יחסים וזוגיות

Loliath

New member
עצות אופרטיביות

1. תפסיק להתלונן ולהתחנן אליה לסקס (שזו, אגב, זכות בסיסית בנישואין) - אתה רק מחזק אצלה את הרעיון שניתן יהיה להעניש אותך בעתיד אם תסטה מהרצונות שלה. אל תיתן לה את הכוח הזה.

2. תתחיל ללכת לחדר כושר אם אתה לא הולך כבר עכשיו. אל תספר לה. פשוט תדאג שהיא תראה אותך יוצא עם תיק של חדר כושר וחוזר מזיע. אם היא שואלת, תתיחס כאילו זה סתם בשביל הבריאות.

ברגע שהיא תקלוט שאתה כבר לא מתרגש ממנה ומהחוסר סקס ובעצם מצאת לך עיסוקים אחרים, היא כבר תיזום סקס.

בונוס - ברגע שהיא יוזמת סקס, תדחה אותה בעדינות ("כואב לי הראש"). זה יטריף לה את הנוירונים.

הכי חשוב - תתעלם מעצות של אנשים נורמטיביים ש"מבינים" ביחסים. בעיקר מכאלה שקוראים לעצמם יועצים זוגיים.

namelass

New member
במידה והתגובה לא צינית

אתה יודע כמה לא יעניין אותה אם אגיד ״יש לי כאבי ראש״?
זה יקפוץ בכפל כפליים משך הזמן עד למגע המיוחל.
אני מאלה שעונים להגדרה הזו: ״נותנים לך תיקח בועטים בך תברח״...
בנתיים אני סובל בשקט, לא ישן טוב בגלל עצבים שחוסר מין מביא עימו, עובד כמו זובי ונראה כבר כמו זובי.

אם היה לי פיתרונות להתמןדדות קרוב לוודאי שלא הייתי בא לפה, אבל מה לעשות שאני מתעב בגידות ורואה באישתי אחת ויחידה, אבל מסתבר שיש על זה עונש.

Aski7

New member
תפתח אוזניים

ותנסה להקל עליה.
תנסה להתחשב בה..
תראה שהזמן יעשה את שלו ואתה תרוויח לא רק סקס אלא אישה שמעריכה אותך כבן זוג ואבא, אישה שבכל הזדמנות תגיד ״איזה גבר יש לי״, ואישה שגם כשתהיה עייפה תפנק אותך ותרגיש צורך ״להאכיל״ גם אותך.

looking 4the

New member
תובנות ממנוסה

גם אני אחרי הלידות שלי "לקיתי" בחוסר חשק מיני.
טראומת הלידה + התפרים + הקושי בהנקה + חוסר שינה + הורמונים ========חוסר חשק מיני.
זה טיבעי לחלוטין וזה עובר.

ס ב ל נ ו ת ......יש לכם עוד את כל החיים להזדיין

joejoe268

New member
וואי וואי וואי

תגיד, מה דעתך לשתי לילות בשבוע (נניח ביום חמישי ושישי - שזה ימים שלא קמים בבוקר לעבודה), לקום במקומה בלילה? היא יכולה לשאוב חלב ולהשאיר לך. אבל לא משנה מה קורה, היא לא קמה מהמיטה. אם לא מסתדר עם השאיבה, אז אתה פשוט תקום ותביא אליה את התינוק כשהוא צריך לינוק וגם תדאג להחזיר אותו אח"כ למיטה.
ובבוקר, תאפשר לה עוד כמה שעות שינה ותהיה עם הילדים.
יש משהו שאתה צריך להבין- יש צרכים בסיסיים שאם הם לא מתקיימים, הגוף יעשה הכל כדי לקיים אותם. הצורך בשינה ממוקם גבוה יותר מהצורך ביחסי מין. אם יש שם חוסר, אז הגוף ינסה להשלים את זה בכל הזדמנות הרבה לפני שהוא ירגיש חרמנות.

namelass

New member
הילדים לא לוקחים דבר

שהוא לא פיטמה אנושית. היו ניסיונות מצידה והם דוחים עם הלשון...
ילדים די מוזרים שאפילו חלב אם לא מוכנים לקחת בבקבוק...
אני גם ישן לב טוב, ובכל זאת מתפקד.

Aski7

New member
אתה צודק!!

