יחי ההבדל הקטן..

LoLo16

New member
לא נראה לי

כי אני זוכרת רק שניים. אחד שלויס מגלה שקלארק הוא סופרמן- הוא נופל על האש ולא נשרף, והשני שהקריפטנים באו. אלה סרטים 1 ו-3, לא?

yaniv79

New member
פשוט להתבייש..

קודם כל את ניגשת ביום ראשון לסיפריית וידאו ומשכירה את כל ה4, בפקודה. ושני העלילות שציינת מתרחשות בסרט השני בלבד. אם את אומרת לי שלא ראית את הסרט הראשון אני אתחיל להבין למה את כל כך מגינה על דין קיין.

LoLo16

New member
../images/Emo13.gif

אני ראיתי את הראשון, אני פשוט לא זוכרת הרבה ממנו (שאבא שלו מת ואז גם אמא שלו אם אני לא טועה...).

yaniv79

New member
כשהכוכב קריפטון התפוצץ כולם מתו ../images/Emo4.gif

זה די מובן למי שמכיר את סופרמן..לא?

את הסרט הראשון...

פשוט כואב לעיניים לראות עכשיו, פשוט שבקטע הראשון, שהם עשו את גשם המטאורים, זה כל כך מזעזע לעומת האפקטים של סמולוויל (אני יודע שאת הסרט עשו מזמן, אבל מה לעשות, זה פשוט מפחיד) ואיך שהם עשו את הקרני לייזר שיוצאות לו מהעיניים...
מפחיד. בכל מקרה, גם אני רוצה לשכור ולראות את 4 הסרטים של סופרמן... ואני יעשה זאת. נ"ב הסרט הראשון זה לא עם זה שלויס נוסעת במדבר או משו ויש רעידת אדמה והיא נקברת, ואז סופרמן מחזיר אחורה את הזמן כדי להציל אותה? כי אם כן, זה מה שאני זוכר....

אה נכון...

הקטע העלוב של שתי השניות שלקחו בד וציירו עליו כוכבים, וקרטון ששימש חללית. רואים אותו טס לתוך כדוה"א ואז את החללית כשמרתה וג´ונתן אוחזים ילד בידיים שלהם.

yaniv79

New member
אתה מתיימר להבין בעשיית סרטים?

האומנות האמיתית של עשיית סרטים מתה, הכל כל ילד קטן שיושב בבית יכול לעשות אפקטים כמו בפרק הראשון של סמולוויל. ומאיפה הבאת חתיכת בד וקרטון!?! איזה שטויות אתה מדבר?

היי, תירגע.

מה אתה לוקח את זה אישית שיורדים קצת על הסרט? בסדר, הסרט היה יפה בתקופתו. הוא נועד לילדים שיוכלו לומר "פיו פיו! אני סופרמן ואני הורג אותך!" בגלל זה גם לקחו את כריסטופר ריב, כי הוא באמת ניראה כמו גיבור חזק. ואם כל אחד יכול לעשות אפקטים כמו בסמולוויל, בוא ניראה אותך. זה יכול להיות נחמד. בד וקרטון - תיזכר שנייה, איך מתחיל הסרט הראשון?

yaniv79

New member
הלוואי ויום אחד סמולוויל תגיע לרמה

של הסרט הראשון של סופרמן. האפקטים עומדים במבחן הזמן גם אחרי 25 שנה. ראית את הDVD שיצא לפני שנה? אני מאוד רגוע, אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר. האפקטים בסרט נראים מציאותיים מכיוון שרובם אפקטים פיזיים שצולמו על כבלים וכו´, כל האפקטים של סמולויל עושים על מחשב. אין מה להשוות בכלל, זה כמו הדוגמא של הגירסא המחודשת של מלחמת הכוכבים שבה הכל נראה מלאכותי.

בסמולוויל קלארק לא מרחף...

למה שייצטרכו כבלים? ובכלל, מה אתה רוצה? להתווכח מה יותר טוב? לדעתי- סמולוויל, אפקטיים מצויינים, עלילה מעניינת, קונספט מקורי. הסרט, סורי אבל הוא לא עומד במבחן הזמן. התסריט וה"אפקטים" (אם אפשר לקרוא לדברים האלה ככה) לא עושים את זה, מה לעשות. ולא, לא ראיתי את הדי.וי.די, אם יש אותו בבלוקבסטר אני מבטיח לך שאני אראה אותו ואומר לך מה דעתי

yaniv79

New member
אין פה על מה להתווכח בכלל

אני מת על סמולוויל ואני חושב שזו סידרה מצויינת ואני צופה בה באדיקות רבה ומוריד את הפרקים החדשים מהאינטרנט. אבל..הנושא הוא עדיין סופרמן וה"תירגום" הכי טוב היה בסרט הראשון. אני מקווה שבסופו של דבר ייתנו לטום וולינג לעוף וללבוש את החליפה, גם אם זה רק לפרק האחרון בסידרה.

