יחי ההבדל הקטן..

yaniv79

New member
יחי ההבדל הקטן..

הנה תמונה שמצאתי של דין קיין בתור סופרמן ( נראה כמו ילד קטן ושמנמן בתחפושת).

LoLo16

New member
כל כך לא....

אני לא אתחיל איתך במריבה מי היה סופרמן יותר טוב, אבל דין קיין היה סופרמן/קלארק מצויין, אז אל תתחיל לרדת עליו. ככה נראה סופרמן

yaniv79

New member
נמוך, שמנמן, חצי אסייתי, לא נראה לי

זה לא סופרמן..

yaniv79

New member
אני לא מחפש מריבות אבל..

חייבים להודות שאין מקום להשוואה בכלל. כריסטופר ריב הוא שחקן רציני שלמד ושיחק בתיאטרון ודין קיין גם שיחק..אבל הוא שיחק פוטבול לפני שנפצע והחליט לעשות כסף מזה שהוא (היה)קצת שרירי ונאה. חוץ מזה אם אנחנו רוצים להיות נאמנים לקומיקס, אף אחד שפוי לא היה בוחר בדין קיין לסופרמן. אני חייב להודות שבתור קלארק הוא היה בסדר, אבל בתור סופרמן הוא היה בדיחה מהלכת ( עם כרס קטנה )

LoLo16

New member
גם אני לא רוצה לריב

תראה, כריסטופר ריב הוא מהמם, הוא היה סופרמן נפלא והכל, אבל אל תנסה להשוות. אין מקום להשוואה בין אף גרסה של סופרמן לאחרת. תסתכל על ג´ורג´ ריבס ששיחק את סופרמן נראה לי בשנות החמישים, הוא בכלל לא נראה כמו "איך שסופרמן אמור להיראות". וגם כריסטופר ריב לא נראה כמו הסופרמן מהקומיקס, לא רק דין. דין שיחק (ולא, לא רק פוטבול) גם לפני לויס וקלארק, וזה כל כך לא קשור אם הוא למד משחק או לא. אפשר להיות שחקן גרוע גם עם לימודי משחק. ולמה שלא יקחו את דין בתור סופרמן?? כי אין לו עיניים כחולות/ירוקות? אולי זה באמת היה זמן לקצת שינוי. ולדין אין כרס! אם כבר מדברים על זה, לחבר שלך כריס היתה כרס, תחתונים שמגיעים עד הצוואר וכתמי זיעה ענקיים באחד מהסרטים. אז אולי כדי שתבדוק את האליל שלך לפני שאתה מתחיל לרדת על אחרים.

yaniv79

New member
כריסטופר ריב כן נראה כמו בקומיקס

לא רק זה, אחרי שיצא הסרט הראשון הציירים התחילו לצייר את סופרמן כמו כריסטופ ריב ( תאמיני לי אני יודע יש לי אלפי חוברות בבית החל משנות החמישים). דין קיין לא שיחק בשום דבר בחיים שלו, הוא שחקן גרוע. אין לי משהו אישי נגדו אבל הוא פשוט לא מתאים. אם את חושבת ברצינות שהוא שחקן טוב, אז אני מצטער אבל את לא מבינה במשחק. אם את רוצה אני אחפש מחר את הפרק שהכרס שלו כל כך בולטת שזה מצחיק. אני אשמח שתארי לי איפה בדיוק יש לכריסטופר ריב כרס!?! בינתיים אף אחד לא מגיע לקרסוליים של כריסטופר ריב בגילום סופרמן. בואי נראה את דין קיין מחובר למנוף ומורם 20 קומות באוויר. כל מה שהוא עשה בסידרה זה לנופף את הגלימה ולזוז הצידה, הפחדן הזה. וכשסוף סוף הוא עלה כל כבלים תפסו אותו בצדדים של התחתונים וזה נראה כאילו הוא לובש חיתול. בואי נפסיק להתווכח כי...את תפסידי.

LoLo16

New member
רוצה להתערב שלא??

אני מכירה את הביוגרפיה של דין קצת הרבה יותר טוב ממך, והוא שיחק לפני לויס וקלארק וגם אחרי. אל תגיד לי שאני לא מבינה במשחק כי אני שחקנית, אז אני יודעת בדיוק במה זה כרוך להיות שחקן ואיך נראה שחקן טוב. נראה לי שנכנסת חזק מדי לקטע של סופרמן, מה אתה חושב שהשחקנים אשכרה יכולים לעוף?? אז איפה אתה רוצה שיתלו לו את הכבלים אם לא בחתונים?!? ודין כן נתלה מהעביר ממנוף בגובה של מספיק קומות, אז אל תדבר על דברים שאתה בכלל לא מבין בהם כי אתה תפסיד.

yaniv79

New member
במה הוא שיחק?

בלשיר באמבטיה? הוא השתתף בכמה תוכניות טלויזיה בתור אורח. אני לא מצפה ממנו שיעוף כמובן אבל אני מצפה שיינסה להיות משכנע. בכל הסידרה הזו השתמשו באותם 4 קטעים שהוא עף, זה היה לדעתי ממש מגוחך. ואם את כל כך בקיאה בביוגרפיה של דין קיין, אני מציע שתקראי את הביוגרפיה של כריסטופר ריב ואת הספר על הכנה של הסרט הראשון. את הדברים שכריסטופר ריב עשה בסרטים דין קיין לא מסוגל לעשות, הוא כל הזמן התבכיין בראיונות שלא נוח לא על החוטים ושהוא לא אוהב את החליפה, בלה בלה.. ודרך אגב אוויר לא כותבים: עביר.

LoLo16

New member
אני יודעת איך כותבים אוויר

אני לא מפגרת פשוט כתבתי מהר. דין כיכב בהמון סרטים, לפני ואחרי לויס וקלארק, וכן, הוא גם היה שחקן אורח. אז מה אם הוא אמר שהכבלים לא נוחים לו?? אני רוצה לראות אותך תלוי מטרים מהאוויר (...) בחוטים מעצבנים ולהישאר רגוע כאילו כלום. ד"א, החליפה של דין היתה החליפה הכבדה ביותר בתולדות סופרמן, אז סביר להניח שזה לא היה נוח. לא הבנתי לאן אתה בכלל הולך עם השיחה הזו. אתה מנסה להוכיח מי יותר גבר? אני ממש לא רוצה להתחיל עם זה כי זה בכלל לא קשור לנושא שאני חושבת שמיצינו עד תום. סיכום- על טעם וריח אין להתווכח.

yaniv79

New member
ביינתיים לא ענית על שום דבר ששאלתי.

איפה ראית את הכרס של כריסוטפר ריב? את רוצה שאני אתן לך את שם הפרק שלפני הצילומים דין כנראה אכל יותר מדי חומוס? למה הוא לא הסכים להתרומם יותר מגובה ארגז חלב? את באמת חושבת שהוא שחקן יותר טוב מכריסטופר ריב? (יאללה, לרדת למציאות ) באיזה סרטים דין קיין שיחק? מחץ הדלתא 8? את באמת חושבת שהסיפורים בסידרה (לויס וקלארק ) לא היו עלבון לאינטיליגנציה? סה"כ כל הפואנטה שניסיתי להעביר היא שדין קיין לא התאים לתפקיד לא מבחינה פיזית ולא מבחינת כישורי משחק. ושלא היה ולא יהיה שחקן כל כך מתאים כמו כריסטופר ריב. לא מחפש ריבים ולא התנגחויות, רק תשובות עינייניות לשאלות שהעלתי. וזהו, לילה טוב גם לך..

LoLo16

New member
תשובות ענייניות

לכריס לא היתה ממש כרס, יותר גוף גדול מדי, שנראה די שמן. אתה יכול לראות את זה בתמונות שאתה עצמך שמת. אני רוצה את השם של הפרק ש"דין אכל יותר מדי חומוס". דין שיחק ב- "Christmes rush", "מועדון הלבבות השבורים", "Out of time", "מלכודת אש", "ג´נטל בן", "דרגון פייטר", "The glow", "Rat race", "No Alibi"... להמשיך? כי יש עוד הרבה. אם בא לך, זה פה, מעל ל-45 תפקידים בטלוויזיה ובסרטים. אני לא חושבת שהסיפורים בסדרה היו עלבון לאינטלגנציה, אחרת לא הייתי מעריצה מושבעת כבר 6 שנים. דין התחיל במשחק ברגל שמאל, אבל הוא השתפר המון עם הזמן והניסיון, לכן אני לא אגיד מי שחקן יותר טוב, זה לא התפקיד שלי לחלק אוסקרים/אמים. ענייני מספיק?

