יחי ההבדל הקטן..

yaniv79

New member
כנראה שלא הסתכלת על המסך כש..

דין קיין התהלך לו עם לויס ברחוב והכרס שלו בולטת לה החוצה.. העונה הראשונה הייתה נחמדה ואח"כ זה נעשה עילבון לילדים בני 3. לויס אוכלת צפרדעים? נו, באמת?

LoLo16

New member
מישהו ישב לך עם אקדח לרקה

והכריח אותך לצפות בזה? לא טוב לך, תכבה את הטלוויזיה. לי יש גם המון מה להגיד על הסרטים, ולא הכל טוב, אני פשוט לא רוצה לפתוח מלחמה של מה יותר טוב. תלמד לשלוט קצת בעצמך ולכבד גם את דעותם של אחרים, אפילו אם זה לא מתאים לך.

yaniv79

New member
אני אוהב את הדמות ואת הסיפורים

אני צפיתי בכל הסידרה ויש לי אותה מוקלטת, כמו כל דבר שקשור לסופרמן. יש לי אוסף עצום של חוברות, סרטים, סדרות, עיתונים, תמונות, דיסקים, צעצועים, פוסטרים נדירים, ומה לא של סופרמן. אני מכבד את דעתך, אבל אני לא חייב להסכים איתה.

LoLo16

New member
אתה לא חייב להסכים עם כלום

אבל אם אתה רואה שיש פה מעריצים של דין קיין, זה לא אומר שאתה צריך לבוא ולתקוף אותו בכל הכוח, כי יכולים לעשות לך בדיוק את אותו הדברים בקשר למה שאתה אוהב/ מעריץ, כי הסרטים גם כן לא היו מושלמים וגם לא כריסטופר ריב, שאני לא רוצה להתחיל עליו שומדבר כי אני אוהבת אותו בתור שחקן מצויין ואין לי כלום נגדו, רק על הדעה שלך שמסרבת להיפתח שאולי כן היו עוד סופרמנים טובים מלבדו.

yaniv79

New member
הסופרמנים היחידים המוצלחים חוץ ממנו

הם הסופרמנים המצויירים. לא באתי לתקוף אף אחד, חשבתי שיש פה עוד שחושבים כמוני. אני חבר בעוד פורומים של סופרמן באתרים זרים ושם די מסכימים איתי. בינתיים אני מנהל דיון עם מישהי אחת באמצע הלילה..

LoLo16

New member
אני מאושרת שיש לך תומכים

גם אני חברה בפורומים זרים של סופרמן, אבל אני נמנעת מלהשתתף בדיונים כאלו כי אני לא אוהבת לריב עם אנשים, והדיונים הללו בדר"כ גוררים ריבים. תהנה מהסרטים, אני יהנה מלו"ק ושיהיו לך חיים טובים ולילה טוב.

yaniv79

New member
בקיצור, מה דעתך על התמונה למעלה?

של דין קיין בהודעה הראשונה שלי..

LoLo16

New member
זאת תמונה נוראה שלו....

אבל יש לו תמונות הרבה יותר יפות בתור סופרמן. סחטיין על השרשור שעשינו... כמעט חצי עמוד... יפה

yaniv79

New member
אוי, ימי הנעורים העליזים..

זה אומר שאת מעריצה של הסידרה מגיל 10...

yaniv79

New member
האמת היא ש..

אני נכנסתי לכל הקטע של סופרמן קצת בגלל לויס וקלארק. אח שלי הוא בעל האוסף קומיקס העצום של סופרמן ( כבר אין לו איפה לאחסן אותם) ותמיד הוא היה מנג´ז לי תראה את זה ותראה את זה. וכשהוא היה בצבא הייתי מקליט לו לויס וקלארק וככה התחלתי לראות את זה וניסיתי לקרוא את הקומיקס ולראות את הסרטים ומאז אני מכור. החדר שלי נראה כמו מזבח לסופרמן.

LoLo16

New member
:)

אני דוווקא לא אוהבת שום סופרמן אחר מלבד לויס וקלארק. הסרטים טובים, אבל אני לא מעריצה אותם.. אני לא סובלת את הסרטים המצויירים ולא ממש מבינה את הקומיקס.. :) רק לויס וקלארק

yaniv79

New member
גם אני חשבתי כמוך בהתחלה..

אבל כמה שזה נשמע מגעיל ומתנשא..( ואני ממש לא מתכוון לזה ).. עוד כמה שנים, את תגיעי לאותן מסקנות שאני הגעתי.

LoLo16

New member
אני לא חושבת

כי אני מטבעי לא אוהבת את סופרמן, גם לא את הסופרמן של ל"וק. אני אוהבת רק את לויס ואת קלארק. אז אני לא חושבת שאני אשנה את דעתי בהתבססות על אפקטים, מראה או מי היה סופרמן יותר טוב, כי שוב- אני לא אוהבת את סופרמן

yaniv79

New member
אם יש לך אפשרות,

נסי לראות את הDVD של הסרט הראשון, וגם את התוספות שיש בו. אשמח לדעת מה את חושבת אח"כ.

למעלה