יחי ההבדל הקטן..

odiman11

New member
קודם כל

אל תגיד שאת לא רוצה לריב כי כבר יש פה מעל 40 הודעות וזה ממש ריב לא נעים לי להגיד אבל ממש כמו זוג זקנים לפי דעתי דין קיין שחקן דוחה והוא יכל להיות אני לא יודע שיחק בזיליון סרטים אבל לא כשחקן ראשי אפילו לא כמשנה והוא לא השתמש בחוטים ורואים את זה זה לא בעיה לראות כזה דבר כריסטופר ריב בהרבה יותר טוב ממנו אבל הוא היה כמו גיבור מהקומיקס כאילו הוא דיבר בצורה מאוד גיבורית כזאת בסרטים שלו ואין י שמץ של מושג מכמה סרטים הוא שיחק אבל אני יודע שהוא היה או שחקן ראשי או משנה אף אחד משניהם לא היה קרוב להראות כמו הסופרמן בקומיקס כי שם בכלל היה לו גוף ענק ושיער ארוך (די כמו ה"סלע" הזה ממלך העקרבים אני לא יודע מה השם הפרטי שלו) ולבסוף איך אתם יכולים בכלל להכניס לכאן את הסופרמן המצויר של שנות ה90 לא רק שיש לו תחתוניי בוקסר במקום התחתונים הרגילות הוא גם חלש ומצוייר בצורה מגעילה יש את הסידרה הישנה יותר שהיית ממש יפה אבל ראיתי רק פרק אחד ממנה אז אין לי הרבה מידע עליה

LoLo16

New member
קודם כל...

לא רציתי לריב, וזוהי לא היתה כוונתי באף אחת מההודעות ששמתי. אני יכולה להבין את זה שיש כאלה שמעדיפים את כריסטופר ריב, ואני גם מבינה למה- הוא היה סופרמן מצויין. אבל לא יכולתי לסבול שיורדים על סופרמנים אחרים רק מכיוון שהם לא היו הכפילים שלו. בדיוק כמו מה שאתה עושה- ובבקשה אל תנסה בכלל לדבר על הסרטים בהם שיחק דין, כי בכל הסרטים ברשימה שלמעלה הוא או כיכב או היה כוכב משנה, אז אל תתחיל בכלל. הוא כן השתמש בחוטים ממי, אחרת איך אתה חושב שיגרמו לו להיראות כאילו הוא עף? שיזרקו אותו מקומה 30?? תסתכל על התמונה משמאל.

yaniv79

New member
עודד היקר, לא הבנתי כלום ממה שכתבת

קודם כל תלמד להשתמש בסימני פיסוק (,) כי לא מבינים מה אתה כותב. דבר שני השיער הארוך והשרירים המנופחים הם אופנה של השנים האחרונות. אם אתה מבין בקומיקס של סופרמן לא היית רושם את זה. הסידרה המצויירת האחרונה היא אדירה, כל כך נאמנה לקומיקס שזה מדהים. הציורים יפים מאוד, ומה זה תחתוני בוקסר? מאיפה זה בא?

אלעד ר

New member
לדעתי

גם דין קיין וגם כריסטופר ריב היו סופרמנים מצויינים, ואני לא מוצא מקום לויכוח כאן. בסך-הכל אני אהבתי את שניהם כסופרמן ולדעתי כל אחד התאים להיות סופרמן בימים שבו הוא כיכב בדמותו. לומר מי יותר טוב זה בסדר וזה לגיטימי, אבל למה להשמיץ ולומר שהאחד הוא גרוע? כל אחד יכול לומר למה הוא אוהב את זה ואת זה בגלל ככה וככה, אבל זה פשוט הופך להיות מאוד מכוער כשמציינים מגרעות אצל האחרים. ובתמונה - סופרמן של הקומיקס : הוא גבוה, ושרירי ביותר במימדים של מר-עולם וגם יש לו סנטר עם חור (עד עכשיו ראיתי כי רק מקגינס מצייר אותו עם הסנטר הידוע), אני לא חושב שלאף-אחד מהשחקנים ששיחקו את סופרמן היה סנטר כזה אז זה כבר נקודה אחת פחות.

yaniv79

New member
עדיין חושב שאין קשר בין הסרטים ל..

איך שמציירים אותו בקומיקס?

aviatiko

New member
אתה מתכוון ...

סופרמן עם חליפה מרופדת (וראיתי אותה במו עיני אז אל תנסה לטעון אחרת). כן כריסטופר ריב היה בזמנו סופרמן טוב. אבל הגדולה של דין קיין הייתה כקלארק ומכאן שם הסדרה "לויס וקלארק: ההרפתקאות החדשות של סופרמן". ודרך אגב העובדה שהשרירים של דין אמיתיים עזרה מאד בקטע של להראות את קלארק גםב בחולצות טי שירט ולא רק בחליפות.

למעלה