007bg

New member
קודם כל תרגיע עם איך שאתה

מדבר עם זוהר... רייט? דבר שני, מה אתה חושב שכולם יבואו אליך כאילו: "הא, טוב, צדקת - מתים עליך, חולים עליך...?" זה פורום סמולוויל וסופרמן אם לא שמת לב! אז אלא אם כן אתה מנסה לפצות על משהו שאין לך, (או אין לך מספיק ממנו...) שבגללו אתה לא מרגיש גברי מספיק, אז אל תנסה להוכיח שאתה גבר ע"י שאתה רב על שטויות . נ.ב. אפילו שאני נמשך למין הנגדי, אני מודה שדין נראה טוב, ואני ממש ממש בספק אם אתה נראה יותר טוב ממנו... אז לפני שאתה מדווח על הכרס הפיקטיבית שלו - תסתכל במראה!

yaniv79

New member
אז ככה..

אני אדבר איך שאני רוצה עם מי שאני רוצה כי ככה מתחשק לי. אתה מעיז להתיימר לדעת מי אני ומה אני? יא אפס קטן.. חכה שתגדל קצת תיפטר מכל החצקונים שלך ואז נדבר.

yaniv79

New member
נורא עצוב שאחד כמוך מוריד את רמת

הדיון לרמה אישית נמוכה. אני לא התקפתי אותך אישית אז אל תתקיף אותי, לא מכיר אותך ולא רוצה להכיר. אני חושב שדיברתי לעניין(חלק הסכימו איתי), ואתה מתפרץ לדיון כמו ילד קטן כאילו דין קיין זה האח בגדול שלך והעלבתי אותו. לא רשמתי שהוא מכוער, רשמתי שהוא לא מתאים לשחק את סופרמן והתמונה בהודעה הראשונה מוכיחה את זה.

007bg

New member
אז ככה:

הפעם האחרונה שזכורה לי שהיה לי חצקון, זה כנראה בגילגול הקודם, כי אני בספק אם היה לי מאז שנולדתי... דבר שני, עצם זה שאתה נגרר למריבה עם "אפס קטן", (רגשי נחיתות ופיצוי עצבי כבר הזכרתי?) ומקלל קללות שאני הפסקתי להשתמש בהם לפניך על אף הפרש הגילאים, מוכיחה משהו נוסף ... דבר שלישי, נוסטלגיה, סנטימנטים, או כל ביטוי ותירוץ שתשתמש לתרץ את אהבתך (באמת קלאסיקה אבל...) לקומיקס שמספר על סופר הירו, גובלת בגיחוח ואף מעוררת חמלה! הא.. ודבר שלישי, כמה שאני באמת אוהב את כל הקונצפט של סופרמן, ומבין את הפרש הזמנים, אתה לא יכול להשוות, ולהצהיר שהאפקטים הוויזואלים בסופרמן הראשון (ע"ע קרטון...) אפילו עומדים באותה שורה או משתווים, לא כל שכן עולים על כל ווריאציה חדשנית ועדכנית של סופרמן (מה גם שאני בספק אם פרק בסידרת טלווזיה עולה עשירית מסרט, ואפילו פחות...), ועוד משהו - התירוץ של הDVD לא עובד - ראיתי, ניסיתי, הקאתי!

mishmesh

New member
../images/Emo41.gif ההודעה הבאה בשירשור תמחק ../images/Emo41.gif

מותר לכל אחד מכם לחשוב ששחקן מסוים הוא מעולה או שהוא גרוע, כי על טעם וריח אין להתווכח, אבל הויכוחים האלה הם כבר יותר מדי.

LoLo16

New member
אוקי.....

שמנמן!?!? יש לו גוף מדהים!! (הרבה יותר יפה משל כריסטופר ריב)
הוא ממש לא נמוך (1.80+). ואז מה אם הוא חצי אסייתי? זה לא שהוא ממש ממש נראה יפני. זה רק מוסיף לו ליופי. אני לא יודעת למה אתה נטפל כל כך לדין קיין. מה הבעייה שלך איתו?

למעלה