אישתך היא חוצפנית ומגזימה ואגואיסטית ולא נותנת כלום למערכת היחסים הזו שתצליח!
היא לא מרוצה משום דבר וכל הזמן מתלוננת וכל הזמן סובלת ומענישה? איזה חוצפנית!!! היא בחיים לא מאושרת. שום דבר לא טוב לה..
הכל כואב.. הכל כל הזמן סביבה וקשה לה..מתייחסת אליך כסמרטוט..חושבת רק על עצמה..וכו..

נשמע מוכר?
זה מה שאתה אומר לה?
אולי עדיף בלי בעל במצב הזה מאשר בדיכוי התמידי הזה.
אתה עוד תקבל כפה בפרצוף ותתבגר..כי חשבתי על זה ואתה פשוט ילד.

שילה1

New member
נו באמת....יש אפשרות להתיעץ בנושא ההצמדות

להנקה,וסירוב אכילה מבקבוק.הריחיים.
אשתך לא תניק לנצח,והילדיםלא יכתיבו לכם את קצב ודרך החיים.
על כן-אם ההנקה גורמת לאשתך להיות מתוחה,עייפה,חסרת אנרגיות,שקולו בדיקה של כל נושא ההנקה.לבטח יש כאן חומר ברשת ויש אפשרות
להתיעץ עם מומחים.
הילדים ממש לא מוזרים,ההורים שלהם מוזרים!דחו עם הלשון?מנסים שוב,ושוב ושוב,וכשהם רעבים,יאכלו מבקבוק.
ואגב-יש פטמות לבקבוק הדומות ביותר לפטמה אנושית.
וביחס אליך-במקום לתרום לאוירה נעימה בבית,לעזור לאשתך להתמודד,אתה יוצר אוירה עכורה,שרק תמשיך ותדרדר אם לא תעשו לכך סוף.

namelass

New member
אם אתחיל לספר לך כמה תחליבי חלב

שרק נפתחו נזרקו - זה לא יגמר הסיפור... וכן כמה סוגי פטמות קנתה.
פשוט אספר לך מקרה ותסיקי לבד שישנם מקרים שפשוט אין להם פיתרונות כםי שאת חושבת בחתימה שלך:
הרי זה נכון שאחרי קיסרי האישה לא יכולה להניק כי היא בהתאוששות, אז את התינוק הרך מי שמאפל בו זה מחלקת תינוקיה, אז בתינוקיה הבכורה דאז סירבה לקחת בקבוק, אני ניסיתי בעצמי וכלום, בכי, האחות המנוסה מנסה וכלום, האמא לא פה, היא גמורה, תינוקת ראשונה ועדיין צריך ללמוד הכל הרי, אז איזה יומים התינוקת לא ינקה מאמא אלא היו ניסניות לתת בבקבוק ומאז התינוקת רק ירדה במשקל...
תינוקת שאמורה כמו כל תינוק שרק נולד לפתח את הרצון לינוק אבל משום מה בילדה הזו שלנו היה רק סירוב, ונניח היא לקחה בסוף הקיאה, אז התוצאה ירידה דרסטית במשקל, וכתוצאה מהירידה במשקל הבית חולים אמר לה שאם התינוקת לא תעלה לא ישחררו אותה, את התינוקת...
היא חששה מזה ואמרה שכל היום נתנה לה לאכול ולמחורת עלתה ואז קיבלה שיחרור... ונולד העכשוי מראה ספיטומים שלה, אז כך שההצעה שלך לדחוף ולדחוף בעודו תינוק רעב - זה סוג של התעללות לדעתי.
לכן ציינתי שהילדים מוזרים, כי אלה מקרים מוזרים.
אפילו ניסתה שאדם זר יתן - וכלום, ונגיד לקחו בסוף אז התוצאה זה פשוט להקיא, זה החלום שלה להאכיל בבקבוק.

שילה1

New member
לא יודעת.יש בטח רופאי ילדים מומחים לנושא.

או אחות טיפת חלב.לבטח יש פתרון.
וכעתאנימביחנה שאשתך חרדה מאוד למשקל הילדים.וזה טבעי,ובמצב זה-עוד יותר.
עלכן -הנח קצת לאשתך.תן לה את הזמן להתאושש....

