בוקר טוב לכם חבר´ה שיהיה לכולם שבוע מצויין
ש שמופי בבית New member 28/7/02 #101 בוקר מצויין../images/Emo151.gif איזה כיף להתעורר בשעה זו של הבוקר!!!
T tali tal הקרימינלית New member 28/7/02 #100 עזבתי.... יאללה אני ללכת לחשש.... נצ´תמע עוד מספר דקות...
ש שמופי בבית New member 28/7/02 #84 אמרתי לך שאני חכמה!!!../images/Emo6.gif ציפורה: שלום רב שובך ציפורה נחמדת מארצות החום על חלוני האגם שם בארץ החמה היפה תירבנה.... האמת, אמא שלי חכמה, ושלא תחשבו שאני יצור!!!!
אמרתי לך שאני חכמה!!!../images/Emo6.gif ציפורה: שלום רב שובך ציפורה נחמדת מארצות החום על חלוני האגם שם בארץ החמה היפה תירבנה.... האמת, אמא שלי חכמה, ושלא תחשבו שאני יצור!!!!
ש שמופי בבית New member 28/7/02 #92 זה מה שאתה נותן לי? כבר קיוויתי לאיזה או , ועכשיו יש לי שבגללך הוא
R raistlin23 New member 28/7/02 #93 כן כן ... יש לי כנראה תכונה כזאת אבל קבלי ממני עכשיו גדול.... בקשר ל - אל זה נצטרך לדבר אחורי זה.....
כן כן ... יש לי כנראה תכונה כזאת אבל קבלי ממני עכשיו גדול.... בקשר ל - אל זה נצטרך לדבר אחורי זה.....
R raistlin23 New member 28/7/02 #103 אני אף פעם לא מאיים.... רק מבטיח! יאלללללללללהההההההההההההההההההההה WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE