין, במקום להגיד לך כמה אתה מסכן ולרחם עליך.
שמע, רחמים יש לי בשפע, אבל לא אליך, אתה מאוד מאוד אנוכי.

namelass

New member
אנוכי? אוקיי

אני אנסה לתמצת לך בקצרה את התרחישים שחוזרים על עצמם ותגידי לי מי אנוכי אם כבר נגעת בזה:
אני מגיע לעבודה שפוך - אני צריך להכין אוכל מאפס (אני תמיד הכנתי לה).
בגדים אין מה לדבר... אני מבקש ממנה אין ספור פעמים שתגהץ לי כי לי אין זמן ומה אני מקבל כתגובה: ״אני לא משרתת שלך, ואני לא אמא שלך, רוצה תגהץ אתה וחוץ מזה אני לא יודעת לגהץ ואך פעם לא גיחצתי ואין שום סיבה שאני אתחיל עכשיו״.
ככה מדברים? זה לא אנוכיות? וגם היא עושה לי חשבון: ״בזמן שעבדתי וביקשתי ממך שתכבס לי חולצה אחת כי לי לא היה זמן ואתה לא נענתה אז עכשיו גם לא בא לעזור לך בדברים שלא עזרת״.

בהתחלה היא הייתה מכבסת לי את בגדי העבודה ביד (לא היה מכונת כביסה בנתיים) וכאשר עשתה זאת היא עשתה...במילים שלה: ״זה כדי לא לראות אותך בבית״!!! ככה מדברים?!!
אם מה אם יש תינוק, ככה מדברים? זה לא אנוכיות?
כל מגע שלי/נשיקה ישר: ״אתה לא נוגע בי בלי סיבה״!

וגם, סוך סוף אני יכול לנוח סופ״ש ולהטעין את עצמי למחורת, אז מה היא מבקשת: ״תשטוף כלים במקום לזרוק ולהשאיר״ וכן ״תגהץ לך את הבגדים שלך כי אני לא אעשה זאת״.

ומה הכי מרגיז! שהיא לא מעריכה את זה שאני עובד קשה, אז היא אומרת: ״תחליף אותי ואני אצא לעבוד׳ לדיעתך אני עובדת בלי הפסקה הן פיזית והן נפשית״ וגם: ״אתה יכול אחרי העבודה לא לעבוד, אבל אני לא יכולה לנהוג כמוך, אז. גם אם אתה עייף אתה צריך לעזור בבית ועם הילדים, כי להזכירך אם הייתי עובדת עכשיו זה מה שהייתי עושה, עובדת בחוץ ומיד אחרי זה עובדת בבית״!!
אני אומר לי שאני אעדיף לעבוד ועוד עבודות רק לא להיות עם ילדים קטנים, וכמה שאני אוהב את הילדים שלי הם באמת משגעים....

ומאז שהתחתנו ונולדו ילדים לא זכור לי מתי היא בא מיוזמתה לחבק/לתת לי נשיקה, זה הכל אני ולרוב אני נדחה, ואם זה לא מספיק מקבל בורגז כל פעם שאני מרגיז אותה לטענתה.
זה נורמלי? אני חושב שכל בחורה הייתה רוצה גבר כמוני: אוהב ללא גבול, דואג ומבשל ועובד בכדי לדאוג למשפחה...והכי חשוב, שבלי אישתי בחיי לא רואה את החיים שלי חי לבד...יותר מזה.
נשים, נשים זה עם איגואסיטי ולא מובן.
אם זה לא אנוכיות אז לא יודע מה זה...אבל כרגיל, לפי ההכרות עם הפורום כרגיל אני פה הבעיה והלא צודק...
שיהיה כבר, התייאשתי

בקיצור ברוך

תפסיק לעשות שרירים, ותעשה ב ד י ו ק מה שהיא אומרת לך.
אחרת תשאר עם הבולבול ביד עוד הרבה זמן

Aski7

New member
עכשיו אחרי שהצגת את זה ככה!

אז הכל מובן.
אתה שומע בהו את אישתך!!!
כפרה תתחיל להזיז תתחת.

namelass

New member
לאיזה כיוון בדיוק?

אני רק תיארתי מה שקורה לעיתים קרובות מאוד...
אז מה להזיז ולאן? לא מספיק העבודה שקוראת לי את התחת
ומוציאה לי את המיץ?
מ 7 וחצי בבוקר ועד 18:30 זה העבודה שלי, לא מספיק?
טוב, כנראה לא תהיה תשובה

למעלה