יו יו!

איזה בולשיט!

זה שהם יורדים לרמה כזאת נמוכה ושפלה אומר שגם אתם צריכים לעשות את זה??? אני יודעת שיש בניכים יריבות והכל אבל הלו?! מצתערת אבל כמו שאני אומרת שזה ממש לא בסדר מה שמודיעין עשו אני אומרת שמה אתם עשיתם ממש מגעיל אתם יצאתם כ"כ מניאקים... אתם לקחתם להם את האוכל ואני מדגישה ה-א-ו-כ-ל-!!!! והמשפט האחרון שלך מטומטם ביותר... אתה חושב שעכשיו הם ישתקו, עכשיו הם עוד יותר יעשו לכם את המוות... חחחח דפוקים. במקום להפסיק עם היריבות המטומטמת הזאת... אני רק אומרת שלא תתפלא אם הם יעשו לכם משהו הרבה יותר גרוע מלשבור כדורסל. ומוסר? אני האחרון שיטיף לך... רק אל תשכח שאתה דמות בוגרת בשבט ואתה מהווה מודל להערצה והעתקה לחניכים... וכל מילה מיותרת...

אז בוא אני אגיד לך משהו...

זה ששבט מודיעין עושה את זה לא הופך את זה לבסר... זה תמיד קל להאשים אחרים אבל אם אתה בתור חניך, מדריך ודמות בוגרת בשבט שלך ובתנועת הצופים בכלל וזה מה שאתה חושב ומאמין אז יש לך בעיה גדולה. כל דבר שתעשו את תשווה אותו למה ששבט מודיעין עשו? זה לא אמור להיות ככה! תסתכל על עצמך תשב ותחשוב שניה... אני מודעת לזה ששבט מודיעין זונות וצריך להעיף אותם מההנהגה... אבל למה אתה משווה אותם אליך?? המדריך של מודיעין לא מהווה דוגמא אישית אז זה בסדר שגם אתה לא עושה את זה? אבל עם כל הדברים שהם עשו זה לא מצדיק את מה שאתם עושים... חניך שלך ראה אותך מעשן ועכשיו הוא גם מעשן ששואלים אותו למה הוא אומר בגלל שהוא ראה אותך, בגלל שאתה מעשן. זה עדיין הופך את המעשה לבסדר?? בגלל שאתה מעשן אז אם החניך שלך יעשן זה יהיה בסדר?! אז זהו ש... לא! וזה בדיוק מה שאתה אומר אם שבט מודיעין עושים את זה אז גם אני יכול... אתה כאילו הופך את זה לבסדר וגרוע מזה אתה מתגאה בזה, אני לא חושבת שככה צריך מדריך ודמות בוגרת בשבט להתנהג...

את צודקת והוא צודק

תראו, לפי דעתי... לא צריך "להחזיר" כי אנחנו לא בגן! אבל כן צריך לעשות עם זה משהו, ודחוף! אם זה נמשך יענו... ודי נכון שזה דוגמא רעה, אבל.....אם אין מה לעשות אז אין מה לעשות, ואם ההנהגה או מישהו...(חיחיחי מאיפה לי מי?!) לא עושים עם זה משהו, אז כן צריך להגיב, למרות שזו דוגמא לא טובה נו די אין לי איך להסביר זה עובר לי במוח הגדול שלי ולא מצליח לצאת משם אז עזבו

גד...

איך זה יתפס בעיני חניכים שלך שאתה בתור דמות בוגרת בשבט ובתור מדריך טורח להגיב דווקא בדרך הזאת?

אתה צודק

בזה שצריך להגיב... אבל יש דרך.... והתגובה שאתם נקטתם לא כ"כ מתאימה לא כדמות בוגרת לא כמדריך ולא כחניך בתנועת הצופים.... ואני בטוחה שגם אם אתה לא אומר את זה אתה יודע שזה נכון אז אני לא אתווכח איתך על זה... אני לא חושבת שזה לא היה במקום להעלות את הנושא הזה פה אני יודעת שיש פה חניכים ממצדה אבל מה לעשות אתם צריכים לשאת בתוצאות של המעשה שעשיתם חוצמזה שבמוקדם ובמאוחר חניכים היו מגלים את זה זה לא קל להסתיר דבר כזה

הם היו מגלים

תאמין לי... כי יש אנשים (כמוני למשל) שלא אכפת להם מהדיסטנס בין החניכים למדריכים בשבט מצדה. SO....

מדריכים?של מי? למה? מה? מי?

יו יו!