yaniv79

New member
את הפרק עם החומוס אני אתן לך מחר

אני מת לדעתמה תגידי אחרי שתראי את זה. אז ככה.. סופרמן אמור להיות גדול! כריסטופר ריב הוא 1.92 כתפיים רחבות, שרירי, ונראה בול כמו סופרמן בקומיקס. דין קיין הרבה יותר נמוך ממנו, יש לו ידיות אהבה במותניים, וההשקעה בסידרה שואפת לאפס. אפקטים זולים ולא משכנעים, תלבושות איומות, ותסריטים מגוחכים ( אם יצא לך לראות את הסידרה המצולמת של סופרבוי היית רואה איך עושים אפקטים משכנעים בסידרת טלויזיה ). את הסרטים שציינת אף אחד לא מכיר ולא שמע עליהם חוץ ממעריצים מושבעים של דין קיין. אני בתור מעריץ של סופרמן ואחד שדי פוקח עיניים בנושא לא ראיתי אותו בשום דבר חוץ מבריפלי ( גם כן תפקיד מכובד שמצריך כישורי משחק , הנחיית תוכנית טלויזיה ). זה שאת מעריצה של הסידרה לא אומר שאת לא יכולה לבקר את הסיפורים. גם אני הייתי מעריץ של הסידרה במשך העונה הראשונה, אח"כ זה פשוט נהיה מזעזע. וההתחמקות מלענות שכריסטופר ריב שחקן יותר טוב לא מוצלחת במיוחד, את בעמדה לחלק לדין פרסים בתחום הפיזי, למה לא בתחום המשחק? עינייני מספיק?

LoLo16

New member
טוב

לא ראיתי סופרבוי, וגם אין לי כוונה לראות. העובדה ששמעתי על הסדרה הזאת רק כאשר עברתי לפני כמה ימים על כל הסופרמנים הקיימים מראה כמה הסדרה הזאת היתה טובה. בקשר לאפקטים- בלויס וקלארק בהתחלה, לא היו אפקטים מרהיבים במיוחד כי 93 לא היתה ממש שנת הטכנולוגיה המתקדמת ביותר, אבל ב-97 היו שם אפקטים מדהימים, אבל שוב- סטינו מהנושא. אולי אף אחד לא מכיר את הסרטים, אבל עובדה שהוא כן השתתף בעשרות סרטים. ואתה חשבת שהוא לא עשה כלום חוץ מלו"וק כל הקריירה שלו. ד"א, את ריפלי הוא עושה לא בגלל ה"משחק", אלא בגלל שהוא מפיק את התכנית.. אני מוכנה להודות בכיף שהיו כמה A PLOTS גרועים, אבל יותר היו פרקים יפים, ולזה התכוונתי שבגלל זה נשארתי מעריצה של הסדרה. כי אני חושבת שהיא טובה. וממש לא ניסיתי להתחמק בנוגע לנושא המשחק. התכוונתי לכך שדין מאוד השתפר בתחום המשחק ולכן עכשיו אני חושבת שהוא שחקן מצויין. אותו דבר אני חושבת על כריסטופר ריב. שניהם שחקנים מצויינים ואני לא מוצאת טעם לפתוח בדיון על כל סצינה ועל מי עשה אותה יותר טוב. שוב- על טעם וריח אין להתווכח.

yaniv79

New member
אז ככה..

בקשר לסרטים, אני יודע שגם שם היו המון שטויות אבל שני הסרטים הראשונים אדירים. לא שמעת על הסידרה של סופרבוי מכיוון שהיא לא שודרה בארץ והיא הייתה מיועדת לילדים ( היא שודרה בימי שבת או ראשון בבוקר בארה"ב). הסידרה נעשתה ע"י אותו צוות שעשה את הסרטים והאפקטים היו הרבה אבל הרבה יותר טובים מבלויס וקלארק. אני ממליץ לנסות לאתר את הפרקים, לי יש חלק מהם. לא אמרתי שהוא לא השתתף בסרטים אבל.. כל מה שציינת אלו סרטי טלויזיה או סרטים נכשלים. אין סרט קולנוע אחד ברשימה הזו. אני יודע שקשה להיפטר מתדמית סופרמן ובטח קשה לו למצוא עבודה אבל אם הוא היה שחקן כזה טוב זאת לא היתה בעיה.

LoLo16

New member
out of time

זה סרט חדש שרק סיימו לצלם עם דנזל וושינגטון. את חלק מהסרטים שם גם אני לא מכירה, אבל הרבה מהם שודרו בארץ, או בהולמארק, או ב-AXN, או ערוץ 4 או סינמה. (בכולם היה לפחות סרט אחד שלו). יכול להיות שהם כושלים, את זה אני לא יודעת. אבל תראה, כמו שאמרת, קשה להיפטר מתדמית הסופרמן, גם כריסטופר ריב לא שיחק תפקיד ענק אחרי סופרמן, למרות שראיתי אותו בכמה סרטים קטנים- והוא שחקן טוב. אבל אני מסכימה אתך בקשר לסרטים של סופרמן. אני לא ממש יודעת את הסדר שלהם, אבל היו שם שניים שממש אהבתי וראיתי כמה פעמים, אז זה לא שיש לי משהו נגדם. הם מצויינים. שחקנים נהדרים, אחלה אפקטים יחסית לתקופה ומה שהכי תפס אותי- התייחסות ענקית לפרטים. אז אני לא אנטי-סרט

למעלה