נאליים

New member
לא עושים סקס מבחינה רפואית לפחות חודשיים

לאחר לידה!
יש נשים שרוצות לשכב רק אחרי חצי שנה ואפילו יותר. אתה משוגע? אשתך ילדה, היא המטפלת העיקרית בילדים ואתה מאשים אותה שהיא לא רוצה סקס? שלח אותה לסופ"ש צימר עם חברות, תפרגן לה כל ערב שעתיים פנויות ורק אז תעז לבוא בדרישות, חצוף.

namelass

New member
הצעות שרק עשירים יכולים לממש

מה זה ההצעות האלה? ״צימר״! ״חברים״!
ומי יטפל בילדים בצימר תגידי?!
קצת היגיון לא יזיק.
וגם מבחינה רפואית אומרים שסקס טוב, אז מה זה? הכל צביעות במאמרים?
הצלחתם לבלבל אותי זה בטוח

Aski7

New member
אתה תטפל בהם בזמן שהיא בצימר..

עוד קצת כשיתחילו לאכול לא רק מהשד.

ובאמת קצת הגיון לא יזיק

בקצב הזה, ההוצאות על עו"ד יעלו לך יותר מהצימר

אם תמשיך כך......

צימר זה רק לעשירים? איפה אתה חי?
זה בערך העלות של החיתולים של הילד שלך לחודש...
וואלה אתה חיי בסרט.... הצימר זה לא העניין. ניסו להגיד לך משהו
ופספסת את הפואנטה לגמרי (בפעם ה 100).

אבל צודק, אולי תשאיר אותה בבית לעבודה ולסקס בלבד... הרי בשביל זה התחתנת איתה לא?
הגעת לפה לשאול שאלה, כל העולם אומר לך שאתה חי בסרט (גברים ונשים),
ואתה בשלך לא מצליח להבין שהבעיה זה אתה ולא היא...

כדאי תתעורר, לפני שהדבר היחיד שתראה במקום סקס זה את תשלום המזונות לאישתך,
אחרי שהיא תטיס אותך לכל הרוחות, כשהיא כבר לא תוכל להסתכל עליך מרוב שתגעיל אותה...

כדאי לך להתעורר לפני זה... כי אם תמשיך כך זה יקרה בשלב זה או אחר...
איך ההגדרה של אי שפיות? לעשות שוב ושוב אותו דבר ולצפות לתוצאות שונות?
כדאי שתחשוב על זה... מה התוצאות שאתה מקבל מההתנהגות שלך? יותר ריחוק?
אז אולי הגיע הזמן לשנות גישה... במקום רק להציק תתחיל להעניק לה אהבה (בלי לצפות לקבל משהו חזרה!!)...

namelass

New member
אגב סרט, נראה לי שאולי זה מתאים לך

מה לי ולטיפול ילדים? מה העולל יאכל בדיוק? מה אם העבודה שלי בדיוק?
וחוץ מזה, איזה גבר נורמלי יציעה במיוזמתו לאישתו ״לכי לצימר לבד״?!!
אתם שיפויים כאילו?! אכן הצעות לעשירים בלבד, יודע מה אני אומר.
אני עובד קשה, זה מספיק לי.

יש משהו שיגידו לך וכן תקבל?

מה לך ולטיפול בילדים?
חשבתי שעשית ילדים כי זה מה שאתה רוצה....

מה הוא יאכל? זה מה שמנסים להגיד לך - אישתך עושה את כל העבודה!

וכמו שאמרתי לך - הצימר לא היה הפואנטה של מה שניסו להגיד לך....
אתה עדיין תקוע בעצמך ולא מבין שאישתך עוברת תקופה מאוד קשה,
הרבה יותר קשה משאתה יכול לדמיין....

אבל אני משאר שאם כל מה שעמרו לך עד עכשיו לא עזר... אז מה זה
משנה מה עוד יגידו לך... זה ממילא לא יעזור.

אם אתה חושב שכל החיים זה עבודה קשה וסקס... מציע לך לפני שתטפל בבעית הזוגיות שלך,
לטפל בבעיה האישית שיש לך עם עצמך... מומלץ ביותר בתור שלב ראשון בשבילך....
נראה שיש לך בעיה רצינית בראיה של החיים והמשמעות שלהם לפי מה שאמרת פה...

קיצר, הרבה הצלחה.
קשה לעזור למי שלא רוצה שיעזרו לו.....

אייבורי

New member
שחרר גיסנו

מרבה לחץ מרבה דאגה.

אבל ברכות על ההספק, שני ילדים בשלש וחצי שנות נישואים זה יפה.
בכל מקרה, תחשוב שאם היית מחרבן כדורגל, לא בטוח שהיית רוצה איזה אנאלי בחודשיים הקרובים, ככה גם אצלה

למעלה