מה המצב אנשים?! בדיוק ריתי סרט על אחת שהשתגעה כי הרגו לה את החתול ונזכרתי בכם... סתם לא זה פשוט היה כ"כ משעמם שהחלטתי להכנס לפה... סתם רציתי להגיד לכם שיהיה לכם יומולדת שמח ושלא יאכלו אתכם תנינים! שבט מצדה- אתם ממש זונות שגנבתם למודיעין את האוכל זה היה ממש מגעיל!! אה ונועה חיפשתי את השבט שלך בעצרת כדי להגיד לך שלום אבל לא ראיתי זכר לשבט שקמה שבט העמר אהבתי את השיר מורל החדש שלכם הוא חמוד (יש לי קטן אני משבט יונתן אני פוזל אני משבט אריאל אני נקבה אני משבט ערבה אני גבר אני משבט העמר) למרות שיש לכם שישיסט שרוקד בלט אז זה קצת נוגד את זה אבל מילא... (אני בטוחה שאתם יועים מיזה ואם לא ידעתם שהוא רוקד אז אתם בטח מנחשים לבד מיזה) בכלל יש פה משהו משבט העמר? שבט יונתן- אין לי מה להגיד לכם... איזה עוד שבטים יש פה?! טוב לא יודעת... איזה כיף שיש חופש ולא צריך להעביר פעולות... זה כזה כיף! עוד מעט מסימים לבנות לנו את השבט!!!!! (הגיע הזמן) שלחתי מכתב מזה יפה לראש המועצה שלנו כי שיזרז את הבנייה של השבט כי משום מה הוא הפסיק אותה! אם אתם רוצים אני ארשום לכם את המכתב... טוב נו במילא אין לי משהו יותר טוב לעשות... המכתב: לכבוד מר שאול מזרחי ראש מועצת גבעת זאב. שלום, אני דניאל מדריכה בתנועת הצופים, שבט ערבה בגבעת זאב. את המכתב הבא החלטתי לשלוח לך לאחר כמה שבועות של חשיבה תהייה ותקווה. אתה לא יודע עד כמה אני מאושרת על כך שסוף סוף החלטת, הבטחת והתחלת לבנות לנו בניין לשבט. מזה כבר כמה שנים שאנו מייחלים ליום שבו נעמוד מול בניין חדש. אף פעם לא האמנתי שהיום הזה יגיע, תמיד חלמנו על בניין חדש לשבט, תמיד האמנתי שרק בחלומות הפרועים ביותר אנחנו נעזוב את הקרוונים הרופפים הנמצאים על סף התמוטטות ונעבור לבניין חדש, אמיתי, גדול ומכובד. שכבר לא נצטרך להעביר ולעבור פעולות מחוץ למתנ"ס בחוץ בקור, שהורים כבר לא יבואו בטענות ויגידו שהם לא מוכנים לרשום את הילד שלהם לתנועה שאין לה אפילו מבנה. אני חושבת שתנועת הצופים בגבעת זאב, תורמת המון לקהילה אם זה בטקסים, בפעולות שרות, בגיוסי כסף, אוכל ובגדים לנזקקים ועד הדברים הקטנים ביותר ואת הכל אנחנו עושים בהתנדבות ובאהבה גדולה. זה שאין בניין לשבט פוגע בי בתור מדריכה בתור חניכה בתור בנאדם זה פוגע בהווי השבטי שהולך ונעלם, זה פוגע במוטיבציה ברצון ובמורל שלנו. לראות שבט כזה עם כל כך הרבה רצון השקעה ותקווה הולך ודועך זה עצוב, עד כמה שאנחנו מנסים לשמור על קור רוח, עד כמה שאנחנו חושבים רק על הטוב, שעוד פחות מחודש עבודה והמבנה יהיה מוכן. הדבר היחיד שמחזיק את השבט שלנו על הרגליים זאת התקווה. אבל אנחנו עוד לא נשברנו, אנחנו מחכים ליום שבו נכנס לשבט חדש ומנסים כמה שיותר להישאר עם ראש על הכתפיים ולא לאבד את התקווה. בשבילי שבט ערבה הוא כמו בית שני, אני נותנת ומשקיעה את כל מה שבי לטובת השבט והקהילה אצלנו בישוב. אני שולחת את המכתב הזה בתקווה שתקרא אותו ותבין עד כמה הבניין לשבט חשוב לי, חשוב למדריכים, חשוב לחניכים להורים לקהילה ולשבט בפרט. אני מקווה שתבין ותעזור לנו, תמשיך את הליכי הבנייה האחרונים של המבנה ותיתן לנו להיכנס לשבט חדש, כמו שהבטחת ונתת לנו להאמין. אני רוצה שעוד לפני הגשמים יהיה לנו את הכבוד לעמוד לצדך בזמן שאתה חונך את השבט וגוזר את הסרט האדום בכניסתו. עדיף מאוחר מאשר לעולם לא! בברכת חזק ואמץ דניאל לוי מדריכת ה´ בנים שבט ערבה. מה אתם אומרים? מכתב בסדר נכון??! טוב אני ארד לעיר עכשיו או משהו נראה כבר מה עם חברים שלי אז שיהי לכם יום מדפים בין לאומי שמיייייח! אני לא סובלת מאי שפיות זמנית אני דווקא נהנת ממנה

גלי טומטום :)

הוא התכוון שאנשים מגדוד העמק גם היו מעורבים במה שקרה, ושאסור לעשות ככה לדמויות סמכות- זה שבירת סמכות להגיד עליהם דברים כאלה........ חח *אם עדיין לא הבנת: המדריכים שלך :) והראשיועדות שלי :) מגדוד העמק :)

אךךך הקבוצה שלי...

תאמת הם יותר טובים מבהתחלה התחלתי איתם תהליך קצת ארוך אבל אני אצליח לשנות אותם כבר עכשיו אני מתחילה לראות תוצאות... ויש לי גם גדילה בקבוצה... בתחילת השנה התחלתי עם 9 חניכים ועכשיו יש לי 15 רשומים והם עוד ממשיכים להגיע. שנפתח את הבניין החדש לשבט זה יהיה לנו הרבה יותר קל וככה גם יהיו לנו יותר חניכים! ושוב אני אומרת חוזרת ומדגישה! אתם גנבתם להם אוכל! ועוד בטיול! ירדתם מתחת למדרגות אפילו! זה ממש לא היה במקום...

נעלבתי...!

מה זה לא ראו אותנו? ראו ושמעו!!! לא היינו בולטים במיוחד כי לא היו לנו חולצות, וגם לא היינו כ"כ הרבה (40 איש בערך)... אבל עשינו המון רעש...! היינו בצד, ליד הכניסה של השמיניסטים וליד שבט מצדה (אני יודעת לפי הצעיפים...
) ואת מגבעת זאב נכון? דיברתי עם איזה ילד אחד משבט לביא בגבעת זאב (שבט דתי חדש), ושאלתי אותו אם יש להם גם שבט ערבה והוא אמר שלא.... אתם כ"כ לא מוכרים..? וסחתיין על המיכתב
! נועה.

אהם

שבט לביא הוא שבט חדש בהנהגה שהקימו אותו שנה שעברה אם אני לא טועה... הם לא היו איתנו במחזור במחנ"ק והם לא נמצאים בגבעת זאב... אולי יש מישהו מגבעת זאב שהוא בשבט הזה אבל שבט לביא הוא לא בגבעת זאב שבט ערבה אומנם שבט קטן אבל אנחנו מוכרים מאוד... ולאנשים הנכונים... זה לא כ"כ מעניין אותנו אם צופיפניק חדש משבט צעצוע מכיר או לא מכיר אותנו... אבל אני מבטיחה לך שאלו שכן צריכים להכיר אותנו (מרכזי מפעלים הנהגתיים וכדומה) מכירים אותנו, ומהסיבה הפשוטה שתמיד שהם צריכים עזרה רק שבט ערבה עוזר להם... חלוץ הנהגה היה לנו איזה קטע שכל השבט שלנו החליט שהוא רוצה לעזוב בגלל היחס שקיבלנו.. אנשים שאנחנו אמורים להתחנף אליהם, התחננו אלינו שנשאר כי בלעדינו החלוץ לא היה מתפקד, ואני לא משתחצנת.... שבט ערבה הוא אחד מהשבטים שתורמים המון להנהגה ולא דואגים רק לתחת של עצמם (כמובן שבדרך זה מאוד עוזר לשבט). בעצרת השבט שלנו לא ממש בלט כי היינו מפוזרים בכל מקום והלכנו לאיבוד אבל גם אם היינו ביחד, יצאנו 22 איש כך ש... בכל מקרה חיפשתי בכל מקום וגם שאלתי אנשים מההנהגה שלך והם לא ידעו איפה אתם... ואני לא מצאתי....

עכשיו הבנתי !!!!!!!!!

שבט לביא הוא בפסגת זאב ולא בגבעת זאב.... שבט ערבה הוא בגבעת זאב ולא בפסגת זאב.... עכשיו הבנתי מה הבעיה פה!!!

למעלה